Хороскоп

Кои са трите зодии, които ще изживеят щур летен флирт този сезон?

Кои са трите зодии, които ще изживеят щур летен флирт този сезон?

Лятото е на крачка от нас, а температурите вече са съвсем адекватни за излежаване на плажа с коктейл в ръка и заглеждане на готините мъже, преминаващи край нас.
Горещият сезон винаги е предпоставка за нова любов, закачки и невинни флиртове. Температурите се покачват, а дрехите и задръжките падат.
В крайна сметка всичко, което ни остава от ваканцията, са забавни спомени, които ни топлят през зимата и лепват глуповата усмивка на лицето ни.
Можем да ви посъветваме да се отдадете на летни страсти, независимо от зодията си, но все пак ще ви предупредим, че тази година има три зодии, за които звездите вещаят по-щури флиртове. Ето кои са те!Това са те: 5-те най-реалистични зодии, които виждат света такъв, какъвто еРеалистите търсят истината, дори когато тази истина ги кара да се чувстват неудобно. Реалистите са п…Jun 5 2018skafeto.com

Близнаци
Лятото ще донесе на Близнаците нова тръпка, която ще се окаже повратна точка за живота им.
Този човек може да ви подейства по два начина – или да ви накара да промените гледната си точка, или да ви направи още по-уверени в това, което искате.
Зависи изцяло от вас дали нещата между вас ще станат по-сериозни.
Скорпион
Страстните представителки на тази зодия ще се развихрят изцяло през лятото и ще имат доста успехи на любовния фронт.
Вие сте като магнит за мъжете и във всеки един момент около вас ще се върти поне един обожател. Ще искате да опитате от всичко. Това ви забавлява искрено и ви кара да се чувствате страхотно.

Дева
Девите ще се наслаждават на флирт, който започва доста невинно и прилича повече на детска закачка.
Интересното е, че с времето нещата може да преминат на едно по-сериозно ниво и да се окажете влюбени до уши в онзи невинен флирт.
Това ще направи живота далеч по-вълнуващ.
Източник edna.bgТрите зодии, които ще имат най-много късмет през юни: Ето къде най-често ще каца птичето на щастиетоНов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юни с прекрасно време и началото на летните емоци…Jun 5 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Обичаме различните интересни тестове, които могат да разкрият много неща за нас и това какви…
error: Съдържанието е защитено!