https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В неделя сутинта тези, които се вълнуват от астрология и от състоянието на планетите, може да си отдъхнат, тъй като тази нощ в 2:52 часа, планетата на комуникациите Меркурий свали оковите си на ретроградната фаза и постепенно се отправи на директно пътуване в знак Водолей.

Ретроградното движение на Меркурий започна на 30 януари. До известна степен ретроградното движение на най-малката и на най-близката до Слънцето планета в Слънчевата система може да е объркало плановете ви и желаните резултати. Периодът не беше подходящ за започване на нови начинания, подписване на важни договори и встъпване в нови бизнес и лични отношения. Затова пък беше идеален за ревизия на плановете, търсене на отговори и резултати по стари сделки.

Меркурий се намира в приятната компания на планетата Юпитер, която в много голяма част от времето ще бъде близо до Меркурий и много топло и приятелски ще му дава надежда, подкрепа и обич. Това партньорство между планетите ще донесе малко повече късмет, лекота и успех във всичко.

Астролозите съветват начинанията да се предприемат без хората да споделят всичко на заобикалищите ги. Бъдете предпазливи и пазете плановете и идеите си от чужди погледи.

От 22 февруари ще бъде подходящо са се действа активно във всички сфери. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него.

Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

До 13 март най-малката планета в Слънчевата система се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела.

Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени в предишни периоди сделки и преговори.