Меркурий

Фазата на ретрограден Меркурий, която започна на 29 декември, ще приключи на 18 януари и ще донесе положителни промени в живота на 3 зодии, пише Актуално.

Ретроцикълът винаги забавя промените, носи проблеми, изнервя ви. Но от 18 януари ситуацията ще се промени. Това ще бъде най-забележимо за трите знака на зодиака.

Овен

Овенът може да има здравословни проблеми. Например тежка форма на заболяване или усложнения след настинка. Но след 18 януари състоянието му ще се подобри. Освен това всички кавги с близките му ще завършат с примирие.

Дева

По време на ретрограден Меркурий Девите са били много притеснени, защото не са разполагали с достатъчно време да свършат работата. На 18 януари те ще станат по-активни и продуктивни, така че няма място за притеснение.

Освен това след посочената дата Девите ще могат да намерят ново хоби за себе си, например да започнат да се занимават с йога или фитнес, да се запишат на курсове по танци или английски език. Експертите твърдят, че представителите на този знак ще постигнат успех във всяко начинание.

Скорпион

Периодът на „застой“ за Скорпиона е провокиран от факта, че този знак имаше възможност да си почине добре по време на новогодишните празници. И по някаква причина след това той не успя да влезе в работния график с пълна сила. Причината за това е че Меркурий, който уморява и отнема силите, не позволява да „разпери крилата си“.

В сряда и след това Скорпионите имат рязък скок на продуктивността си. Те ще могат да планират пътувания. Освен това звездите им предричат романтични срещи.

Виж още:4-те зодии с големи успехи в кариерата през 2023 г.В очакване на новата 2023-а желанието ни е тя да ни донесе много здраве, но и успехи в работен план.…Dec 24 2022skafeto.com

Зодии, които ще забогатеят през 2023През 2023 г. трите знака от зодиакалния кръг ще бъдат мега късметлии. Астролозите твърдят, че имат п…Nov 2 2022skafeto.com


loading...