https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Хороскоп Овен
За вас месецът е белязан с много пътувания, романтика, лични преживявания със силен емоционален заряд и по-лежерно, дори прекалено мудно положение на работното място. Това обаче не означава, че трябва да се отпускате. И малкото, което постигнете през месец април, ще ви бъде от полза за през лятото, когато е възможно да натрупате точки за евентуално повишение. Имате да разрешавате спорове между роднини, които реално не ви засягат пряко, но ако се представите като добри медиатори, е напълно възможно да ви се отблагодарят подобаващо.
Хороскоп Телец
Личните и служебните проблеми ви връхлитат по горе-долу едно и също време, в средата на месеца, поради което ще ви се стори, че всичко е безнадеждно. Обаче това съвсем не е така. Вие имате късмет и ще се радвате на него до края на април, като за учащите се той ще се изразява в добре положени изпити или ползотворна подготовка за предстоящи такива. Факт е, че се нуждаете от почивка и сега е много важно да си помислите как да я съчетаете с полезното – като например, визита на роднини, с които отдавна трябва да поговорите по наследствени дела, или с приятели, които винаги ви зареждат положително и с които ви свързват общи амбиции.
Хороскоп Близнаци
За онези от вас, които имат по-скоро творческа работа, нови познанства ще отворят врати към бъдещи проекти. Мотивирани сте да останете изрядни на работното време през целия период, но истината е, че някои от вас ще има проблеми със здравето, които е по-добре да решат сега, за да не стане фатално по-късно. Забавено е темпото и в личните ви отношения, тъй като напоследък вие имате манията да смятате, че сте по-добри и по-отговорни от половинката, така че сега имате право на почивка. Няма такова нещо – работете за връзката си, а необвързаните да се оглеждат, особено в общи приятелски кръгове, където е възможно да срещнат добра партия.
Хороскоп Рак
Този месец е динамичен за вас, защото дълго отлагани, и а планувани ангажименти излизат на преден план и то като неотложни. Сега е времето да се справите с финансовите си затруднения, защото имотни въпроси могат да бъдат разрешени във ваша полза. Назрява и строителен проблем за вас или може би, план за козметичен ремонт у дома, но при всички случаи вие сте в центъра на събитията, защото хората ви се доверяват за такива неща. Пътуване в чужбина или познат от друга страна ви носи приятни изненади и новини.
Хороскоп Лъв
Създадените през изминалия месец проблеми на работното място сякаш започват да намират логични разрешения сега. Един по един ще бъдат отметнати ангажименти, които сте оставили за доста по-бъдещ период. Хубаво е, че сте енергични и действате. Следвайте този ритъм и накрая ще жънете плодовете на успеха. Промяна в личен план обаче грози да ви изкара извън равновесие. Преценяйте трезво ситуацията, преди да си правите прибързани изводи и заключения.

Хороскоп Дева
Вие се фокусирате в радостно събитие, което очаквате или което съвсем скоро ви се е случило и това е добре, защото през април, определено, ви трябва такъв емоционален заряд. Началото на месеца е белязан с имотен проблем, който ще ви изкара извън равновесие. После, ще усетите нещо като натиск на работното място, но истината е, че по-скоро преигравате с крайните изводи. Всъщност, високопоставена личност е постоянно зад вас и вие можете съвсем скоро да бъдете подобаващо оценени, а защо не и повишени?
Хороскоп Везни
Създава се ситуация на конфликт на работното място още от началото на месеца. Избегнете всякакви скандали, докато можете. Ако успеете да се покажете като амбициозен, но невлизащ в конфронтации служител, вие ще бъдете победителя в сметката „двама се карат, трети печели“. Бъдете внимателни с предложенията за нови източници на доходи, както и докато шофирате.
Хороскоп Скорпион
Въпреки че винаги следвате своите собствени принципи, които са сякаш неписани закони за вас, през април в живота ви влиза човек с особено влияние над вас. Той може сериозно да ви обърка и да подложи на съмнение дори с години трупания ви опит. Не се предоверявайте, знаете, че обикновено, когато го направите, нещата не завършват добре за вас. Периодът е чудесен да прекарвате повече време със семейството, а също така и да довършите ремонт или друго плануваното подобрение вкъщи.
Хороскоп Стрелец
Ще имате много срещи, на които да ходите, и много разговори, които да проведете, така че се пригответе за динамика и напрежение. Ако се подадете на стреса, ще объркате всичко, дори така старателно граденото до тук. В същото време, без да подозирате, за вас работи човек от много висок пост и ще си отдаде уникална възможност за бързо израстване или дори забогатяване. Макар да не обичате да рискувате, сега имате пълното право да го направите. Любовта остава на заден план за вас през този месец.
Хороскоп Козирог
Ще влезнете в няколко доста конфликтни ситуации още от началото на април и това ще ви накара да се затворите в себе си. Няма нужда да се обвинявате за всички семейни проблеми. Истината е, че се раздадохте и сега е време за почивка. Периодът е отличен за прекарване на повече време сред природата, релакс и пътуване. Радвате са на срещи с приятели, една от които може да е дълго време отлагана и така чакана и зареждаща.
Хороскоп Водолей
Празниците за вас са единственият спокоен период през април. Тогава ще се срещнете и с роднини, с които по-нататък ще разрешавате важен спор. През началото на месеца се очертава да имате известни неразположения. Обърнете внимание на здравето си, защото след Великден на работното място буквално ще ви изцедят. Поставени сте на изпитания, които ако преминете, ще ви отведат на върха. Бъдете по-снизходителни към грешките на половинката, а ако сте необвързани, забравете за големите си критерии, щастието е по-просто, отколкото си го представяте.
Хороскоп Риби
Ще ви обещаят много нови начинания на работното място и дори ще ви накарат да си смените позицията, но вие трябва да прецените дали сте готови на такива промени. Има известна доза съмнение във вас и тя е напълно основателна. У дома ще прекарате прекрасни празници и емоционални моменти, които ви бяха нужни, за да се заредите положително. Дори с няколко разочарования в началото на месеца, април е период, който ще ви даде чудесен старт да се гмурнете надълбокото, тоест през лятото, когато ще ви се отдават шансове след шансове за реализация и доказване.