Месечен хороскоп за март 2021

Месечен хороскоп за АВГУСТ 2021:
ОВЕН
През август обърнете внимание на личния си живот. Независимо дали сте с партньор, или не, фокусирайте се върху семейството. Периодът е подходящ да поискате повишение на работното място. Опитайте да откриете баланс между голямото натоварване на работа и свободното време. Избягвайте да инвестирате пари или да започвате нов бизнес, изчакайте месец-два, за да запазите финансовата си стабилност.

Телец
През август очаквайте иненадващи финансови постъпления. По-вероятно е да са свързани с отдавна направена инвестиция. Въпреки успехите си, бъдете внимателни как харчите. Не правете необмислени покупки, не започвайте нови начинания. Август е идеален за онези от вас, които искат да направят „следващата“ крачка в семейните отношения – годеж, брак, дете. Чувствате се на седмото небе и увереността ви никога не е била по-висока.

Близнаци
Август е месецът на любовта за вас. На романтична вълна сте и тя е завладяла и половинката ви. Отделете целия месец август за любимите си хора, като ги глезите с различни жестове на внимание. Оставете професионалния живот настрана и си дайте почивка. Очакват ви проблеми на работното място, които ще помрачат щастието ви, но за кратко.

Рак
През август бъдете внимателни как общувате с най-близките си хора. Настроени сте критично, което създава проблеми в отношенията ви. От една страна сте много обидчиви, от друга – твърде критични. Лоша комбинация, която ще стане причина за редица скандали. Ако не сте в настроение, по-добре останете насаме, за да охладите страстите. Изразходвайте силите си за нещо по-полезно – почистване, градинарство, разходки сред природата. Обръщайки фокуса към себе си, ще имате възможност да размислите над негативността, която ви е завладяла.

Лъв
През август ще можете да се развихрите. У дома се радвате на хармония и много любов. Дребни проблеми ще внесат смут за кратко, но не се притеснявайте. На работното място ви очаква повишение и дори възможност за ускорено професионално развитие. Здравословни проблеми ще ви притеснят през първата половина на месеца, но бързо ще се върнете „с гръм и трясък“ в най-добрата си форма.

Дева
Бъдете внимателни какво и как говорите. През август очаквайте проблеми с комуникацията у дома и на работното място. Пестете думите си, а важната служебна кореспонденция пазете за всеки случай. Втората половина на месеца е идеалното време за вас да попътувате. Избягвайте подробното планиране и се бъдете спонтанни. Първата половина на август ще е по-трудна за вас, защото ви очакват здравословни проблеми. Не ги пренебрегвайте.

Везни
Август ще е месец, който ще посветите на професионалното си развитие. Повишение, възможност за придобиване на нови знания и признание ще са част от положителните събития, които ви очакват. Но това не означава, че ще липсват предизвикателства. Напрежението ви идва в повече и изливате гнева и умората си на близки и приятели. Ако не откриете начин да контролирате негативизма си, ще влошите отношенията си до точка, от която няма да има връщане. Не инвестирайте и не харчете, ако не е нужно. Търсете време за почивка, в противен случай ви очаква пълно изтощение и риск от прегаряне.

Скорпион
Очаквайте лоши новини на работното място. През последните месеци не давате всичко от себе си и това ще се отрази на възможностите ви за професионално развитие. Ако сте преуморени, вземете си няколко седмици почивка, за да презаредите батериите. Дребни здравословни проблеми ще ви обезпокоят през първата половина на август. Всички дребни недоразумения ви напрягат и изливате гнева си върху любимите хора. Потърсете подкрепата им, но по градивен начин, а не като цел на негативните ви емоции.

Стрелец
Хармония! В душата, в дома, на работа. Радвате се на безкрайно много положителни емоции. Забравили сте нервността си. Всичко, с което се захванете, ви се получава по най-добрия възможен начин. Пазете се от интриги, особено с хора от не толкова близкото ви обкръжение. Ако усетите, че се задава скандал, побързайте да се отстраните от ситуацията. Моментът е подходящ за отдавна отлагани покупки и дори за почивка.

Козирог
Очаквайте редица трудности през август. Ще трябва да влагате много усилия, за да постигнете минимума на работното място. Натрупала се умора и лошо разпределение на времето ще ви изнервят и ще влошават и без това слабата ви организация. Ако усетите, че ситуацията излиза извън контрол, потърсете помощ и съвет от любимите хора. Може би с тяхна помощ ще откриете къде грешите. През август не взимайте никакви важни решения, свързани с промени или нови придобивки.

Водолей
Август е месец на баланс за вас. Ще имате много върхове, но и някои спадове. Най-добрият съвет за месеца е да се постараете да запазите хладнокръвие и в хубавите, и в напрегнатите моменти. Пазете се от интриги на работното място, а у дома обръщайте внимание на любимите си хора. Посветете част от времето си на приятелите и помислете дали да не възродите позабравени и охладнели отношения. Бъдете много предпазливи с инвестициите, защото шансовете за успех са колкото и тези за провал.

Риби
Дребни семейни проблеми в семейството ще провалят иначе положителния месец август. Поработете върху отношенията с половинката и опитайте да запазите хармонията у дома. Очаква ви повишение, на което отдавна се надявате. Новите отговорности ви изнервят и се чувствате преуморени, но към края на месеца вече ще сте овладели напрежението. Не опитвайте да преживеете стреса сами, опрете се на най-близките си хора и дори ги помолете за съвет. Може би в техните думи ще откриете начин да преодолеете нервността си.


loading...