Овен
През първите дни на април ще бъдете напрегнати и доста неща ще ви изнервят, така че не е особено препоръчително да водите важни разговори по бизнес или да си изяснявате отношенията с някого. Може да срещнете известни трудности при общуването си с околните, най-вече с любимия/любимата.
Телец
През април ще изпитвате желание да се глезите повече и да си доставяте малки удоволствия, които да ви карат да се чувствате специални. Послушайте вътрешния си глас и дайте наслада на тялото и душата си – може да си направите подарък, например, да си купите нова дреха или бижу, да отидете на концерт или на масаж.
Близнаци
През април нещата в социалния ви живот и в работата може да не вървят съвсем гладко и да не ви доставят чак такова удовлетворение, както ви се иска, но това не бива да ви притеснява. Оставете всичко както е, не правете излишни драми и обръщайте внимание на себе си – нещо, което често забравяте да правите.
Рак
Първите дни на април ще бъдат по-напрегнати за вас, но хубавото е, че с времето положението и настроението ви ще се подобряват. Все пак и през този месец ще трябва да се подготвите, че е възможно по-често да попадате в конфликтни ситуации.
Лъв
През април вероятно ще имате доста работа, но това едва ли ще ви уплаши, особено ако се чувствате на мястото си и горите в това, което правите. Може да трябва да положите повече усилия, но бъдете сигурни: ако сте усърдни и постоянни, това старание ще даде добри резултати, и то трайни.
Дева
Април ще бъде доста успешен месец за вас в професионален план, тъй като изцяло във ваша полза ще работи присъщата ви склонност да довършвате започнатото и да се организирате добре. Направете проверка, ако имате съмнения за нещо – например дали сте изпратили имейл на правилния получател, дали сте свършили някаква задача както трябва.

Везни
Април е един от месеците през тази година, през който има голяма вероятност в някаква област от живота ви да настъпи значима промяна. Дали вие ще бъдете нейни инициатори или някой ще ви подтикне към нея, това е трудно да се предвиди, но при всички случаи, ако промяната е назряла, по-добре не се опитвайте да се връщате назад.
Скорпион
През април ще имате чудесната възможност да осъществите някакво свое желание или намерение, като преодолеете пречки, които досега са ви спирали – може да са външни, а може да са собствените ви страхове. За да се случи това обаче, много важно условие е да повярвате в себе си и да не се отказвате от начинанието, което сте подхванали, само защото има спънки или защото не сте достатъчно уверени в успешния му завършек.
Стрелец
В началото на април е възможно да се чувствате малко уморени, да ви липсва ентусиазъм или просто в някаква област да не сте на ниво. Това е нормално – след този период на спад ще се открие възможност отново да се вдъхновите и да поемете с пълна сила напред.
Козирог
Ако през април прекалите с изпълнението на отговорностите, задачите и ангажиментите, има голяма вероятност да започнете да вървите срещу себе си. Пренатоварването и големите амбиции – от една страна, забавянето и някои неочаквани от вас спънки – от друга, може да ви доведат до момент, в който ще се чувствате безсилни и изтощени.
Водолей
Април ще бъде наистина един чудесен месец за онези от вас, които имате нужда от промяна или искате да се захванете с нещо ново – например да учите. Вашите мечти може да се осъществят след 15 април, когато звездните влияния ще ви подкрепят в реализацията на подобни инициативи, а и самите вие ще бъдете на вълна да експериментирате и да търсите нови пътища.
Риби
Април ще бъде ползотворен месец за вас, защото ще успеете да свършите наистина много неща, и то за кратко време. Ключът за успех се крие в това да не се разпилявате, а да се организирате максимално добре. Това е един от онези периоди, през който ще е добре да сте по-прагматични, да не летите в облаците и да се стремите да постигате реални и трайни резултати.
Източник: edna.bg

loading...