Хороскоп Овен
Предстоящият месец ще бъде успешен за вас. Навлизате в него с енергия и желание за осъществяване на идеите си. Важно е обаче да не налагате мнението си на всяка цена. Балансът в отношенията с колегите ви ще бъде ключов за реализирането на целите както на колектива, така и на личните ви такива. В личен план ще бъде важно да обърнете внимание на здравословното си състояние, за да избегнете сериозни проблеми.
Хороскоп Телец
Голяма част от идния месец ще бъде пречупена през призмата на парите. Макар че правите услуги на близки и приятели, имате усещането, че никой не го оценява. Не бива да бъдете прекалено щедри, за да не си изпатите от зложелатели. В професионален план ситуацията е стабилна, но не бива да предприемате прибързани решения. Преди да приемате нови предложения ще трябва добре да обмислите евентуалните последици от решенията ви.
Хороскоп Близнаци
През предстоящия месец често ще бъдете водени от емоциите си. От една страна тази спонтанност ви е присъща, но от друга ще трябва да внимавате да не позволите всяко решение, което вземете, да се диктува от емоциите. В професионален план ще получите заслужено признание, ако продължите да бъдете съвестни в ангажиментите си. По отношение на любовта, периодът може да бъде критичен. Не нападайте близките си, а говорете спокойно с тях.
Хороскоп Рак
Идният месец ще ви даде добри възможности, но крие и сериозни рискове за развитието ви. Всичко зависи от решенията, които ще вземете. Затова е добре преди да взимате решения, независимо дали за работа или личен живот, да премислите обстойно плюсовете и минусите. В работата е добре да разчитате повече на собствените си умения, отколкото на чуждата помощ. В личен план е добре да не предприемате големи разходи, защото финансовата ви ситуация може да се влоши.
Хороскоп Лъв
Предстоящият месец ще бъде изпълнен с промени. Макар това да ви дойде нанагорно и да ви напрегне, не се отчайвайте. Промените са мъчително нещо, но ще бъдат за добро. Важно е да оставите събитията да следват своя ход и да се адаптирате към променящите се обстоятелства. В професията си ще можете да постигнете завиден успех, ако съумеете да постигнете хармонични отношения с екипа си. В личен план периодът е подходящ за любовни приключения.
Хороскоп Дева
През следващия месец ще бъде много важно за вас да бъдете балансирани и спокойни. Това се отнася както за действията ви, така и за взаимоотношенията ви с хората. Не се поддавайте на провокации и интриги. В случай на конфликт, проверете фактите, преди да правите изводи. В професионално отношение е най-добре да не разчитате прекалено много на другите. В личен план е добре да прекарате време сами, за да изясните собствените си желания и нужди.

Хороскоп Везни
Предстоящият месец няма да е подходящ за нови начинания и промени. Ще трябва да бъдете фокусирани върху настоящата си работа и да я вършите съвестно, за да постигнете успехи. Неминуемо, когато полагате усилия, те ще бъдат забелязани и оценени. Не бързайте. В личен план е важно да не насилвате нещата. Проявете търпение и разбиране към околните, за да бъдете разбрани и вие.
Хороскоп Скорпион
През следващия месец ще ви се иска да започнете редица промени. В това ви желание няма нищо лошо, но за да бъдат те успешни ще бъде много важно да не избързвате. Изчакайте подходящия момент и тогава действайте. За да постигнете професионален напредък ще бъде важно да изгладите отношенията си с колегите. В личен план е важно да отсявате контактите си, за да не си изпатите.
Хороскоп Стрелец
Предстоящият месец ще бъде наситен откъм събития. Времето ще тече много бързо за вас, защото няма да имате почти никакво свободно време. Това обаче няма да ви натовари, защото ще се занимавате с неща, които ви носят удовлетворение и успехи. В деловите контакти ще бъдете резултатни и ефективни, а това ще се отрази и на личното ви развитие. В личен план ви предстоят някои конфликти, които няма да бъдат разрешени лесно.
Хороскоп Козирог
Следващият месец ще ви постави пред редица изпитания. Ще трябва да направите изключително стройна и стриктна организация на времето и задачите си, за да се справите с всичко. Възможно е да трябва да се справяте с трудности, които са породени от минали грешки. В личен план е важно да изглаждате отношенията си навреме, преди ситуацията да излезе извън контрол. Добре е да се вслушвате в шестото си чувство.
Хороскоп Водолей
Предстоящият месец определено може да бъде определен като интересен за вас. В професионално отношение ви предстоят редица делови пътувания и срещи, които не само ще бъдат успешни, но и ще ви донесат приятни емоции. В личен план много хора ще поискат съвет от вас и ще бъдете в ролята на слушател. Не се изнервяйте от този факт, а бъдете поласкани, че будите такова доверие в близките си.
Хороскоп Риби
Благодарение на добре поставените основи от предходния месец, през октомври ще можете да се радвате на спокойна обстановка. Работата, която вършите, ви доставя удоволствие и ще върви точно по начина, по който ви се иска. Ще имате достатъчно свободно време, в което е добре да се фокусирате върху себе си и личните си цели, желания и нужди. В личен план е добре да обърнете внимание и на приятелствата си. Не забравяйте, че приятелството се поддържа с контакти.

loading...