месечен хороскоп за май 2020

Месечен хороскоп за февруари 2019-а година
Овен
Любов и семейство
Февруари ще бъде за представителите на зодия Овен, един истински романтичен и чувствен месец. Необвързаните, е малко вероятно да се оплакват от липсата на внимание от страна на противоположния пол. Очаквайте, общуване, комплименти, срещи и истински коктейл от емоции. Има възможност да срещнете истинската любов и в бъдеще да сключите брак. Не е изключено начало на роман, с човек, когото сте считали за добър приятел.
Обвързаните, ще изживеят цяла гама от разнообразни чувства към партньора. Трогателна нежност, неограничено възхищение, загадъчна ревност, горяща страст! Семейните, ще усетят приток на чувства, характерни за медения месец. Но докато на вас, това ще ви доставя удоволствие, вашият партньор, ще бъде зашеметен от поведението ви и в някакъв момент, търпението му, може да свърши. Затова, спазвайте някакви граници. В Новолунието, което ще бъде на 5 февруари, останете вкъщи със семейството си, в противен случай рискувате да попаднете в конфликтна ситуация.
Кариера и финанси
Във финансовата област, не се очакват пропуски. Приходите, ще влизат в джоба ви постоянно и няма да имате непредвидени разходи. Някои от вас, дори ще могат да подобрят финансовото си положение с помощта на нови успешни проекти. През първата половина на месеца, е възможна голяма печалба, но не харчете парите веднага. Добре е, да инвестирате тези средства в личен бизнес. Тези, които наскоро са започнали собствен бизнес, ще имат възможност да сключат изгодни договори. Някой от приятелите, ще ви помогне в началото.
Тези, които имат постоянна работа, могат да очакват изгодно предложение за повишение, което не трябва да отхвърляте. Не се страхувайте от бизнес пътувания или сложни задачи, защото те ще ви донесат допълнителна печалба. Най-добросъвестните от вас, ги очаква бонус в края на месеца. И не забравяйте, че шефовете наблюдават не само вашата ефективност, но също така следят и за вашия емоционален фон.
Здраве
През февруари, са възможни здравословни проблеми. Има вероятност за инфекциозни заболявания, които ще изискват превантивни и предпазни мерки. Обличайте се топло, мийте си по-често ръцете и избягвайте контакт с болни хора. Ако се разболеете, не отлагайте посещението при лекар и не се самолекувайте, в противен случай ще влачите болестта дълго време. Жените трябва да обърнат внимание на репродуктивните органи. Има висок риск за възпаления и инфекции.

Зодиите, които задушават с обичта сиДа обичаш силно и да си верен на човека до теб е качество, което все по-малко хора притежават. Има о…Jan 23 2019skafeto.com

Телец
Любов и семейство
През февруари, не се предвиждат сериозни проблеми в любовната сфера. Пасивната позиция обаче, може да усложни ситуацията и да предизвика подозрение. За да докажете чувствата си на вашата половинка, действайте, не разчитайте само на красиви думи. Разбира се, най-доброто средство ще бъде вашата доброта и любов. Тези, които са проверили връзката си във времето, могат да предприемат малко пътешествие в друг град.
За необвързаните има риск да попаднат в служебен роман, който може да прерасне в нещо повече и да им предаде увереност. Но подобни взаимоотношения трябва да бъдат внимателно проверявани, за да не се разочаровате поради факта, че сте избързали и не сте опознали достатъчно добре партньора.
Кариера и финанси
През февруари си заслужава, да забавите темпото и да се огледате на работното си място. Анализирайте какво е най-важно за вас сега и си изградете план за действие. Но не бива да пренебрегвате ежедневните си дела и да се набивате в очите на шефовете, като невнимателни служители. В средата на месеца е възможно бизнес пътуване, което ще промени хода на събитията в текущата работа.
Необходимо е, да не разкривате вашите карти, дори и на най-близките си хора, тъй като сега ще сте най-уязвими и рискувате да загубите ценните си идеи. Особено внимание, трябва да обърнете на доходите си. Строго анализирайте разходите и не се разпускайте, тъй като сега финансовото ви положение е много несигурно. До края на месеца ситуацията ще се подобри и може да получите голяма сума пари.
Здраве
През февруари, трябва да обърнете специално внимание на нервната си система. За да възстановите състоянието си, направете нещо, променете обстановката, пренаредете у дома или се заемете с това, което ви доставя удоволствие и дава положителни емоции.
Ако имате няколко свободни дни, излезте извън града. Ако ви е трудно да се справите сами с всички симптоми – консултирайте се с лекар. През втората половина на месеца, може да страдате от главоболие и стомашни проблеми.

Близнаци
Любов и семейство
Февруари е благоприятен месец, за общуване с близките хора. Ако имате напрегнати отношения с родителите, опитайте се да ги оправите. Ако те живеят далеч, посетете ги през първата половина на месеца. Пътуването ще бъде приятно, а комуникацията ще е от полза за всички. Необвързаните ги очаква ново запознанство, което бързо ще прерасне в роман и ще ви завърти главата. Връзката ще бъде надеждна и може да доведе до брак. Двойките, ще могат да прекарват повече време заедно. Често ще бъдете канени на срещи, партита и ще подарявате и получавате приятни подаръци.
Този месец, ще се почувствате наистина щастливи и обичани. Февруари ще донесе на много двойки раждането на дългоочаквано бебе. А годината на Жълтата свиня, която настъпва на 5 февруари, ще помогне за решаване на жилищните проблеми. Двойките, които отскоро са заедно, трябва да се погрижат да внесат нещо ново в отношенията.
Кариера и финанси
През февруари, много от вас ги чака изгодна оферта за работа. Не трябва да се отказвате, дори на пръв поглед, всичко да ви изглежда трудно, защото така ще придобиете повече увереност и неповторим опит. И финансовата част, ще се подобри значително. Тези, които имат собствен бизнес, ги чака изгодно запознанство, което ще помогне да сключите договор, който ще подобри финансовото Ви състояние.
В средата на месеца не са изключени командировки на дълги разстояния, които ще предизвикат някакво недоволство. На най-решителните от вас, може да бъде предложена добра позиция, към която сте се стремили години наред. Печалбите през февруари, ще бъдат пропорционални на свършената работа и на случайни бонуси не трябва да разчитате, но има малък шанс за получаване на премия в края на месеца.
Здраве
През февруари се препоръчва да обърнете внимание, на сърдечно-съдовата система. Избягвайте стресови ситуации, силно физическо натоварване, включете в диетата си храни, богати на калий. Не забравяйте да се подложите на рутинен преглед от кардиолог.
В средата на месеца, се придържайте към умерена диетата и яжте много зеленчуци и плодове. В противен случай много бързо ще качите излишни килограми, от които трудно ще се отървете. В края на месеца, ще бъдете привлечени от нетрадиционни начини за лечение. Съберете възможно най-много информация и за всеки метод и се консултирайте с Вашия лекар.

Рак
Любов и семейство
В любовта, трябва да слушате сърцето си и да решите, какво е най-важно за вас сега. Ако отношенията отдавна са угаснали и в дома цари неразбирателство, тогава е време да предприемете решителни действия. Щом затворите една врата, друга ще се отвори. Семейните, могат да се сблъскат с неоправдана ревност от страна на партньора. Но това ще доведе и до положителен ефект, като накара вашият любим, да ви обърне повече внимание.
На необвързаните, не се препоръчва да завързват нови запознанства през февруари. Отдайте се на романтика и флирт, но не стигайте до нещо по-сериозно. Погрижете се за собственото си развитие, четете духовна литература, по-добре опознайте избрания от вас човек. Февруари е месец за завършване на стари, обречени отношения и стабилизиране на вътрешното ви състояние.
Кариера и финанси
През февруари трябва ясно да планирате делата си, за да не попаднете в непредвидена ситуация. Съществува висок риск да подведете колеги и шефове, затова по-отговорно се занимавайте с работата си и не витайте в облаците. През този месец има възможност да се преместите на ново работно място, но преди да направите това, обмислете внимателно решението си. Използвайте всички необходими връзки и тогава няма да имате проблеми с работата.
Тези, които искат да спечелят доверието на своите началници, трябва да дадат своя принос в работата, като предложат изключителен проект или нова интересна идея. Със сигурност, ще имате успех. Обърнете специално внимание на финансите, сега съществува риск да изхарчите всичко, което сте спестявали толкова дълго време. И въпреки че ще бъдете подпомогнати от приятели и роднини, не бива да харчите за ненужни неща и забавления.
Здраве
През февруари, трябва да обърнете внимание на физическото си състояние. Укрепите имунната си система, в противен случай рискувате да хванете вирусна инфекция. Пийте витамини, закалете се или си направете нова диета, която ще помогне на тялото ви, да се трансформира до лятото. Употребявайте повече протеини и не забравяйте за плодовете и зеленчуците.
В средата на месеца, е възможна умора и апатия. Опитайте се да промените своя мироглед, настройте се позитивно и не унивайте. Ако е необходимо, пийте билкови успокоителни препарати. Само трябва да избягвате алкохола, в противен случай в допълнение към проблемите с нервната система, ще получите букет от заболявания на стомашно-чревния тракт.

Лъв
Любов и семейство
Февруари, ще носи на семейните представители на зодия Лъв, вълшебни моменти в любовта и ще ви накара да почувствате дълбока връзка с вашата сродна душа. Ако по-рано е имало някой противоречиви въпроси, сега най-вероятно те могат да бъдат успешно разрешени. Този период е благоприятен за обсъждане на общи планове: пътуване, пазаруване, творчески занимания, местоживеене, раждане. Опитайте се, да прекарате възможно повече време с любимия човек. През втората половина на месеца, очаквайте много приятни нови впечатления.
За необвързаните, ще бъдат създадени всички условия за изграждане на нови отношения. Завързването на запознанства, сега ще е много по-лесно от обикновено. Трябва да се отбележи обаче, че разположението на планетите ще ви подтиква да идеализирате твърде много хората. Дори сериозните недостатъци в характера на потенциалния партньор, може да останат незабелязани. Бъдете разумни и винаги вземайте на предвид, мнението на близките си хора.
Кариера и финанси
Ситуацията в професионалната сфера в началото на февруари, ще спомогне за разкриване и успешно използване на вашите способности. Не се отказвайте, да опитате нещо ново. Ако получите предложения за работа, приемете тези, които изглеждат най-интересни от професионална гледна точка и предполагат нов опит. В средата на месеца, трябва да бъдете особено тактични с шефовете. Не искайте нищо за колектива или себе си, сега едва ли ще успеете, да постигнете желаното.
В края на месеца, ще се наложи да слушате мнението на другите, да следвате инструкциите на някого, които не винаги ще са рационални и да работите повече за някой друг, отколкото за себе си. Особено ситуацията ще се влоши в деня на пълнолунието, 19 февруари. Не се бунтувайте. Малко търпение, скоро ситуацията ще се промени към по-добро. С финансите през февруари всичко ще е наред, ако не правите спонтанни покупки. Не се очакват бързи печалби, увеличение на заплатата или премия, но и това ще стане, по-късно.
Здраве
През февруари, някои от представителите на зодия Лъв могат да се почувстват зле, поради промените във времето. Възможни са болки в костите или ставите. За да улесните състоянието си, правете компреси и използвайте специални обезболяващи кремове.
В края на месеца много от вас, ще почувстват приток на енергия. Ако през този период, сами си поставите за цел да се отървете от лош навик, със сигурност ще успеете в това начинание. Препоръчва се също, да започнете да се занимавате със спорт, а тези които вече спортуват да увеличат броя и продължителността на тренировките.

Дева
Любов и семейство
През първата половина на февруари, има вероятност в живота ви да се появи бивш партньор. Припомняйки за себе си със съобщение или обаждане, той ще предизвика носталгия. Може дори да се замислите за среща, но той ще изчезне от погледа ви също толкова неочаквано, както се е появил. Този месец не трябва да гледате назад, а само напред, защото там ви чака приятно и в известен смисъл дори печелившо романтично запознанство. Новият партньор не само ще помогне да намерите духовна хармония, но и ще подобри живота ви в материално отношение.
Вероятно благодарение на този човек, ще може да подобрите дори условията си на живот. Затова не стойте между четирите стени, често излизайте и бъдете внимателни към външния си вид. Трябва да сте неустоими. Семейните, трябва да избягват спорове и разногласия с втората половинка. Това особено важи за втората половина на месеца, когато всеки спор с повишен тон може бързо да премине в конфликт. Не е необходимо да се съгласявате изцяло с любимия човек за всичко, но не трябва да се държите и безкомпромисно.
Кариера и финанси
През февруари в сферата на професионалната дейност, имате всички шансове да увеличите авторитета си в очите на шефовете. Това ще изисква мотивиран и професионален подход към въпросите, свързани с настоящото състояние на нещата в организацията и ще трябва да изразите мнението си за възможни нововъведения в работния процес. Изказаните идеи, със сигурност ще бъдат оценени.
Тези, които се интересуват от смяна на работата, най-вероятно ще имат късмет през февруари. Ако сте активни в търсенето, със сигурност ще срещнете човек, който ще ви помогне. Като цяло, февруари е месец, в който може да имате много силна поддръжка от другите. Не отказвайте помощта им. Луната в Стрелец на 26 и 27 февруари, ще внесе някакъв хаос в работата. Ще се захващате с едно, а след това с друго. Ако е възможно, не планирайте в тези дни важни дела и не започвайте нищо ново.
Здраве
В началото на февруари, е възможна рязка промяна в настроението без видима причина. В моменти на внезапна тъга, ще започнете да търсите симптоми на развиващи се заболявания, като по този начин ще се опитвате да привлечете вниманието на роднините. Въпреки това по-добре е, вместо призиви за съжаление, да кажете на близките си директно, че се нуждаете от тяхната подкрепа. Няма да ви откажат.
Умората в средата на месеца, може да предизвика главоболие. Затова по-добре е, да намалите времето, прекарано пред телевизора или компютъра. През втората половина на месеца, има голяма вероятност за вирусни инфекции. За да предотвратете развитието на болестта, укрепете имунната система, пийте витамини и яжте повече зеленчуци и плодове.

Везни
Любов и семейство
Семейните, ще намерят общ език с партньора си. Например, ако по-рано не сте можели да стигнете до общо мнение, за това как да прекарате следващата си почивка или кога да започнете ремонт, тогава със сигурност ще го направите този месец. Ще успеете да решите и много по-дълбоки разногласия, например, ще разберете, че няма причини за ревност и всички спорове на тази тема са неоснователни.
През целия месец, хармонията ще царува във вашата двойка. Въпреки това, тенденцията ще бъде нарушена на 19 февруари, на пълнолуние. Не планирайте за този ден съвместни дела, по-специално, пазаруване. Свободните представители на зодия Лъв, вероятно ще имат късмет през втората половина на месеца. Възможно е интересно запознанство, което ще се случи на необичайно място или при необичайни, дори мистични обстоятелства. Не се учудвайте и слушайте сърцето си.
Кариера и финанси
През февруари, ви очакват много впечатления, сключване на нови договори и изгодни предложения. Покажете най-добрите си качества, тогава шефовете ще ви оценят. Вие ще може да установите приятелски отношения дори с тези, с които преди това е било не възможно. Помнете, че сега на първо място трябва да бъде доверието и приятелството. Вашите лидерски умения, ще ви помогнат да постигнете желаната позиция.
Що се отнася до финансите през февруари, ще имате възможност за допълнителни доходи. Най-вероятно интересно предложение, ще получите от някой приятели или бивши колеги. Дейността, която ще ви бъде предложена, едва ли ще бъде свързана с вашата професия, но нека това не ви притеснява – вие сте добри ученици и бързо ще навлезете в новата област.
Здраве
През февруари, се опитайте да не се претоварвате по време на работа. Ако не си почивате пълноценно, скоро ще станете заложник на хроничната умора. Правете утринни упражнения, излизайте по често навън, лягайте си навреме.
Би било добре да се измъкнете за седмица и да отидете в спа център, за да лекувате тялото и душата си. Сега релаксацията и медитацията, ще са най-добрите ви приятели. Ако не знаете как да се отпускате сами, тогава се запишете на уроци по йога. Правилното дишане, ще ви помогне да се справите с негативните чувства.

Скорпион
Любов и семейство
В любовта представителите на зодия Скорпион, ще бъдат много уязвими през февруари. Най-вероятно, ще почувствате радост и гняв, сълзи и ентусиазъм. Промяната на настроението, ще оказва силно влияние върху атмосферата у дома. В началото на месеца, до 6 февруари, се пазете от силни кавги и скандали с вашите близки. През този период се опитайте да подкрепите вашият любим човек, правете му комплименти и покажете нежността си.
Ако отдавна мечтаете да прекратите не здрави взаимоотношения, сега е дошъл моментът. През февруари, разделите ще стават доста лесно и без последствия. Съдбоносни срещи за необвързаните, за съжаление не се предвиждат. Посветете това време на отношенията със семейството и приятелите си. Възможно е сред приятелите ви, да се намира вашата бъдеща любов.
Кариера и финанси
През февруари трябва да се съсредоточите, върху качеството на работата си. Не преследвайте няколко цели едновременно. Ако сте умствено уморени от текущата си работа, сега е моментът да предприемете нещо ново. Вашата откритост и умения за общуване, ще ви помогнат да успеете. Тези, които заемат ръководни длъжности, ще трябва да разрешат различни ситуации на работното място и да правят принудителни промени.
Обърнете внимание на колегите си, може би някои от тях замислят планове срещу вас. В средата на месеца, ще имате много разходи или ще дадете заем на близки приятели. Не забравяйте да спестявате пари за бъдещето, през пролетта ще разберете защо и ще се радвате, че имате прилична сума в сметката.
Здраве
Придържането към здравословен начин на живот е особено важно през първата половина на февруари. Ако искате да се отървете от някои лоши навици, сега е моментът. По-често излизайте навън, променяйте обстановката. Ако дълго стоите между четирите стени, рискувате да попаднете в плен на меланхолията и апатията.
Влошаването на здравето през втората половина на февруари, е знак, че сте преуморени. Прегледайте ежедневния си режим. Може би работите прекалено много и спите твърде малко? А още и забравяте да се храните навреме? Внесете ред във вашият режим и по-често се срещайте с приятели. Това ще ви помогне да се справите с всякакви неприятности и да поддържате настроението си позитивно.

Стрелец
Любов и семейство
Началото на февруари е прекрасно време, за изграждане и уреждане на личния живот. Ако в семейството има проблеми, опитайте се да погледнете на ситуацията отстрани. Възможно е грешките на партньора, сега да не ви изглеждат толкова сериозни, както преди. Направете усилие над себе си – простете обидите и приемете любимия човек, такъв какъвто е.
Ако искате да завладеете нечие сърце, не бъдете сдържани и не крийте интереса си. Срамежливостта ви, може да бъде приета за безразличие. В края на месеца, ще искате да бъдете в центъра на вниманието, да флиртувате и дори да се отдадете на приключения. Отпуснете се малко, но не губете главата си. Не приемайте ухажването на човек, чиято репутация е под съмнение. В слуховете, които достигат до вас, може да има много истини.
Кариера и финанси
През февруари, изцяло ще се отдадете на работата си и ще успявате във всичко. Този месец ще ви донесе всевъзможни бизнес пътувания, извънредни задания, бизнес срещи. Но тези усилия няма да бъдат напразни, в края на месеца ще почувствате материална изгода, която ще бъде стимул за по-нататъшни действия. Въпреки това е възможна и тежка конкуренция на работното място, така че всеки ден ще трябва да доказвате най-добрите си качества и да изпълнявате всякакви задачи.
Тези, които търсят нова подходяща позиция, трябва да обърнат внимание на допълнителната квалификация и курсове за обучение. Учението, сега ще ви се отдава лесно. Творческите личности, ще могат да постигнат грандиозен успех. Вашите проекти ще спечелят сърцата на мнозина и ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние.
Здраве
В началото на месеца, ще бъдете бодри и активни. Това е подходящо време за физически упражнения и спорт. Но към средата, може да почувствате известна умора и да страдате от главоболие. Прекарвайте повече време на чист въздух, често проветрявайте помещението в което работите, това ще помогне в борбата срещу мигрената.
Ако към края на месеца, не се чувствате добре, не бързайте да вземате лекарства. Обърнете внимание на народната медицина, тя ще бъде ефективна в този период. Опитайте се да пазите силите си и ако се чувствате уморени, отидете в спа-салон или излезте с приятели. Разходка сред природата, също ще ви се отрази чудесно.

Козирог
Любов и семейство
За да постигнете хармония във връзката, ще трябва да положите много усилия и малко хитрост. Трябва да сте по-отворени и доверчиви, а късмета няма да ви подмине. Не се страхувайте да пътувате и посещавате различни мероприятия, защото не се знае къде ще намерите вашата втора половинка. Има голяма вероятност за романтично запознанство, което да продължи много години.
Семейните през този период, може да се сблъскат с криза в отношенията. Възможно е да станете твърде взискателни и не напълно обективни към партньора. Това означава, че ще забелязвате недостатъци, които на практика ги няма или са минимални. Охлаждането към вашия съпруг, ще е временно. Ето защо, не бързайте със заключенията и най-важното, не предприемайте необмислени действия, за които по-късно ще съжалявате.
Кариера и финанси
През февруари, ще може да демонстрирате своите лидерски умения. Много от вас, ги очаква повишение и увеличение на доходите. Днешните инвестиции, ще ви носят материално благополучие в бъдеще. Не се страхувайте да се заемете с нов бизнес или с необичайни проекти, всички те са обречени на успех. Въпреки това, трябва да разчитате само на собствените си сили, не доверявайте на никого работата си, в противен случай ще трябва да правите всичко по два пъти.
Към краят на февруари, очаквайте малка финансова печалба, както и добри новини. От една страна, не си струва да разчитате на ръст на заплатата. От друга, ще имате възможност за алтернативни доходи. За тези, които търсят работа, най-доброто време ще бъдат последните десет дни на месеца.
Здраве
Ще бъдете в добро здраве до края на месеца, ако не забравите за почивката и правилното хранене. Трудолюбивите Козирози, могат да се посветят изцяло на работата. Но на каква цена? Дали кариерата и творческият успех, трябва да се обърнат в безсъние, нервни сривове, обостряне на хронични заболявания? Разбира се, че не!
Ето защо, независимо колко сте заети, не забравяйте за своевременната почивка, балансираната диета и чистият въздух. При първите признаци на преумора, предприемайте действия: пийте успокояващи чайове, разхождайте се преди лягане. Особено важно е, да се наспивате достатъчно!

Водолей
Любов и семейство
През февруари, ще преживеете бурни чувства и емоции към новия си любим. Напълно ще се разтворите в новата връзка и ще се доверите на втората си половинка, което от ваша страна ще бъде грешка. Не трябва да бързате със сближаването, опознайте се по-добре, за да не се разочаровате по-късно. На Новолунието, което ще бъде на 5 февруари, вероятно ще получите покана за среща или друга приятна изненада.
Любвеобилните, не трябва да скача от флирт към флирт, а да обърнат внимание само на един човек. Семейните ще могат да се срещнат с далечни роднини или хора, с които не са се виждали дълго време. Струва си да обръщате по-голямо внимание на съпруга си и да изключите авантюрите от живота си. Чувствената страст и доверието, ще бъдат подходящи само за изпитани във времето отношения.
Кариера и финанси
Упоритият ви труд най-накрая ще бъде оценен и ще получите желаната позиция. Не пестете добри думи за колегите и новите познати, защото именно те, ще дадат добри препоръки за вас. Възможни са дребни неприятности, които няма да доведат до проблеми и ще се решат от само себе си.
През февруари не давайте заеми, рискувате да не ви върнат парите. И въпреки че материалното ви положение ще бъде добро, може да възникне ситуация, която да ви принуди да вземете кредит. Заеми е по-добре да не вземате сега, защото в края на месеца ще получите материална подкрепа от роднини. Опитайте се да оцелеете в трудните финансови времена и в бъдеще ще бъдете благодарни за това.
Здраве
През целия месец, ще изпитвате летаргия и умора. Прекомерното натоварване, ще допринесе за това. За добро настроение и емоционално отпускане, се препоръчва пълноценен сън, ежедневни разходки и много забавления. Не забравяйте да се занимавате със спорт, така че до лятото, да блестите с прекрасна фигура.
Но нито един спорт няма да помогне без балансирана диета, затова преразгледайте менюто си, премахнете нездравословната храна и наблегнете на протеини. В края на месеца могат да се появят хронични заболявания, които да изискват незабавно посещение при специалист. Самолечението в този случай, може само да навреди.

Завесата падна: Мръсните тайни на зодиитеЗа различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано и казано. Повечето п…Jan 22 2019skafeto.com

Риби
Любов и семейство
През февруари, ще бъдете по-привлекателни от всякога и ако не стоите между четири стени, определено ще се запознаете с интересен представител на противоположния пол. Най-вероятно чувствата ви ще избухнат изведнъж, но не се препоръчва да ги демонстрирате на потенциалния партньор. Не се обаждайте първи, не се съгласявайте веднага за среща. Това само ще повиши интереса към вас. Февруари е добър момент за личния живот, но не трябва да бързате с интимността.
Семейните, ще жадуват за повече нежност, красиви думи и приятни изненади. Но трябва да разберете, че вашият партньор не може да чете вашите мисли, затова внимателно намекнете за желанията си, така че февруари да не се превърне в месец на разочарования.
Кариера и финанси
Препоръчително е да покажете екипния си дух и да станете по-решителни. Някой от колегите, ще ви подкрепи в решаването на трудни ситуации. Тези на ръководни позиции, трябва да организират работата си по-хармонично и да не позволяват разпуснатост на подчинените. Новите идеи ще ви помогнат да достигнете безпрецедентни висоти и да укрепите собствения си бизнес на най-високо ниво.
Не се страхувайте да информирате шефовете за вашите собствени проекти и постижения, сега е моментът да получите желаната позиция, а началниците ще са на ваша страна. Препоръчително е по-спокойно да реагирате на изявления по ваш адрес, в противен случай рискувате да се покажете не в най-добрата светлина. Не е изключено бизнес пътуване, от което не трябва да се отказвате.
Здраве
Много внимателно се отнасяйте към всякакви медикаменти, в началото на февруари. Не бързайте да приемате хапчета, ако ви боли гърлото или стомаха. Лекият дискомфорт, не е признак на сериозно заболяване и най-вероятно ще премине от само себе си. Но приемането на лекарства, може да предизвика алергична реакция.
Към края на месеца, може да станете по-невнимателни и прибързани. Отложете физическите упражнения, въздържайте се от активен спорт – има риск от нараняване. Опитайте се, да намалите физическите усилия до минимум.
Източник Astrostar.eu

loading...