Хороскоп Овен
Това е динамичен и напрегнат месец за вас. Очаква ви куп работа в службата, а и у дома от вас се изисква доста. Няма да ви е лесно, но пък организационните ви умения са идеални да бъдат прилагани точно в такива моменти. Хубаво е да се допитвате до съветите на опитни хора в рискови ситуации. Такива няма да са малко през периода. Имате зелена светлина за проект, за който отдавна се борите. Помислете си дали сте готови, защото ако не – няма нищо лошо да отложите. На косъм ви виси повишение, за което сте дали прекалено много дотук, за да си изгърмите всички патрони сега.
Хороскоп Телец
Много хора ще се опитват да ви ядосват. Важното е да не им обръщате внимание. Ако имате начертан план за действие на работното място за важна задача, следвайте го, ако ли пък не – заложете на своята интуиция. Тя никога не ви е подвеждала. Имате късмет с финансовите сделки, а някои от вас дори ще получат изгодно предложение за имот – дори да не търсят такъв. Очертава се дълъг път или предложение, свързано с чужбина. Можете да приемете веднага само и единствено ако сте сигурни в силите си. Напоследък се изтощавате твърде бързо.
Хороскоп Близнаци
В началото повишението или новата задача, с която ще ви натоварят на работното място, звучи като възможност, но е редно да се замислите дали сте готови на повече и повече напрежение. Честно казано това от което имате нужда сега са повече пари, а не повече отговорности. Вие сте пред нервна криза, защото и у дома от вас се очаква прекалено много. Половинката ви проявява претенции, които няма как да посрещнете, а освен това стари проблеми в семейството сякаш нарочно излизат наяве.
Хороскоп Рак
От вас се очаква да свършите много през този месец. Вие обаче сте заредени и с настъпването на пролетта всичко ново ви звучи по-скоро като възможност, отколкото като непосилна задача. Очакват ви предложения за далечен път, за допълнителни финансови доходи и даже за среща с приятели, които бяхте позабравили. На драго сърце приемате всичко. Все пак, не е зле да помислите и за малко почивка – най-вече емоционална. Хубаво е да си сдържате нервите вкъщи. Възможни са скандали.
Хороскоп Лъв
Очертава се предложения, свързани с подобряване на квалификацията, образованието и творчески изяви. В края на месеца ще ви притискат да вземете важно решение за цялото семейство. До тогава се отдайте на повече почивка, на интересни пътувания. Вие сте човек, който може да се забавлява, а напоследък не го правите. За околните такова поведение е признак на проблем и може да разочаровате дори колегите си с бързото изнервяне и прегряване от напрежението в службата.

Хороскоп Дева
През този месец брак, нова любов за необвързаните и много романтика ще ви сполети точно по начина, по който обичате да ви се случват тези неща: плавно, без напрежение. Вие имате доста успех и на работното място и то защото досега сте показали на какво сте способни. Много е вероятно новото началство или нови колеги да ви покажат в още по-добра светлина. Пазете обаче здравето си. Хубаво е да си почивате, макар и да имате малко време напоследък. Вкъщи ви очакват ремонт и подобрения, но те няма да избягат. Правете неща с финес, не в последния момент.
Хороскоп Везни
Получавате помощ от човек, който досега не сте познавали добре или изобщо. Хубаво е да бъдете предпазливи, но и да бягате сами от късмета си не е уместно. Рискът често е оправдан, а през този месец звездите ви носят късмет, така че дори да се проявявате по-хазартно от обичайното, резултатът накрая ще е във ваша полза. Вие имате нужда да учите или да се развивате. Разгърнете творческия си потенциал, допитайте се до близки приятели как да направите живота си малко по-разнообразен. Имате нужда от цвят в сивото си ежедневие.
Хороскоп Скорпион
Спешно си обърнете внимание на здравето. Разклатена е нервната ви система, някои от вас страдат от стомашни проблеми. Също така, човек от семейството има нужда от подобна помощ. Не я отказвайте. Бъдете мили и не се правете, че не ви пука. Всички знаят, че дълбоко във вас се крият много добри хора. Време е да се заловите с имотните въпроси, които ви мъчат от началото на годината. Пътуване в края на месеца ви действа ободряващо.
Хороскоп Стрелец
Сделки с големи суми или спорни имоти изцяло поглъщат съзнанието ви. Рискувате връзката си или да изпуснете шанс за такава. Все пак, ако сте прецизни и предпочитате постоянството пред шикалкавянет, можете да постигнете много и шефовете ви са готови да ви се отблагодарят подобаващо за лоялността. Въпрос е на време да се обади стар здравословен проблем. Преосмислете начина си на хранене и на релакс у дома.
Хороскоп Козирог
Ако ще пътувате, направете го с правилните хора. Някои от плановете ви за семейна придобивка или ремонт може и да не се изпълнят, но пък ви хрумват идеи, които по-късно ако реализирате, ще са доста по-удачният вариант. Има лицемери около вас, които все още трудно надушвате. Старайте се да не искате съвети. По-препоръчително за вас е дори да не вземате важни решения. Това, че ще го карате на автопилот, не означава, че някой ден няма да се върнете, за да свършите и тази отложена работа или цели.
Хороскоп Водолей
Много приятни изненади ви очакват, като единствените евентуални проблеми за този период са здравословни. Ако отидете на лекар на време – при най-малката обадила се болежка – ще си спестите доста мъки и дори ще имате възможност да си починете. Вашите семейни разправии ще ви докарат нервни кризи. Оставете близките ви да си кажат, каквото имат да си казват. Фактът, че ги слушате, не означава, че се съгласявате с тях. Трябва да проявите и уважение към по-възрастните, както и към хората, които навремето ви помогнаха.
Хороскоп Риби
Искате да решите няколко битови проблеми. В същото време, кариерата ви е в застой и вие го осъзнавате. Трябва да направите нещо, но е по-добре да изчакате правилния момент. Не влизайте в конфликти. Вие сте хората, които няма да има кой знае какъв късмет през идния ден. Препоръчително е да излизате с приятели, да се зареждате с положителни емоции, да прекарвате повече време сред природата. Всичко това ви зарежда за един бъдещ период, който ще е далеч по-динамичен и важен за вас. Приемете всичко това като една добра подготовка.

loading...