https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дори и най-скептичните към астрологията хора трябва да признаят, че има някои прилики между представителите на един и същи зодиакален знак. Все повече хора осъзнават значението на зодията и влиянието й върху поведението и характера ни. Независимо от пола ни, тя е определяща за някои наши модели на поведение.

Да разбереш психологията на мъжете невинаги е лесно. Когато стане дума за любовни връзки, нещата стават още по-трудни, предават от iwoman.bg. И ако някои предпочитат незабавно да получат отговор от обекта си на ухажване, то други се наслаждават на самия флирт. Мъжете от тези зодии са истински ловци на жени.

Овен
Овенът не обича да отделя време за безперспективно ухажване. В живота му често има моменти, когато получава истинско удоволствие от това да преследва жената, която харесва. Овенът обича да получава наслада от победата, заради която е положил толкова много усилия.

Телец
Мъжът представител на зодия Телец е с предпазлив и разумен нюх. Той не е свикнал да бърза при взимане на решения. По отношение на любовните въпроси, правилото важи с пълна пара. Изборът на дама за сърцето му е сложна задача. Към нея той подхожда с особена отговорност. Затова може да бъде наречен безстрашен ловец с пълна увереност. По пътя към сърцето на любимата си е готов за непредвидени завои и препятствия.

Лъв
Този впечатляващ джентълмен е способен да очарова дамата, която му е харесала. И, разбира се, в неговата среда винаги има няколко почитателки. Те са готови с едно щракване на пръста да тичат към Лъва и да изпълнят всяко негово желание. Той смята себе си за специален, а това означава, че избраницата му също трябва да е специална. Понякога му се налага да търси вниманието й с години.

Скорпион
Мъжът Скорпион приема, че добрата жена не се среща случайно. Той знае, че за да може да е с такава дама, трябва да се постарае. Участва във всяко съперничество, ако избраницата му го е пленила.

Стрелец
По принцип този отчаян авантюрист е много по-заинтересован от самия лов, а не от целта, до която ще стигне. Ето защо жените, които веднага се оплетат в мрежите му, бързо стават безинтересни. Следователно, да се задържи вниманието на този ловец е невъзможно. Ще може само онази жена, която без притеснения ще му изгражда нови и нови пречки в отношенията. Една равномерна и спокойна връзка определено не е за него.

Водолей
Свежи, оригинални и предизвикателни – това са идеалните отношения за мъжа Водолей. В любовта той изобщо не е консерватор. На класическото ухажване, плавно преливащо в съжителство и по-нататък в брак, Водолеят не е особен привърженик. Водолеите са хазартни по природа и лесно се пристрастяват. За да се стигне до ключа към сърцето им, трябва да има недостъпна и необикновена жена наоколо.Мъжете от тези зодии са най-добрите бащиБащинството е период в живота на мъжа, който го променя изцяло. И най-лудите мъже улягват, когато тр…Sep 14 2019skafeto.comДвете зодии, които нито един мъж не може да изтърпиПочти всяка дама твърди, че всички мъже са еднакви, както и почти всеки представител на силния пол н…May 27 2019skafeto.com


loading...