мъжът Близнаци

Мъжът Близнаци е магнетичен, защото характерът му е изключително специфичен. Всяка жена се е замисляла за връзката между характера на мъжа до себе си и зодията му. Затова и винаги е любопитно да разберем подробности за мъжете от всяка зодия.

Мъжът Близнаци е интересен, заради своето непостоянство и променливост, пишат от actualno.com. Той е необичаен, трудно е с него, но няма да скучаете. Не обича да се подчинява, защитава свободата и личното си пространство. В какъв свят е днес, едва ли някой може да разбере. Това, за което мисли в момента и какво ще бъде в главата му след час, ще остане загадка за всички и завинаги. Неговата променливост не трябва да се нарушава. Мъжът близнак е срамежлив, но общителен. Обикновено надарен с няколко таланта.

Притежава богато въображение, отдалечава се от настоящето и може да забрави за това обещание. Често гори, за да промени средата си – заради начина на мислене, който търси ново, непознато, постоянно се движи.

Как обича мъжът Близнаци
На жената е трудно да устои на мрачния поглед, романтично ухажване, омайващ тайнствен глас на мъжът зодия Близнаци. Той непрекъснато ще се опитва да се изплъзне от ръцете на жена, дори любимата. Истински страстното чувство на любов плаши мъжа Близнак.

Сексуалност у мъжете близнаци
Мъжът близнак не се различава в леглото. Той оценява и обича добрия секс. Но очакването за сексуално приключение е по-интересно за него от самия акт. Неговата сексуалност, често се използва, за да постигне целите и да отговори на желанията. Той обича да прави любов на светло, с горящи свещи и огледала, поставени наоколо. Донякъде харесва театрална, но много красива обстановка. Така мъжете зодия Близнаци, наблюдават, какво се случва, като зрители. Те са способни за всяка от жените. Едва ли, обаче ще успее да задоволи някоя докрай. Желанието да вземете всичко, което иска, понякога не го оставя място за грижи по партньора. Мъж

Близнаци и брак
За разлика от мъжа Овен, Близнаците не бързат да се женят и внимателно се отнасят към въпроса за брака. Те ценят свободата си докрай, докато една от красивите дами наистина не влезе в сърцето им. Но дори и да се ожени, той ще се опита да поддържа чувството за свобода и ще позволи на жена си да го усети. Той не ревнува, въпреки факта, че няма да се откаже красива мимолетна романтика. Съпругата на мъж зодия Близнаци, няма да скучае. Той ще изпълни живота й с изненади и бурни събития, ще бъде верен съпруг, докато в семейните отношения има хармония. Когато няма, какво да говори със съпругата си, той ще намери друга събеседница, която в същото време ще стане негова любовница.

Съвети за жени
Ако наистина сте харесали мъжа зодия Близнаци:
Бъдете възможно най-гъвкави;
Трябва да знаете, как да сте забавни и да поддържате всяка тема на разговор;
Не бъдете фиксирана домакиня.
Дайте си повече свобода;
Не ограничавайте неговата свобода. Това само ще се влоши обстановката;
Променяемостта и непредсказуемостта е вашето първо оръжие;
Бъдете истинска загадка.

Вижте още:Зодиите, които са обсебени от Коледните празнициКоледните празници наближават и вече все повече започва да се усеща Коледен дух и настроение в хорат…Nov 29 2019skafeto.comИнтересни промени за 5 зодии през декемвриДекември месец е последният от годината и обикновено го чакаме с нетърпение, защото го свързваме с п…Dec 2 2019skafeto.com

loading...