мъжът Рак

Мъжът Рак е интересен, защото характерът му е изключително специфичен. Всяка жена се е замисляла за връзката между характера на мъжа до себе си и зодията му. Затова и винаги е любопитно да разберем подробности за мъжете от всяка зодия.

Мъжът зодия Рак е таен мечтател, нежен и чувствен човек, пишат от actualno.com. Всички тези качества дават право да се смята за най-уязвимия знак на Зодиака. Той е наистина сантиментален и романтичен. Никой друг мъж не разбира желанията на жените и фината женска природа. Обича да фантазира, но в същото време има сила и постоянство, които му помагат в постигне успешни резултати в живота. Ракът е приятелски настроен, но чувствителен. Ако почувства, че е пренебрегнат ще „изпълзи“ в дупката си и ще остане там за дълго. Ще се надува, жали и укорява света, който не разбира фината му душа. Дори една небрежно изоставена дума може да му навреди. Как обича мъжът Рак Мъжът Рак е рядкост сред мъже. Той не забравя рождения ден на любимия си.

За датата, която сте се срещнали, той си спомня, дори самия празник. Той търси свой идеал, изграден само в главата му. Жената до такъв мъж, трябва постоянно да говори за любовта, предаността и уникалността на мъжа Рак. Ракът обича постоянна връзка, не разпилява силата и вниманието си към много жени – предано се предава на тази, която е търсил цял живот. Между другото, много често не се чувства добре, заради капризи и прекомерни изисквания. Ако вече сте станали любимата жена на мъжа Рак, ще се къпете в неговата любов, като в река, и никога няма да бъдете лишени от неговите грижи и внимание.

Рак – мъжка сексуалност
Мъжът Рак е умел любовник, трудно е жена да го напусне. Той е пасивен в пастелите, но нежността лъкатуши по ръба. Той не приема секс, без любов. Тези две концепции за него трябва да се допълват взаимно. Духовната интимност е по-важна за него, отколкото физическата интимност. Той е отзивчив любовник, ще изпълни всяко желание на любимата си, страстният секс не е за него. Като цяло в живота мъжът Рак е някак арогантен и вярва, че една жена трябва да търси любовта си, а не обратното. На такъв принцип изгражда и сексуални отношения.

Мъжът Рак – женен
Ракът избира дълго време. Непрекъснато сравнява, постоянно се влюбва, проверявайки жените за съответствие с идеала си и „прекъсва“ ненужните отношения. Ракът е верен съпруг. Къщата за него е онази крепост, където най-накрая може да стане себе си, да се потопи в мечтите си. Той ще се опита да спаси семейството си до последно – бракът за него е свещен. Като фина душа, той вярва в любовта към живота и страда много, ако това твърдение бъде опровергано. Жената, която обича Рака, ще бъде щастлива и спокойна, през целия си живот. С течение на годините ще станат най-добри приятели. Мъжът Рак живее за семейството си. Жена му, винаги трябва да е до него, готова да го подкрепи в трудни моменти. Младата съпруга ще трябва да бъде търпелива, докато съпругът й се „откъсне“ от бащината му къща. Ракът не обича промяна и процедурата за създаване на ново гнездо е донякъде болезнена за него.

Съвети за жени – Ако сте харесали мъжа Рак:
– Бъдете възможно най-фини;
– Нежност и топлина – това е, което трябва да излъчвате;
– Трябва много да обичате децата и милостта;
– Бъдете грижовна съпруга – отнасяйте се с него като с детето си;
– Мъдростта и силата на волята са вашето първо оръжие;
– Помнете със сигурност – вашият мъж Рак е най-добрият и това си го повтаряйте непрекъснато.

Вижте още:Интересни промени за 5 зодии през декемвриДекември месец е последният от годината и обикновено го чакаме с нетърпение, защото го свързваме с п…Dec 2 2019skafeto.comЗодиите, които са обсебени от Коледните празнициКоледните празници наближават и вече все повече започва да се усеща Коледен дух и настроение в хорат…Nov 29 2019skafeto.com

loading...