Лъвският портал се отваря от 26 юли до 12 август, като изпраща силни енергийни лъчи към планетата Земя, като те достигат своя пик на 8 август. Смята се, че този портал се отваря, когато Слънцето и Сириус, нашите две централни и най-ярки звезди, синхронизират своите изгреви и залези, пише Foreverconscious.com. Според древните звездобройци и езотерици, това е момент, в който физическият и духовният свят се сливат и който позволява позитивно разгръщане и пътуване през измеренията.

В нумерологията 8-ият ден на 8-ия месец е силно духовно и заредено време. Числото 8 представлява безкрайността, безкрайната душа, която сме и безкрайното пътуване, което предприемаме. Той представлява „вечно съзнателната“ част от нашата душа; душата, която е живяла и ще продължи да живее дълго след и много преди това въплъщение.

Докато лъвският портал е отворен над Земята изгряват две слънца. Сириус е много по-далеч от нас, но и много по-голяма звезда от Слънцето. Той представлява двойна звездна система и притежава огромна енергия. Смята се, че излъчването на Сириус инфилтрира планетата ни и спомага за духовното и физическо еволюиране на живата материя.

Езотеричното познание приема, че Слънцето е наша животворна звезда, а Сириус – нашето духовно слънце. Звездната система Сириус също е приемана като централно галактическо Слънце.

На 8 август се отваря широк лъвски портал. Готови ли сте?


Някои от симптомите и преживяванията, с които можем да бъдем орисани през този период са:

 • Проява на висши форми на съзнание, ясновидство…
 • Изненадващи прозрения, силно чувство на емпатия и самоосъзнатост…
 • Повишена интуиция и психически способности…
 • Виждане на знаци, комбинации от цифри като струпване и последователност (1111, 222, 444, 888…, 1234) …
 • Засилена чувствителност към улавяне на знаци и синхроничности…
 • Достигане до научни и други открития
 • Реалистични и пророчески сънища
 • Чувството, че се движим с лекота в правилната посока…
 • Добър тонус и кондиция…
 • Изключителни стечения на обстоятелствата …
 • Неочаквани завършеци, нови начинания…
 • Позитивни трансформации…

Синхронизираните изгреви и залези на Слънцето и Сириус ни вкарват в една изключително силно наситена енергия, в която ще се подвизаваме за относително кратък период от време, но потенциалът й е огромен.

Трите зодии, които не се спират пред нищоВсеки човек си поставя цели и прави каквото е нужно, за да ги постигне. Обикновено целите ни са съоб…Jul 24 2019skafeto.com

Ако съумеем да яхнем тази прекрасна вълна на неограничените възможности, бихме могли да направим голяма крачка напред към по-добро бъдеще в личен и във всякакъв друг план.

Негативни усещания

Можем да изпитаме и тежки симптоми на физическо неразположение. Можем да усетим и  неприятни физически симптоми, подобни на тези при затъмненията. Те могат да се проявят чрез чувство на безпокойство и страх, нервно напрежение, втрисане, главоболие, симптоми на дисбаланс, нарушения в съня и т.н…

Препоръки

Избягвайте алкохола и кофеина в този период. Почивайте повече и практикувайте упражнения за баланс на тялото и духа. Бъдете сред природата и пийте много вода. Хранете се с жива, витаминозна храна, която съдържа в себе си от най-добрите качества на слънчевата енергия. Обградете се с артистични и светли личности, с любими хора.

Не планувайте кой знае колко натоварена програма и по възможност – бъдете сред природата и водоизточници. Слушайте звуците или тишината на природата или се посветете на разтоварваща музика и танци.

Моментът ще бъде идеален да се отпуснете на плажа в компанията на любими хора и да се насладите на силната енергия на момента през едни от най-висшите вибрации, тези на радостта от естествената близост и споделянето.
Дневен хороскоп за 08 август 2019Дневен хороскоп за 08 август 2019: Овен Овните продължават успешно напред, а утре на мнозина ще се н…Aug 8 2019skafeto.com

loading...