Всяка зодия си има добри и лоши черти, които са присъщи на повечето от представителите й. В зодиака обаче има четири зодии, които определено са по-темпераментни и избухливи от останалите.

Първата зодия, която никога не трябва да дразним, е Стрелецът. Стрелците по принцип подхождат с добро и с търпение. Но когато то се изчерпа, Стрелците стават много опасни, защото не се свенят да използват слабите ни страни срещу нас.

Втората зодия, която е сред най-темпераментните, са Близнаците. Това се дължи на тяхната променливост. Както са спокойни, могат изведнъж да избухнат и да се чудим откъде ни е дошло. При Близнаците има една особеност – те се ядосват само на тези хора, които наистина са им близки.

Третата зодия, която по никакъв повод не трябва да дразним, е Телецът.Те са най-опърничавите! Вижте кои четири зодии са най-инатливи!На всеки човек му се случва да се заинати понякога. Но има и такива хора, които за всяко нещо имат т…Jun 29 2017skafeto.com

Телците умеят да нараняват хладнокръвно. Може да сте най-близкият им човек, но когато се ядосат, сякаш им пада пердето и те не проявяват милост.

Последната зодия, която не трябва да дразним, е Ракът. Макар Раците да са много чувствителни, именно това ги прави опасни. Когато са наранени или е наранен техен близък, те използват всякакви методи за отмъщение.Те не ни спестяват нищо! Вижте кои четири зодии винаги казват истината!В днешно време хората все по-често прибягват до лъжите или скриването на истината. За жалост вече по…May 19 2017skafeto.com

loading...