превъзхождат

Нова година, нов късмет, а защо не и нова любов. 2019 година наближава и ни носи много нови възможности, включително и мечтата за една нова и вълнуваща любов, пише dariknews.bg.
Няма значение дали в момента сте сами или пък сте обвързани. 2019 може да се окаже година на любов за вас. Старите искри може да се разгорят с нова сила или пък да срещнете нов човек, който да ви покаже защо не се е получило с никой до сега. Ето трите зодии, които ще открият любовта през 2019 година:
Овен
Тази година Овенът най-после ще открие своя човек, своето място и своята истинска и голяма любов. Може вече да я е срещнал, но ако не е така, точно през 2019-та ще имате шанс да заживеете дълго и щастливо с някой.Първи хороскоп за 2019-а: 3 зодии ще бъдат изключително щастливи и ще им се изпълнят съкровените желанияПрез следващата година има три зодии – Рак, Скорпион и Риби, които ще бъдат особено щастливи и ако с…Nov 4 2018skafeto.com

Рак
Годината може да не започне приказно за Раците, но те могат да очакват големи любовни обрати съвсем скоро. Ще се почувствате специални и на седмото небе, защото човекът до вас ще ви показва голямата си обич.
Везни
Емоционалните Везни трудно допускат някой близо до себе си, но тази година всичко ще се промени и в живота ви ще дойде човек, който ще ви покаже какво е истинската любов. Чакането определено си е заслужавало.Двете зодии, които успяват да намерят правилния път към всеки човек, точното решение и верния ходГоворим за сила, която движи както техния живот, така и животът на хората около тях. 2-те зодии, кои…Nov 1 2018skafeto.com

loading...