нова тръпка

Този месец вече върви към своята втора половина, но за някои зодии той ще донесе множество приятни емоции. Някои зодии ще забогатеят, други ще имат късмет в бизнеса, а трети – в любовта. Ето и кои 4 зодии могат да очакват нова тръпка в любовен план през януари. В старта на всяка нова година, в трепета да изпратим подобаващо старата година, всеки мечтае за новото начало, предават от actualno.com. Кои са 4-те зодии с нова тръпка през януари, предлагаме ви да научите сега:

Лъв
В същността си Лъвът е доста неартистичен представител на Зодиака. И въпреки цялата си любов към себе си, той е верен на своя избраник или избраница. Лъвът по природа е наивен и много мил с всичко, което го заобикаля. И, разбира се, за Лъва е важно да има любим човек, който постоянно да му се възхищава. Ако представител на зодия Лъв непрекъснато се възхищава, хвали, прави комплименти и гледа в устата другите, тогава ще е посветен на такъв човек до края на живота си. В края на краищата той няма да започне да променя другата страна. Ще обича и във всичко ще се отдаде на обществеността, защото никой не знае, какви тръпки витаят у него. В отношенията Лъвът лесно прави компромиси. Той е надежден и отговорен. За него най-голямата тръпка е да бъде винаги подкрепян и да му се възхищават.

Водолей
Водолеят е доста уверен знак в Зодиака. За да докаже своята лоялност, Водолеят трябва да разбере и почувства, че имат нужда от него. Само в този случай ще усети вълнението от любовта като нова тръпка. Трябва да осъзнае сам за сериозността на връзката си, за да бъде 100% уверен в партньора си. Водолеят много дълго ще проверява своя избраник или избраница. Ако е готов за сериозна връзка и напълно се довери на партньора си, няма да промени нищо в живота си.

Козирог
Козирогът е най-надеждният от всички зодии. Именно това качество само по себе си изключва факта на изневярата. Ако Козирогът обещае да обича до гроб, тогава ще е така. Този представител на Зодиака предпочита удобни, тихи условия на живот, без интриги, кавги и скандали. Козирозите много се страхуват от изясняване на отношенията, така няма да рискуват премерения си живот, в името на мимолетно удоволствие. Представителят на зодия Козирог може да има хобита, които да са му истинска тръпка, но те ще са несериозни и преминаващи. Ако се случи така, че Козирогът „хване“ своята сродна душа в измяна, тогава няма да има милост към нея. Козирогът също ще започне да се променя и това ще скъса отношенията им, без следа.

Телец
Това е най-верният и лоялен представител на Зодиака. Ако Телецът има постоянен партньор в живота, тогава животът му е в идеален ред. В случай, че не то януари му е приготвил нова тръпка. Когато Телец намери своята сродна душа, вече не си представя живота, без нея. И още повече, ако някой друг е на нейното място. В случай, че любим човек направи сериозна грешка, Телецът ще може да му прости и ще го обича до края на живота си. Но в случай на изневяра, Телецът няма да прости. За този представител на Зодиака – връзката е много сериозен въпрос и затова, разбирайки веднъж за предателство или изневяра, вече не може да се примири.

Вижте още:За 4 зодии януари ще е страхотенЯнуари месец винаги се свързва с ново начало. За някои от нас обаче този месец ще бъде наистина стра…Jan 8 2020skafeto.comТези зодии ще спечелят от лотарията през януариЯнуари е месецът на новото начало. Всяка година именно през този месец правим плановете си за година…Jan 7 2020skafeto.com

loading...