нож в гърба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Никога не е приятно да получим нож в гърба. Проблемът с предателството е, че винаги идва от близки хора, когато най-малко го очакваме. Затова и толкова боли. Но, за съжаление, то е част от живота и не можем да сме застраховани от него. Ето и кои зодии могат да очакват предателство през този месец.

Никой не мечтае да стартира Нова година с негативизъм. И все пак, не за всеки Металният вол е подготвил кошница с награди, охолства и фойерверки. Има и 3 зодии, на които им предстои предателство, през този месец. Да, правилно разбрахте! Тези 3 зодии ще пострадат, но това не е задължително и съвсем не означава, че няма да им върви през останалата част от година. Ето кои са те:

Риби
Поради липсата на морални граници и решителност Рибите често се сблъскват с проблеми в живота. Но дори добре отгледани и надарени Рибите, стават и жертва на предателство. Всичко се случва, в резултат на вроденото им състрадание и съпричастност към другите. Техният лесно отрицателен характер и естественото желание за високи идеали, често ги карат да пренебрегват напълно земни проблеми на близките им. Такива са свързани с техният личен интерес, алчност и завист.

Телец
Хората, родени под този знак, са монотонни и издържат на всякакви неприятности в живота. Въпреки това са мързеливи и егоистични. Те обичат да се оплакват, повече, отколкото им се случват несгоди и всички в обкръжението им го забелязват. Задържайки дълго негативът вътре в себе си, те го разсипват, което пораждат скандали в най-близкия им кръг. Регулярната невъзможност за действие и потъпкването на себе си, води до факта, че Телецът просто се хвърля като допълнителен товар, за да не ходи по водата. Развитият Телец се предава, поради факта, че винаги е лесна мишена за манипулация.

Рак
Раците обичат семейството си. Те прощават всички грешки и държат на близките си до самия край. Това се отнася за хора, близки до Рака. На този знак от Зодиака, не е лесно да се довериш. И все пак, ако хората им се доверяват, тогава по-адаптивно могат да не забележат измамата отвън. Ракът трябва да е по-внимателни към онези хора, с които общуват и на които има доверие. Това е добре, защото предателството може да дойде от там, където най-малко го очакват.

Вижте още:4 зодии ще имат нова тръпка този месецТози месец вече върви към своята втора половина, но за някои зодии той ще донесе множество приятни е…Jan 9 2020skafeto.com


loading...