Павел Глоба юли

В хороскопа си за декември руският астролог Павел Глоба разкрива какви изненади са подготвили звездите на всички знаци от Зодиака, пише БЛИЦ.

Специалистът предупреждава за възможни конфликти с колеги и близки. Причината за това е в повишената активност на Марс, който отговаря за агресията.

Когато общувате с други хора, Павел Глоба препоръчва да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да проявявате дипломатичност. Това ще запази доброто отношение на околните и ще ви спаси от емоционален стрес.

За да постигнете високи резултати в бизнеса и да имате късмет в сделките, Глоба препоръчва да ги отложите за благоприятните дни: 2, 14, 17, 24 и 25 декември. Позицията на небесните тела ще бъде максимално успешна за решаване на всякакви въпроси.

В неблагоприятните дни – 4, 7, 22 и 28 декември, трябва да проявявате повишено внимание и да избягвате сложни планови операции и големи финансови сделки.

На работното място успехът ще зависи изцяло от усилията, които полагате. Специалистът обещава подобряване на материалното положение. Отговорните служители могат да разчитат на бонуси, а най-инициативните могат да напреднат в кариерата.

Ето и кои зодии ще се радват на невиждан късмет през последния месец на годината:

Рак
Астрологът обещава финансов успех на този воден знак. Пред Раците ще се отворят възможности за допълнителни доходи, от които не трябва да се отказват. Не е препоръчително да дават пари на заем, тъй като вероятността за връщането им е изключително малка.

Скорпион
Добрите дни за Скорпиона ще започнат през декември. Каквото и да предприемат представителите на този зодиакален знак, ги чака успех.

Виж още:Астрологът Влад Рос: 2022-а ще бъде много трудна година за две зодииВсеки се надява да му се случват само хубави неща. На прага на новата 2022 година всички с притаен д…Nov 15 2021skafeto.com

Алена за 2022: Ретроградният Меркурий ни помита 4 пъти2022-ра ще е година под знака на Венера и „се очертава като врящ казан“. Това сподели пред БТВ астро…Nov 18 2021skafeto.com


loading...