павел глоба март

Всеки иска да знае какво му е подготвила съдбата. Мнозина търсят отговорите в астрологията.

В паричния си хороскоп за месец октомври известният астролог Павел Глоба уточни, че всички зодии ще имат пари, но четири знака ще забогатеят драстично.

Успехът буквално ще падне като сняг на главата им, но те все пак трябва да слушат какво им казват звездите.

Според прогнозата Овен през октомври ще може да преодолее всичките си дългодържани страхове и най-накрая ще се осмели да направи радикални промени. Причината за това ще бъде мощен енергиен поток, който ще покрие с щастие представителите на този зодиакален знак. Промените могат да включват смяна на работа или мястото на пребиваване или желание за сключване на брак или раждане на дете.

Най-важното и съкровено желание през октомври може да бъде изпълнено и на Козирозите. Астрологът ги съветва да следват знаците, които Вселената изпраща. Важно е да не пропуснете момента, защото може да няма втори шанс.

Телецът може лесно да реши проблеми, които преди това изглеждаха неразрешими. Трудностите с парите ще бъдат успешно преодолени, семейните отношения ще придобият нови топли тонове, а любовните връзки ще искрят с нови цветове. Няма да се изискват специални усилия от Телеца, – „всичко ще се получи от само себе си“, уверява астрологът.

През октомври много екстравагантни идеи ще посетят и Близнаците. Глоба съветва родените под този знак да не се страхуват и да не поглеждат назад към никого, а смело да вземат живота си в свои ръце и да тръгнат към съдбата си.Известният астролог Павел Глоба: Важни промени ще преобърнат живота на 3 зодии през 2020 г.Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи п…Sep 20 2019skafeto.com

loading...