Павел Глоба юли

Август приключи, което означава, че е време любителите на астрологията и хороскопите да разберат какво им подготвя първият есенен месец.Влюбването не им е силна страна, но когато тези три зодии обикнат, обичат за цял животВлюбването е процес, при който всеки човек малко или много се променя. Да срещнеш човек, който за те…Sep 2 2019skafeto.com

Хороскопът на прочутия астролог Павел Глоба ще помогне да се разкрият няколко тайни на бъдещето, които ще помогнат на представители на всички зодиакални знаци да коригират правилното движението си в професионалния и личния живот.

Според астролога, септември най-вече ще бъде спокоен и радостен.

Мега неприятните изненади от съдбата не трябва да се очакват. Не се страхувайте от възможни промени: те няма да разместят почвата изпод краката ви.

Септември ще бъде изпъстрен с живи събития, свързани с решаването на важни проблеми.

Единственото нещо с което трябва да внимавате са дългите пътувания и полети на 6-ти, 7-и, 13-ти, 14-ти септември, както и цялата последна седмица от месеца. Това е време на големи аварии и произшествия.

Що се отнася до любовта, този път ще донесе много нови романси и неочаквани срещи, а защо не и запознаване с вашата истинска половинка.

Много двойки ги очаква „нулиране“: положителната емоционалност, взаимното разбиране и нежните отношения във връзката ви ще се увеличават с всеки изминал ден.

Хората, които търсят другар в живота трябва да проявят повече смелост и да не се страхуват да мечтаят.

Ето кои точно зодии ще забогатеят неимоверно през септември:

Овен
Знайте, че жаждата ви за знания ще е изключително силна през този месец, а това от своя страна ще доведе до вътрешни психологически промени.
Средата на месеца е подходящо време за финансови транзакции, затова направете покупките, от които отдавна сте се отказали по някаква причина, или се опитайте да отворите собствен бизнес.
Дори ако нещо се обърка, няма да останете без пари – животът ще ви представи много възможности за решаване на проблемите.
Този месец е възможно дори значително увеличение на доходите ви.

Телец
Първите дни могат да бъдат началото на романтично изживяване. Тези, които се осмеляват да се потопят в цикъла на чувствата ще преобразят живота си.
Втората половина на месеца, напротив, ще настане време на кавги и разногласия. Най-важното е да не губите самообладание при никакви обстоятелства.
Промени в кариерата и увеличаване на печалбите са възможни през септември.
Все пак внимавайте, защото съществува голям риск да ви застигнат куп проблеми. Опитайте се да се възползвате максимално от тях и направете правилните ходове.
Съдбата компенсира търпението ви с благополучие и богатство.

Близнаци
Ще погледнете на живота от различна гледна точка. Това ще ви позволи да направите интроспекция, което ще ви помогне да бъдете максимално честни със себе си, да признаете грешките си, да идентифицирате слабостите.
В края на месеца ще получите интригуваща оферта, но не бързайте да я приемете – ще има много скрити недостатъци, които ще се проявят едва след известно време.
Ще има много работа (възможно е отварянето на собствен проект), което ще увеличи финансовото ви състояние значително.
Има много голям шанс този месец да се сдобиете с апетитен имот.

Рак
Опитайте се да се разсеете от мислите за вашата неидеалност и самосъмнение. По-добре е да посветите това време на любимите си хора и хобита или да промените атмосферата, за да напълните душата си с положителни емоции.
Септември прогнозира много работа, която обаче скоро ще даде добър резултат.
В същото време се подгответе за любов, романтика и страст. Насладете се на случващото се!

Лъв
В началото на месеца апатията и умората ще наводнят. Причината е съмнението и страхът, които са ви обзели. Блокирайте този негативни чувства с ярки и свежи емоции.
Всичко, което е разработено преди ще даде добри резултати сега, защото септември е отличен период за самоусъвършенстване: ще има перспектива за кариерно израстване, повишаване на приходите и много професионални успехи.
Може би дори ще създадете свой авторски проект.
След второто десетдневие на месеца не ходете на дълги пътувания – няма да имате късмет.Тези три зодии са истински забавни! Вижте кои са тези, които могат да разсмеят всекиСмехът е много полезен и със сигурност всеки обича да общува със забавни хора. В зодиака има три заб…Aug 27 2019skafeto.com

Дева
През първото десетдневие на месеца ще трябва да вземете много труден избор. За да го направите и да постъпите правилно не разчитайте на интуицията си, а използвайте само разума.
Като цяло септември е време на упорита работа, което обаче ще ви донесе удовлетворение, защото звездите ще помогнат да се справяте с много неща едновременно и лесно.
Това ще ви осигури солидна основа за финансова стабилност за няколко години напред.
Последните септемврийски дни ще бъдат белязани с голям успех в общуването с противоположния пол.

Везни
Началото на есента е период, в който спешно чувствате нуждата от любов и грижи. Време е да положите повече грижи за любимите хора.
След 20-ти е добре да се направят важни проблеми в бизнеса, домакинството и семейството.
Каквото и да започнете все ще е белязано от романтика. Дори и пътуванията ви ще са такива.
Септември обещава икономически печалби, ако сериозно се занимавате с кариера си или самообразование.
Основното е умело да комбинирате периоди на почивка и работа.

Скорпион
Началото на септември ще бъде белязано от семеен период: много кавги и разногласия ще бъдат забравени, наистина ще ви е удобно сред близките ви.
Средата на месеца е идеално време за пътувания, в които можете да израствате духовно.
Между другото, това ще породи оригинални идеи, които след това могат да бъдат адаптирани към индивидуалните дизайни, а от тях да излезе много успешен и печеливш бизнес.


loading...