Павел Глоба юли

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Известният астролог Павел Глоба огласи хороскопа си за юли.

Според прогнозите на звездния експерт, не всички зодии ще се радват на успешен и ползотворен месец. Представителите на три зодиакални съзвездия обаче ще имат щур късмет и животът им се развие по възможно най-добрия начин, пише БЛИЦ.

Ето кои зодии, според астролога, ще се сблъскват с проблеми на всяка крачка и кои ще могат да разчитат на покровителството на планетите:

Овен
Овните вероятно са уморени от промените във външния свят. Юли за тях ще стане по-стабилен по отношение на събития. Родените под този знак ще имат възможност да вървят напред. А ако на хоризонта възникнат трудности, най-важното е да не спират под техния натиск.
Новият месец ще бъде благоприятен за предприемачите. Поетите рискове ще им се отплатят с лихвите.

Телец
Юли ще донесе на Телците промени в личния живот. Някои от представителите на знака ще искат да започнат нова връзка. Експертът обаче не препоръчва да изгарят всички мостове и да разрушават старото.
Телците ще се радват на добро емоционално състояние. В здравословен план също няма да имат проблеми. Нащрек обаче трябва да бъдат онези представители на знака, които страдат от хронични заболявания.
Не е изключено през юли представителите на знака да погледнат на света по различен начин. Новите идеи във финансовата сфера ще им помогнат да увеличат значително приходите си.

Близнаци
За да постигнат успех, Близнаците ще трябва да започнат месеца с правилните приоритети. Работохолиците най-накрая трябва да си спомнят за близките си. А тези, които са се скатавали на работното място, трябва да се активизират.
През юли представителите на знака ще трябва да преосмислят житейските си ценности и отношенията със семейството. Мнозина ще разберат какво означава да цениш любовта и приятелството.

Рак
Много Раци ще имат успех в кариерата. Те най-накрая ще се насладят на плодовете на труда си от изминалите месеци или дори години и ще получат вдъхновение.
Представителите на знака, които се занимават с творчество, ще успеят да привлекат общественото внимание към таланта си и ще сключат изгодни сделки.
Не са изключени провокации от страна на шефове и колеги. Най-добрата контрамярка, казва астрологът, е да ги игнорирате.

Лъв
Работа върху себе си – това е нещото, което Лъвовете трябва да направят през юли. Много представители на знака ще искат да добавят ярки емоции и събития към живота си. Никой и нищо няма да ги спре да го направят.
Те обаче ще трябва да обърнат внимание на едно важно нещо. Глоба ги съветва да преразгледат отношенията си с близките.
Представителите на знака често пренебрегват семейството си. И ако не променят това, може да възникнат обиди и разочарования. И единственият виновник за това положение ще са те.

Дева
Юли ще покаже на Девите, че хората оценяват интелигентността и таланта им. Представителите на тази зодия ще имат възможност да напреднат във всяка сфера. И няма да имат повод да се притесняват от пречки.
Според астролога, Девите трябва да намерят време за самоусъвършенстване. Това ще помогне много за дейността им.
Месецът ще е много приятен в личен план. Някои от представителите на знака може би ще пожелаят официално да узаконят връзката си.

Везни
Планетите ще открият неограничени възможности пред Везните. Енергия ще блика отвсякъде, а това ще им позволи да изпълнят всичките си планове.
Мнозина ще могат да си намерят по-добре платена работа, да създадат семейство или да разрешат трудни финансови проблеми.
В здравословен план също не се очакват проблеми. Като цяло се очертава един доста благоприятен период.

Скорпион
Скорпионите трябва да се настроят за активна работа. Юли ще бъде изпълнен с трудни ситуации, които представителите на зодиакалния знак ще могат да разрешат с помощта на интуицията си.
Астрологът съветва представителите на този зодиакален знак да се отърват от прекомерната арогантност и взискателност към хората, които не им помагат нито в работата, нито в личен план.
Юли ще даде на Скорпионите и възходи. Важно е обаче винаги да си правят правилните изводи от трудните ситуации. И да осъзнаят какво искат от бъдещето.

Стрелец
Онези Стрелци, които напоследък са се чувствали като хамстер в бягащо колело, най-сетне ще могат да си отдъхнат от постоянното състезание.
Те ще вкусят от плодовете на предишната си работа и ще могат да реализират замисленото. Дори и неща, които са отлагани дълго време. Това ще им донесе успех в различни сфери.
В работата, казва астрологът, си струва да погледнат в нови посоки.
В личен план нещата ще се развиват много благоприятно и самотните представители на знака ще срещнат своята половинка.

Козирог
Козирозите ще могат да разчитат на успехи на работното място и във финансов план, въпреки че изобщо няма да им е лесно да реализират целите си този месец. Работохолиците ще постигнат високи резултати. Най-важното е да изградят правилните отношения с ръководството и колегите. И да се откажат от провокациите и клюките.
Приятни промени се очертават и в личния живот. Необвързаните Козирози ще срещнат любовта, но за целта ще това трябва да разширят областта на търсене и да се запознават с повече хора.

Водолей
Положителни промени, изпълнение на желанията и плановете – всичко това ще бъде поднесено на Водолея. Особено в работната и творческата сфера.
Звездите обаче препоръчват да постигнат баланс между работата и почивката. Претоварването може да се отрази сериозно на здравето им.
Юли ще позволи на представителите на знака да стабилизират финансовото си състояние.
В отношенията с партньора ще трябва да се научат да отстояват границите си.

Риби
Рибите също ги чака активен работен период. Задълбочавайки се в професионалната сфера, те ще могат да постигнат определено финансово благополучие.
През юли не са изключени конфликти с близките. Глоба съветва Рибите да свият разходите и да подходят разумно към планирането на бюджета.
В личен план също се очертават проблеми, които, за щастие, ще могат да бъдат разрешени безопасно.

Виж още:Седмичен хороскоп 27 юни – 3 юли: Едно безпокойствие по-малко за ВезнитеСедмичен хороскоп 27 юни – 3 юли: Овен През седмицата от 27 юни до 3 юли ще ви бъде трудно да комун…Jun 26 2022skafeto.com


loading...