Павел Глоба юли

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци ще преживеят големи промени през 2020 година. Според него следващите 365 дни ще са решаващи за 3 зодии.

Само след няколко месеца 2020 година ще почука на вратата ни. През нея представителите на всички зодии ще чакат с трепет да им се случат хубави неща. Оказва се, че най-големи промени ще има в живота на точно три знака, поне според известния астролог. Ето кои са те:

Овен
От началото на годината Овните ще чувстват прилив на енергия. Ще са жизнени и ще опитат да сложат няколко дини под една мишница. Добре е да внимават, защото това може да им изиграе лоша шега.

През 2020 година Овните ще завържат много контакти, някои от които може да се окажат много полезни за в бъдеще. Астрологът съветва представителите на този знак да са максимално социални. Това ще им помогне при по-нататъшните бизнес проблеми, които ги чакат.

През новата година обаче доходите на Овните ще се увеличават непрестанно Във финансов план 2020 година ще бъде много успешна за тях.

Лъв
Новата година ще донесе много нови пътешествия за Лъвовете. Ще ви се отвори възможност за по-дълго пребиваване в чужбина и да започнете там от нулата. Внимавайте, може би рисковете не си струват, премислете добре нещата.

Чака ви и изкачване в професионален план. Доходите ви значително ще се повишат и ще получите шанс за мечтаната работа.

В личния живот всичко ще бъде наред – ще получите предложение за брак и определено ще срещнете сродната си душа.

Козирози
Козирозите ще се развиват добре професионално, но трябва да останат нащрек.
През новата година може да се сдобият с ново жилище. Много внимавайте при подбора обаче, за да не инвестирате прекалено много пари в нещо, което не си заслужава.

Що се отнася до отношенията, при тях няма да има нищо особено. Не се очертават нито грози и големи скандали, нито кой знае какви разтърсващи положителни събития в любовен план.Ето кои зодии задушават половинките си със своите чувстваАко някои хора се оплакват от това, че половинките им далеч не им обръщат внимание и винаги се чудят…Sep 17 2019skafeto.com

Те дават най-добрите съвети. Ето към кои 3 зодии да се обърнем при нуждаВсеки от нас има периоди, в които не се чувства добре. В тези моменти ние се нуждаем от подкепа и съ…Sep 18 2019skafeto.com


loading...