Всички послъгваме понякога – кога благородно, кога не толкова. Има пет зодиакални знака обаче, за които лъжата е истинско предизвикателство и хич не обичат прибягват до нея, пише venera.bg. Ето кои са те:
Козирог
Представителите на тази зодия могат да бъдат болезнено откровени. Може да не искаш да чуеш, че тази пола те прави дебела, но те няма да ти го спестят. Което може би не е чак толкова лошо, нали?
Стрелец
Стрелците просто не са устроени да лъжат. Те не се страхуват да кажат това, което мислят, дори ако това означава да обидят някого.Ето го най-точния хороскоп в света! Вижте зодията си и надникнете в бъдещето си според негоСтруктурен, комбиниран, виртуален, наречете го както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем,…Aug 23 2018skafeto.com

Овен
Представителите на тази зодия хич не могат да мълчат или изкривяват истината. Ако нещо ги накара да излъжат, бързичко си признават.
Телец
Истината – това е тяхната сила. Не могат и не искат да лъжат, изключително честни са и очакват същото от останалите.
Скорпион
Ако искаш честно и откровено мнение по даден въпрос, питай някой Скорпион. Представителите на тази зодия не се страхуват да казват истината, независимо до какво ще доведе това.Как да съблазните мъжа според зодията му? Сигурни начини да накарате мачото да се влюбиФлиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, …Sep 19 2018skafeto.com

loading...