притча зодия овен

В притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание. Ето една притча за зодия Овен, предоставена ни от Съновник.бг.

Когато разберете, че човек около вас е зодия Овен, трябва да знаете няколко основни неща за него. Представителите на тази зодия са много импулсивни, лесно се ядосват, но най-характерната им черта е упоритостта.

Наумили си нещо един Овен, бъдете сигурни, че ще го направи и нищо не може да застане на пътя му. Как точно се изразява тази черта на Овните, може да разберете от притчата, която ви представяме.

Овенът тичал за своя много важна работа по железопътните релси, когато насреща му се появил влак. Овенът отказал да отстъпи, ударил се в машината и отскочил назад.

Той бързо се изправил на крака и поел отново по същия път, но рогата му пак се срещнали с локомотива.

И третият път овенът не се отказал и тръгнал право срещу влака, но машинистът решил да даде на заден ход, да отбие в страничната линия и да направи място за овена, който гордо препускал напред.

Така станало ясно, че по-упорит от овена може да бъде само друг овен.

Виж още:Притча за зодия РибиВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 13 2021skafeto.com

Притча за зодия ВодолейВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 12 2021skafeto.com

Притча за зодия КозирогВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 11 2021skafeto.com

loading...