притча зодия риби

В притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание. Ето една притча за зодия Риби, предоставена ни от Съновник.бг.

Характерът на зодия Риби е може би най-трудният за разгадаване и точно тяхната загадъчност е това, което ги отличава от останалите зодиакални знаци. Те се различават и с едно качество, което всички Риби притежават – тяхната силна вяра, която много често се превръща в налудничаво суеверие.

Тази притча ще ви покаже как могат да пострадат от силната си суеверност.

Рибата не правела нищо, преди първо да се посъветва със звездите. Една сутрин станала и усетила, че ѝ се яде водорасло, но след това прочела хороскопа си и там пишело, че днес не е подходящо са се яде водорасло.

Тогава помислила за апетитна попова лъжичка, но разположението на звездите забранявали и попови лъжички. Тогава рибата видяла едно червейче и веднага го хапнала.

Но червейчето било окачено на куката на въдичар, който също редовно чел хороскопа си, а днес той му предвещавал добър улов.

Поуката е, че никой не може да избяга от съдбата си. Това, което е предначертано да ни се случи, ще ни се случи, без значение дали се съпротивляваме и се опитваме да го предотвратим.

Виж още:Притча за зодия ВодолейВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 12 2021skafeto.com

Притча за зодия КозирогВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 11 2021skafeto.com

Притча за зодия СтрелецВ притчите човек може да открие отдавна търсен отговор, поука и упование, а дори и своето призвание.…Jan 8 2021skafeto.com

loading...