свекърви

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всяка жена се опитва да изгради добри отношения с майката на съпруга си, но това не винаги се получава. Ето и кои са най-неприятните свекърви според тяхната зодия.

Дева – Синът на жената Дева е свещен за нея. Така тя ще дава съвети на снаха си за всеки повод и ще се чувства длъжна да я научи как да живее. В крайна сметка никой освен нея не знае как правилно да изглади ризата на нейното синче или да сготви любимата му манджа. За съжаление съпругата ще бъде напълно командвана. Просто трябва да запазите самообладание, пише Труд.

Овен – Основният проблем на тези свекърви е, че са свикнали всичко да е под контрол. За тях има значение само собственото им мнение. Овенът ще пусне юздите само ако младото семейство живее много далеч. Пригответе се да запазите мнението си за себе си в повечето случаи, само защото „нямате реален житейски опит“. Тази свекърва се обича най-добре от разстояние. Не се приближавайте прекалено много до свекърва Овен, в противен случай тя ще се грижи за вас толкова педантично, колкото и за любимия си син.

Скорпион – Свекървите, родени под този зодиакален знак, могат да станат прекалено любопитни, хитри и отмъстителни. Войната с такъв член на семейството може да бъде пагубна за семейния ви живот, но ако успеете да спазвате разумна дистанция, тогава няма да намерите по-услужлив човек! Свекърва Скорпион е много опасна за намеса. Най-добрата тактика е да приемете нейната критика тихо и след това да направите нещата по свой начин.

Виж още:Мъжете от тези зодии са ловци на жениДори и най-скептичните към астрологията хора трябва да признаят, че има някои прилики между представ…Jul 27 2022skafeto.com

Дамите от 4 зодии държат мъжа изкъсоВсеки човек има характер, който до голяма степен определя поведението и отношенията му с останалите …May 7 2022skafeto.com