Хороскоп

Седмичен хороскоп за 11 – 17 декември: Близнаците ще имат интересна седмица, а Раците ще имат разходи

Седмичен хороскоп за 11 – 17 декември: Близнаците ще имат интересна седмица, а Раците ще имат разходи

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде изпълнена с приятни моменти и хубави спомени. В работата ви очакват промени, които ще се отразят благоприятно на вас и ще ви дадат възможност да покажете наистина на какво сте способни. Настроението в офиса е добро, което ще ви даде възможност да отметнете много задължения. В личен план ви предстои семейно събитие, което ще ви промени плановете.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена и изпълнена със събития. В работата ще имате възможност да предложите и да осъществите идеите си. Периодът е изключително благоприятен за делови срещи и партньорски договори и сделки. В личен план периодът е рисков по отношение на финансовите дела. Добре е да не прибързвате с решенията, преди да ги обсъдите с близките си.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде интересна и натоварена за вас. В работата ще трябва да се подготвите за дълги и изтощителни работни дни. Няма да липсват трудности и проблеми, но ще успеете да ги преодолеете, особено ако мислите обективно и не се поддавате на емоциите. В личен план ще трябва да бъдете търпеливи и състрадателни с ваш приятел, който е сгрешил.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица за вас ще бъде посветена повече на личните ви дела, отколкото на работата. Затова е добре да не поемате повече професионални ангажименти, а да си освободите време за личните си желания и задачи. В личен план ще имате доста разходи, които обаче няма да разклатят финансовото ви положение. Бъдете щедри, но не безразсъдни.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде разнообразна. В отношенията ви с хората ще има някои дребни спънки, но те няма да бъдат решаващи. Бъдете по-открити и търпеливи с другите и ще постигнете целите си. В работата си ще трябва да проявите въображение, за да стигнете до правилното решение. В личен план ви предстои важно семейно събиране. Отделете му нужното време и внимание.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица ще бъде интересна, интензивна и изпълнена с непредвидени промени. В работата ще трябва да бъдете директни и категорични в позицията си, независимо от трудностите или споровете, които ще възникнат. В личен план е възможно да бъдете намесени в интриги, така че бъдете внимателни и не се доверявайте сляпо дори и на хора, които смятате за близки.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде изпълнена с емоции. Всяко действие, което предприемете, ще бъде под влиянието не на разума, а на чувствата. Добре е преди да взимате окончателни решения да потърсите съвет от някой друг, за да не допуснете фатални грешки. В личен план ви очаква една приятна изненада от член на семейството, която ще приповдигне настроението ви.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде рискова за вас. Бъдете особено внимателни при подписване на документи. Възможни са опити за манипулации и измами. В работата е възможно да навлезете в конфликти, за които ще съжалявате. В личен план е добре да отделите време за семейството си, за да не се почувстват пренебрегнати роднините ви и да възникнат проблеми.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица за вас ще бъде интензивна и напрегната за вас. Коледното настроение ще отстъпи пред битови проблеми. Не се вглеждайте в дребните проблеми, а бъдете позитивни. В работата проявете постоянство и резултатите няма да закъснеят. В личен план ви очаква един благоприятен период за реализиране на личните ви цели и желания.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица за вас ще бъде непредвидима. В работата всичко върви по план, но ще имате доста непредвидени промени, към които ще трябва да се нагодите в движение. Ако не бъдете консервативни и подходите с нови идеи, ще постигнете завиден успех. В личен план ви предстоят редица важни разговори с ваши роднини, които ще повлияят на бъдещето ви в следващите няколко седмици.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица за вас ще бъде добра и благоприятна. В работата няма да имате никакви проблеми и това ще ви даде възможност да работите с желание и спокойствие. Ще отметнете повече задачи, отколкото сте предполагали. В личен план ви предстои една натоварена седмица. Отделете време за личните си нужди и не пренебрегвайте желанията си.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде напрегната, особено в личен план за вас. Предстоят ви дни, в които много от приятелите ви ще ви потърсят за съвет или помощ. Не им отказвайте, но и не позволявайте да ви използват. В работата ви атмосферата е добра, но има някои ваши колеги, които ще се опитат да се намесят във вашите дела. Подходете спокойно, но твърдо към ситуацията.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Потребителите на социални мрежи активно обсъждат видеоклип с гладна полярна мечка, заснет на канадския остров…
error: Съдържанието е защитено!