Хороскоп

Седмичен хороскоп за 12-18 февруари: Телците ще имат хаотична седмица, а Раците ще могат да си починат

Седмичен хороскоп за 12-18 февруари: Телците ще имат хаотична седмица, а Раците ще могат да си починат

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде интересна и разнообразна за вас. В работата ще имате възможност да опитате нови методи за реализиране на целите на екипа си. Важно е в следващите дни да не се поддавате на емоциите и да не навлизате в ненужни конфликти. В личен план седмицата ще ви предложи вълнуващи събития, свързани с любовния ви живот.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена и хаотична. В работата има много неотложни задачи, а времето е малко. За да се справите ще трябва да бъдете много добре организирани и съсредоточени. Очакват ви промени, с които ще трябва да се съобразите в работата си. В личен план ще има събития, свързани със семейството ви, на които ще трябва да обърнете внимание.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде интензивна, но плодотворна за вас. В работата ще получите помощ от колегите си за всичко, за което ги помолите, така че не бъдете горделиви, а се възползвайте от това. Периодът е подходящ за финансови операции и инвестиции. В личен план е добре да обърнете внимание на здравето си, за да избегнете по-сериозни проблеми.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица ще бъде спокойна и не особено интересна за вас. В работата всичко е под контрол и няма да имате особени проблеми със задълженията си. Периодът няма да бъде емоционално натоварен или напрягащ за вас. Подходящо е да се отдадете на приятни занимания, с които да се забавлявате. Обърнете внимание на близките и приятелите си.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде натоварена и успешна за вас. В работата ви предстоят редица събития, които ще ви дадат възможност да покажете на какво сте способни. Периодът не е подходящ за финансови операции. В личен план е важно да обърнете внимание на приятелите си, които ще ви потърсят за съвет и помощ. Не се отнасяйте пренебрежително към проблемите им.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица ще бъде интересна и ползотворна за вас. В работата ще бъдат налице всички предпоставки за успехи и добри и бързи резултати. От вас ще се изисква само да бъдете последователни в действията си и да не се разсейвате. В личен план ви очаква интересна среща с човек, който може бързо да се превърне в основна част от живота ви.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде ползотворна и благоприятна, но няма да е лесна. Успехите ще дойдат, само ако съумеете да бъдете последователни и организирани. Не рискувайте, особено по отношение на финансовите въпроси. В личен план ви предстои важно решение, което ще се отрази не само на вашите бъдещи планове, но и на тези на близките ви.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде изпълнена с промени и неочаквани обрати за вас. Добре е да не правите предварително планове и да нямате високи очаквания, за да не останете разочаровани. В работата се придържайте към най-спешните ви задачи, за да се справите добре. В личен план е добре да помислите за добър начин да се разсеете и да си починете.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица ще бъде напрегната в емоционален план, но успешна за вас. В работата ще бъде важно да не се поддавате на емоциите си и да не навлизате в конфликти и спорове, ако искате да постигнете целите си по-бързо. В личен план е възможен конфликт с член на семейството ви, което ще ви натовари. Важно е обаче да намерите начин да постигнете компромис.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна и ползотворна за вас. В работата ще имате възможност да покажете способностите си и това няма да остане незабелязано от колегите и шефовете ви. периодът е подходящ за промени, свързани с дома и имотите ви. В личен план е добре да отделите време за себе си и личните си нужди и желания. Отдайте се на хобито си.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще бъде натоварена, но добра за вас. В работата ще има много задачи, но организацията ще бъде добра и няма да има пречки за изпълнението им. Периодът е подходящ за финансови операции, дела и инвестиции. В личен план е добре да не пренебрегвате желанията на половинката си. Не бъдете твърде съсредоточени в детайлите, а гледайте по-общо на ситуацията.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде натоварена, но резултатите, които ще постигнете ще си струват. В работата е добре да не прибързвате с взимането на решения, без да сте ги обсъдили с екипа и шефовете си. Не бъдете твърде крайни в отношенията си с приятелите си. В края на седмицата ви очаква интересно запознанство, което може да промени плановете ви за бъдещето.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
6-7 младежи са блокирали движението на прохода Превала късно снощи, заради каране на дрифт, съобщи…
error: Съдържанието е защитено!