Хороскоп

Седмичен хороскоп за 13 – 19 ноември: Козирозите ще имат противоречива седмица, а Скорпионите ще имат добра седмица

Седмичен хороскоп за 13 – 19 ноември: Козирозите ще имат противоречива седмица, а Скорпионите ще имат добра седмица

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде противоречива за вас. От една страна, периодът е благоприятен за развитие на кариерата и образованието ви. Подходящо време за посещение на различни семинари. Бъдете внимателни в деловите срещи и договорки, защото има риск от провал. В личен план ситуацията не е розова. Периодът не е подходящ за разходи. Обърнете внимание на здравето си.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица ще бъде важна за вас. Предстоят ви тежки разговори с колегите ви по отношение на бъдещите ви проекти. Важно е да запазите спокойствие и да сте склонни на компромиси. В личен план периодът е подходящ за промени, свързани с дома ви. Ваши близки ще се нуждаят от подкретата и съвета ви, така че не ги пренебрегвайте.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде интересна за вас. Във финансово отношение ви предстоят редица важни решения, които ще повлияят на бъдещите ви планове и действия. Не прибързвайте със сделките, докато не получите цялата налична информация. В работата ще имате много задачи, които няма да бъдат лесни. За да се справите, ще трябва да проявите изключителна концентрация.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица ще бъде натоварена в личен план. В работата ви от друга страна всичко ще бъде наред. Работният процес върви без особени затруднения и проблеми, което ви вдъхва спокойствие и увереност. В личен план обаче са възможни множество конфликти с близки и приятели. За да ги избегнете, ще трябва да се постараете да се поставите на мястото на другия и да разберете неговата гледна точка.
Хороскоп Лъв
Предстои ви една емоционална седмица. В личен план ви предстоят няколко семейни събития, които ще бъдат важни за вас. Отделете нужното внимание и време, за да се подготвите за тях както трябва. Не бива да навлизате в спорове с роднините си. В професионално отношение, ви предстои една седмица, в която ще имате възможност да извлечете ползи от деловите срещи.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица със сигурност няма да бъде скучна за вас. Очаква ви събитие, което може изцяло да преобърне плановете ви за близките няколко седмици. Не бива да се плашите от промените, защото те ще ви донесат позитиви. Предстои ви изключително полезен разговор с ваш близък, който ще ви помогне да вземете най-правилното решение.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица в професионален план ще бъде спокойна. Няма да има проблеми и ще успеете да напреднете с повечето от поетите от вас ангажименти. В личен план обаче ще бъде по-натоварено. Възможно е да срещнете голямата си любов. В същото време ваш роднина ще ви помоли за помощ. Не бива да отказвате, а да осигурите подкрепа и съвет на близките си.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде добра за вас. В работата е добре да се доверите на усета си, за да вземете най-доброто решение. Не се притеснявайте да рискувате, стига да е в рамките на разумното. Периодът е подходящ за командировки и пътувания. В личен план е важно да не подхождате с прекалено големи очаквания към близките си, за да избегнете напрежение у дома.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица в професионално отношение ще бъде доста натоварена за вас. Имате много задачи, които не търпят отлагане. В същото време ще имате и тежки делови срещи, които обаче ще бъдат успешни. Добра идея е да отделите уикенда за почивка със семейството сред природата. Периодът не е подходящ за големи промени в дома или работата.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде противоречива. От една страна ще имате някои финансови затруднения, затова е добре да избягвате неналожителните покупки и разходи. От друга страна обаче в работата ви ситуацията е благоприятна за развитие. Не се колебайте да споделите идеите си с колегите и шефовете си. В личен план е добре да отделите време за хобитата си.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще бъде наситена със събития за вас. В работата има много задачи, които ще изискват работа в екип. Постарайте се да използвате най-добрите страни на всеки от членовете на екипа, за да постигнете най-добрите резултати. В личен план ви предстоят някои ключови финансови решения, които е добре да съгласувате със семейството си.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде повече посветена на личните ви дела и желания, отколкото на работата. Добре е в началото на седмицата да отметнете най-спешните и важните си професионални ангажименти. В любовно отношение ще имате възможност да развиете отношенията си с човек, на когото държите. В личен план ще трябва да постигнете съгласие в семейството.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Археолози са открили по време на разкопки край труския град Кайсери един от най-старите брачни…
error: Съдържанието е защитено!