Хороскоп

Седмичен хороскоп за 15-21 януари: Овните трябва да внимават, а Близнаците ще имат интересна седмица

Седмичен хороскоп за 15-21 януари: Овните трябва да внимават, а Близнаците ще имат интересна седмица

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица за вас ще бъде рискова. За да постигнете успех, ще трябва да бъдете изключително внимателни, когато давате обещания и правите договорки. Освен това е добре да проверявате всяка информация, с която разполагате. Не се доверявайте сляпо на другите. В личен план ви очаква тежка новина, която ще ви разтърси. Добре е да споделите с някого, за да ви олекне.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица ще бъде изключително натоварена и стресираща за вас. Работата ще ви дойде в повече, особено в края на работната седмица. Това ще внесе напрежение в отношенията ви както с колегите, така и с близките ви. Добре да намерите начин да се отпуснете и да се отърсите от стреса, за да не се стигне до конфликти. Седмицата не е подходяща за инвестиции.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и наситена със събития. Периодът е подходящ за контакти, срещи и заздравяване на деловите ви отношения с партньорите ви. Не бъдете твърде настоятелни, но не се отмятайте от позицията и плановете си. В личен план е добре да обърнете внимание на приятелите си, за да не се почувстват те пренебрегнати.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена и няма да бъде сред най-добрите. Има проблеми в семейството ви, които ще ангажират мислите и вниманието ви, затова в работата си ще бъдете по-разсеяни и ще допускате грешки. Добре е да помолите някой колега за помощ, за да намалите риска от провал до минимум. Добре е през уикенда да отидете на почивка, за да презаредите силите си.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде хаотична, но плодотворна за вас. Още в първите работни дни ще трябва да се справите с редица проблеми, които не сте предвидили. Те обаче бързо ще намерят своето разрешение, особено ако подходите с въображение към ситуацията. В личен план са възможни конфликти с хора от обкръжението ви. Не намесвайте приятелите си в тях, а се постарайте да се справите сами.
Хороскоп Дева
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат интересни, но много изтощаващи и напрегнати. Ще попадате в най-различни професионални ситуации, в които ще трябва да взимате бързи решения. Важно е да останете съсредоточени и да не позволите на емоциите ви да замъглят преценката ви. В личен план ви предстои семейно събиране, на което трябва да отстоявате позицията си.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде изключително благоприятна в професионален план. Очаква ви много работа и много професионални срещи, но резултатите, които ще постигнете ще бъдат повече от впечатляващи. Колегите ви ще ви подкрепят в новите начинания, които искате да реализирате. В личен план ситуацията е напрегната. За да се справите, е добре да бъдете честни и открити с близките си.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде наситена откъм събития както в професионален, така и в личен план за вас. В работата ще трябва да сте пределно концентрирани, ако искате да постигнете заплануваните цели. В личен план ваш близък ще се нуждае от подкрепата и помощта ви. Не му отказвайте. Периодът е благоприятен за финансови операции и делови договори.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица няма да е сред най-успешните за вас. В работата ситуацията е по-напрегната, отколкото ви се иска и това ви пречи да се концентрирате и да напреднете със задачите си. Пазете се от конфликти с колегите си. В личен план ви предстои важен разговор с член на семейството ви, който ще промени плановете ви за следващите седмици.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и важна, по отношение на бъдещите ви планове и развитие. В работата ще получите интересно предложение, което обаче не бива да приемате под влияние на емоциите. Преценете добре дали ще успеете да се справите, преди да поемате ангажименти. В личен план ви очаква приятна изненада, която ще ви накара да се усмихвате дълго време.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица за вас ще бъде рискова и напрегната. В работата си ще имате възможност да реализирате идеите си, но само ако бъдете умерени в отношенията си с колегите. Не бъдете крайни и инатливи, за да имате успех. В личен план ще трябва да се справите с някои неприятни слухове, разпространени по ваш адрес. Доверявайте се само на най-близките си.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна за вас. В работата ще можете да покажете качествата си и колегите ви ще останат впечатлени от решенията, които взимате. Важно е обаче да не се поддавате твърде много на емоциите си, за да не помрачите доброто впечатление. В личен план седмицата е благоприятна за срещи с човека, когото харесвате.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Иван Гарелов е български журналист и телевизионен водещ. Кариерата му започва още по време на…
error: Съдържанието е защитено!