Хороскоп

Седмичен хороскоп за 16-20 октомври: Овните ще имат успешна седмица, а Близнаците ще имат натоварена седмица

Седмичен хороскоп за 16-20 октомври: Овните ще имат успешна седмица, а Близнаците ще имат натоварена седмица

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна за всички наничания, свързани с пари. Ако сте планирали голяма покупка, сега е моментът. В работата ви ви очаква изненадващо и примамаливо предложение, което ще се отрази много добре на кариерата ви. В личен план ви предстоят редица приятни изненади, които ще ви донесат приятни емоции и спомени.
Хороскоп Телец
През предстоящата седмица ще получите възможността да завършите проектите, по които работите в момента. Резултатите ще надминат очакванията ви и това ще повиши както самочувствието ви, така и настроението ви. Периодът е подходящ за организиране на тийм билдинг. В личен план ще трябва да се справите с някои трудности, които ще ви помогнат да се развиете.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде изключително натоварена за вас в професионално отношение. Ще ви се наложи да реагирате бързо и да носите отговорност не само за собствените си действия, но и за тези на останалите ви колеги. В личен план е добра идея през уикенда да си организирате кратко пътуване със семейството си, за да си починете и отпуснете.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица няма да е най-добрата за финансовото ви състояние. Очакват ви разходи, които са наложителни и неотложни. Важно е да не прибягвате до хазарт. В професионално отношение всичко върви по план и се доближавате до крайната си цел. В личен план ще получите радостна новина, свързана с член на семейството си.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде натоварена. От една страна в работата ви имате неотложни ангажименти, които ще ви изтощят и ще заемат голяма част от времето ви. В същото време личният ви живот също ще бъде наситен откъм събития. Ще трябва да отделите време за семейството си. Важно е да съумеете да си почивате активно, за да не се изтощите.
Хороскоп Дева
За да имате добра и ползотворна седмица, ще бъде много важно да не се поддавате сляпо на емоциите си. Изразявайте се, но не прибързвайте и не бъдете крайни в оценките си, преди да сте получили всички гледни точки и цялата налична информация. В личен план е добре да отделите време и да подредите дома си. Това ще ви донесе спокойствие и радост.

Хороскоп Везни
Идната седмица ще бъде напрегната и изпълнена с изпитания. В работата ви атмосферата е напрегната и лесно може да излезе извън контрол, ако не намерите правилния подход към колегите си. Преди да взимате решения, консултирайте се с тях. В личен план също ви предстои натоварен период. Ще се притеснявате за ваш близък, което ще се отрази на душевното ви спокойствие.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде ползотворна и добра за вас. Ще получите най-различни възможности за развитие и единственото, което ще трябва да направите, е да решите коя е най-подходяща. В работата ще получите заслужени похвали и признание за труда си. В личен план периодът е добър за правене на планове за бъдещето. Поговорете с половинката си.
Хороскоп Стрелец
Предстоящите седем дни ще бъдат много подходящи за равносметка. Осмислете всичко, което ви се е случило дотук. Откроете позитивите и грешките. По този начин ще успеете да постигнете най-добри резултати. Организирайте времето си, за да успеете да отделите време и за работата, и за близките си. През уикенда е добре да намерите време за себе си.
Хороскоп Козирог
Следващата седмица ще бъде противоречива. В работата всичко е наред и това ви кара да сте спокойни и уверени, но ще трябва да разрешите дребен здравословен проблем, което ще ви натовари и изнерви. Очаква ви важна среща, която може да промени професионалния ви път, така че не я пренебрегвайте. Добра идея е да обърнете внимание на приятелите си.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица няма да е благоприятна във финансово отношение. Добре е да отложите всички важни решения в тази сфера за по-нататък. В работата ще трябва да внимавате с някой колега, който ще се опита да всее раздор и интриги в колектива ви. В личен план ще можете да разчитате на семейна и приятелска подкрепа, което ще ви даде сили да се справите.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде посветена на общуването. Разговорите с колегите ви ще доведат до компромиси, които ще ви помогнат да постигнете целите си и да спазите всички срокове. В личен план също ще имате редица срещи, които ще ви се отразят много добре. Периодът не е подходящ за финансови операции. Важно е да се опитате да не навлизате в спорове.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Д-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като „доктора на покойната дъщеря на Тодор…
error: Съдържанието е защитено!