Хороскоп

Седмичен хороскоп за 18 – 24 декември: Овните ще имат динамична седмица, а Близнаците ще трябва да внимават със здравето

Седмичен хороскоп за 18 – 24 декември: Овните ще имат динамична седмица, а Близнаците ще трябва да внимават със здравето

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде изключително динамична и натоварена за вас. В работно отношение ще трябва да се справите с най-разнообразни ситуации, които ще ви дадат възможност да блеснете пред колегите си. Периодът е благоприятен за създаване на работни партньорства. В личен план ще имате доста семейни ангажименти, свързани с празниците в края на седмицата.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде организационна. Ще бъдете в основата на много събития, както в професионален, така и в личен план. Добре е да не се нагърбвате с прекалено много задачи, за да се справите по най-добрия начин. Трябва да се пазите от чужди влияния, за да не сгрешите в преценките си. В личен план периодът е благоприятен за инвестиции.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде напрегната за вас. В работата ситуацията е нажежена от наближаващи крайни срокове. Разпределението на задачите ви между членовете на екипа ви е от ключово значение за успеха ви. В личен план е добре да обърнете внимание на здравето си, за да предотвратите усложнение и неприятни болести в празничните дни.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица няма да е сред най-натоварените за вас. В работата ситуацията върви по план и вие сте доволни от това, което сте свършили. Ако ви помолят за помощ и подкрепа, не отказвайте на колегите си. Това ще остави добро впечатление. В личен план ви предстои важно решение, което е добре да вземете след внимателно обмисляне и обсъждане с близките ви.
Хороскоп Лъв
Предстоящите седем дни ще вас ще бъдат изпълнени със събития. В работата ви предстоят добри новини, които ще ви заредят с добро настроение и с желание за работа, дори и в празничния период, в който навлизаме. В личен план са възможни някои дребни спорове с приятели, но не бива да задълбавате в дреболии. Прекарайте повече време с роднините си.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица за вас ще бъде напрегната и рискова. В работата ви има хора, които ще се опитат да ви засенчат и да си припишат заслугите ви. Ще се наложи да проявите твърдост в защита на позицията си, но не е добре да избухвате и да подхождате с агресия. В личен план е добре да споделите тревогите си с близките си, за да се отърсите от стреса и да намерите решение по-лесно.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица ще бъде наситена откъм събития, които ще ви донесат много положителни емоции. В работата сте преизпълнили плановете си, което ви дава самочувствие и атмосферата е положителна. В личен план ви очаква изненадваща новина, свързана с ваш близък, която ще ви донесе много радост. Периодът е благоприятен за инвестиции и по-големи покупки.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и успешна. В работата ще получите резултатите, които чакате отдавна. Това ще ви даде основателен повод за празнуване и планиране на следващите ви действия. В личен план ви очакват редица семейни събития, които ще ви помогнат да се сближите със семейството си и да им покажете, че държите на тях.
Хороскоп Стрелец
Предстоящите седем дни за вас ще бъде позитивни и успешни. С наближаването на празниците, както вашето настроение, така и това на колегите ви се повишава. Това прави работата много по-лесна и приятна за вас. Ще постигнете всички поставени цели. В личен план е добре да подготвите изненада за любимия човек, която да го накара да се почувства значим.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде напрегната за вас. В работата няма да има катклизми, но за сметка на това малките проблеми ще ви се сторят по-значими отколкото всъщност са. Не се поддавайте на емоциите, а следвайте разума и ще ги разрешите бързо. В личен план е възможно да бъдете подведени, така че внимавайте на кого се доверявате.
Хороскоп Водолей
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат динамични. Предпразнично, имате доста задачи и ангажименти в професионално отношение. Добре е да не ги пренебрегвате и отлагате, а да се съсредоточите и да ги свършите по най-добрия начин. В личен план е добре да прекарате повече време с любимия човек и да не позволявате на трети лица да се намесват във връзката ви.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде тежка за вас в личен план. Предстои ви сериозен разрив в отношенията ви с определен човек от обкръжението ви. Това ще ви натъжи, но не позволявайте да ви влияят емоциите. В работата също ще трябва да сте по-концентрирани, за да свършите всички поети ангажименти. Периодът е рисков за здравето ви, така че вземете мерки.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Музиката е едно от нещата, които са неизменна част от живота ни. Всеки един човек…
error: Съдържанието е защитено!