Хороскоп

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари: Телците ще имат много работа, а Девите ще имат плодотворна седмица

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари: Телците ще имат много работа, а Девите ще имат плодотворна седмица

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде интензивна и емоционална за вас. В работата ще имате много ангажименти, които не търпят отлагане. Важно е да бъдете организирани и последователни в действията си, ако искате да постигнете желаните резултати навреме. В личен план ви очакват интересни събития, свързани с любовния ви живот, които ще ангажират цялото ви свободно време.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица ще бъде натоварена и колеблива по отношение на резултатите, които ще получите. В работата ще получите нови ангажименти и отговорности. За да се справите по най-добрия начин ще трябва да държите емоциите си под контрол. В личен план ви предстои тежък разговор с ваш близък, който може да се отрази на отношенията ви в дългосрочен план.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде интересна за вас, но ще трябва да бъдете внимателни. Има риск да бъдете подведени или измамени. В работата е добре да не се доверявате сляпо на информацията, която получавате. В личен план седмицата ще бъде хаотична. Предстои ви спор с ваш приятел, който бързо може да се превърне в конфликт. Не съдете твърде строго.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица ще бъде натоварена и напрегната за вас, но резултатите, които ще постигнете ще си заслужават. В работата ще имате възможност да блеснете и да покажете способностите си пред колегите и шефовете си. В личен план ви предстои интересно събитие, на което ще се запознаете с човек, който ще ви омае бързо. Не бъдете твърде предпазливи.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде спокойна в професионално отношение, но за сметка на това в личния ви живот ще имате доста събития. В работата е важно да не навлизате в конфликти, за да не създадете излишно напрежение. В личен план ви предстои семейно събиране, на което е добре да обърнете нужното внимание. Погрижете се за здравословното си състояние.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна и ползотворна за вас. В работата ще трябва да бъдете съсредоточени и изцяло отдадени на задачите си, но резултатите няма да закъснеят. Периодът е подходящ за делови срещи, контакти и договори. В личен план ще получите добра новина, свързана с член на семейството ви, която ще ви зарадва и ще ви даде повод за празнуване.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица ще бъде напрегната и натоварена за вас. В работата атмосферата ще бъде нажежена. Добре е да избягвате конфликтите и споровете, защото те няма да допринесат за работния процес, даже напротив. Периодът не е подходящ за финансови операции. В личен план е добре да прекарате възможно най-много време със семейството си, за да си починете.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде интересна и интензивна за вас. В работата ще получите нови задачи, които ще ви разнообразят и ще ви дадат възможност да покажете на какво сте способни. Периодът е подходящ за делови срещи и посещение на професионални семинари. В личен план периодът е добър за планиране на семейно пътуване или ваканция с приятелите ви.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица ще бъде натоварена и плодотворна за вас. В работата ще трябва да се занимаете със задачи, които не са ви особено лесни, но въпреки това резултатите ще бъдат повече от впечатляващи. Периодът е подходящ за финансови операции, покупки за дома и разходи. В личен план е добре да намерите време за почивка, за да не се натрупа напрежението.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде интересна, но натоварена за вас. В работата ще имате възможност да изразите и отстоявате идеите си. Не бъдете срамежливи, за да успеете да постигнете целите, които сте си поставили. Периодът не е благоприятен за непланирани пътувания. В личен план ви предстои интересно запознанство с човек, който ще грабне вниманието ви.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще бъде противоречива за вас. От една страна в работата ситуацията е спокойна и работата върви по план. Това ще ви вдъхне увереност и спокойствие, но в същото време в личния ви живот цари хаос. Периодът не е подходящ за финансови операции. Ще трябва да разрешите конфликт между ваши близки. Постарайте се да бъдете обективни и не взимайте страна.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица ще бъде интересна и интензивна за вас. В работата не само ще трябва да поемете повече агажименти и отговорности, но и ви предстои публична изява. Важно е да не се притеснявате, за да се справите по най-добрия начин. В личен план ви очаква един много приятен, но уморителен уикенд. Ще присъствате на няколко събития, които ще ви зарадвват, но и изтощят.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Всички жени по света завиждат на японките заради безупречната им кожа и късното остаряване. Истината…
error: Съдържанието е защитено!