Седмичен хороскоп за 11 - 17 юли 2022

Седмичен хороскоп за 21 – 28 февруари 2022:
ОВЕН
Тази седмица ще подчертае социалният ви живот и уроците, които сте научили от отношенията си с приятели, семейство и колеги. В тези области могат да настъпят промени, но те ще бъдат добре дошли и радостни. Може да се сблъскате с пречки в опитите си да докажете истината на семейството си или на властимащите, но този период ще ви помогне да разрешите тези проблеми.

Ще се научите, да се обичате и да се доверявате на себе си на по-дълбоко ниво, без значение какво. Позволете на тази любов да ви отвори за нова гледна точка към живота ви и да разберете, че винаги можете да се доверите на вътрешните си инстинкти. Бъдете внимателни, преди да подпишете нещо или да започнете нещо ново. Не се насилвайте да правите нищо.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще предостави възможност да преоцените предизвикателствата, пред които сте изправени, особено тези, свързани с вашата кариера, репутация и роля в обществото. Ще се почувствате фокусирани и решени да завършите започнатото и да постигнете нещо ново. Комуникацията с близките ще се подобри за вас и това е чудесно време да бъдете забелязани и чути, така че говорете, колкото искате. Проверете два пъти всичко, което трябва да подпишете, и обърнете внимание на детайлите. Ако забележите, че влизате в режим на самосъжаление, заемете се и се съсредоточете върху това, което е важно. Помолете за помощ приятелите си и приемете подкрепа от тези, на които имате доверие. Може би ще преосмислите как прекарвате дните си и какво правите, за да постигнете целта си.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица ще ви донесе много разговори и събития в живота и ще ви помогне да превърнете дългосрочните си планове в реалност. Позволете гласът ви да бъде чут през този период от време. Това време ще бъде важно за работата и дълбоко потапяне в собствените ви мисли. Ще искате да прекарате известно време насаме със себе си. Гледате на вас от всички страни и се опитвате да разберете колко много сте се променили през това време. Хора от вашето минало, несъзнавани желания и потиснати емоции ще излязат на повърхността, за да можете да разберете как да разрешите тези проблеми. Оставете старите ви рани да се разтворят в земята, за да станат плодородна почва за семената, които сега засаждате. Не забравяйте, че понякога мъглата и объркването са точно това, което ви помага да намерите яснота в крайна сметка.

РАК

Този период ще принуди ума ви да се съсредоточи върху парите, ресурсите и личните взаимоотношения; ще ви помогне да разрешите проблеми, свързани с дългове, заеми, данъци и всякакви други неща, с които не сте искали да се справяте. Тези събития ще послужат като стимул да ви помогнат да завършите започнатото. Възможностите от миналото може да се върнат, за да ви дадат втори шанс. Плановете, които въвеждате в действие, ще започнат да се реализират. Освен това ще има много промени във взаимодействието с други хора. Ще бъдете заети със срещи, събития, обаждания и претоварване с информация или ще поемете повече отговорности във връзката си. В крайна сметка, всичко това само ще ви подобри. Вземете интервюта, сключвайте бизнес сделки, останете отворени за нови финансови възможности, които ви се предоставят.

ЛЪВ

Тази седмица ще ви помогне да говорите по-открито, от сърце и наистина да слушате какво имат да кажат другите. Упражнявайте се да изразявате ясно мислите си, тъй като думите ви са много силни през този период. Може би ще имате възможност да говорите за това, за което отдавна сте мечтали, или да говорите за нещо, което сте държали в себе си. Този период ще ви помогне да изразите чувствата си честно във връзката си от доброта. В края на седмицата ще прегледате ежедневието и навиците си, здравето и работата си. Време е да подредите приоритетите си и да се организирате. Не прекалявайте с графика, не злоупотребявайте със себе си. Практикувайте постигане на баланс в тялото си и оставете сърцето си да ви води по-нататък.

ДЕВА

Тази седмица подчертава ежедневните ви дейности, навици и отговорности. Енергията на планетите ще ви помогне да бъдете активни и продуктивни, за да успеете. Ще имате възможност да видите какво може да сте пропуснали, да завършите това, което не сте направили и да разберете как да използвате времето, енергията си още по-ефективно. През този период ще мислите и за любов, творчество и проекти. Вложете сърцето си, поемайте рискове, въплъщавайте идеите, които са събрали прах в мозъка ви. Забавлявайте се и се съсредоточете върху намирането на радост през това време.

ВЕЗНИ

Трябва да се съсредоточите върху творческата работа, проекти, хобита, както и децата в живота ви или вътрешното дете във вас. Трябва да положите повече усилия, за да почувствате радост, но вашата решителност само за пореден път ще покаже какво точно е вашият приоритет. Сега ще имате повече дисциплина и фокус – използвайте го за себеизразяване и за това, което ви кара да се чувствате добре. През този период в живота ви може да се върнат хора от миналото. Опитайте се да не взимате дългосрочни решения точно сега и помислете два пъти за всяка стъпка. В онези неща, в които не сте успявали преди, трябва да опитате късмета си отново.

СКОРПИОН

За вас това е период за семейството, комфорта, сигурността и емоционалното благополучие. Ще прекарате повече време в мислене за всички тези неща. Може да изпитате натиск или конфликт с някои членове на семейството, но също и събиране и връзка с други. Не провокирайте, но отстоявайте позицията си, когато е необходимо. Вие сте много силен комуникатор през това време, а вашите думи са като мечове, така че ги използвайте разумно. В края на седмицата хора от миналото ви могат да се върнат към ежедневието ви. Ще имате възможност за разрешаване на минали конфликти. Работете по проектите, за които сте забравили, правете това, което сте планирали. Върнете се към страстите, които някога сте обичали, но не сте правили от дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Този период ще ви помогне да се съсредоточите върху провеждането на обаждания и свързването с хора и иновацията на вашите идеи. Бъдете възможно най-ясни и точни, когато споделяте информация с някого. Гласът ви е много важен в момента, но трябва да внимавате с думите, които избирате. Нерешените проблеми могат да бъдат разрешени през този период и вие ще започнете да извличате ползите от всичките си предишни усилия. В края на седмицата ще прегледате своите ценности и приоритети. Бъдете активни при решаването на финансови проблеми, променете отношението си към парите и премахнете пречките, които пречат на вашето самочувствие. Въздържайте се от големи покупки и инвестиции и се съсредоточете върху това, което вече имате.

КОЗИРОГ

Тази седмица ще ви накара да погледнете назад към вашите финанси, ресурси, лични ценности и самочувствие. Нерешените финансови проблеми може да се върнат, но ще видите и увеличение на основния си доход. Време е да се отървете от старите навици, които имате по отношение на парите. Бъдете особено внимателни да не ги пропилявате и засега е по-добре да се въздържате от големи покупки. Вижте баланса между това, което давате и това, което получавате, между това, което спестявате и харчите, и направете промени, където е необходимо. Когато възникнат препятствия и разочарования, вземете ги като шанс да видите голямата картина и помислете как могат да ви донесат някаква полза и опит.

ВОДОЛЕЙ

През този период кой сте и кой искате да бъдете подлежи на ревизия. Планетите ще ви дадат енергия за саморазвитие и ще лекувате рани от миналото, докато преоценявате какво и кой в живота ви е най-важно за вас. До края на седмицата вътрешният ви свят ще започне да блести по-силно и ще се почувствате по-добре. Успокойте се и се вслушайте във вътрешният ви глас. Хората от миналото може да се появят отново в живота ви или в сънищата ви и това ще ви ядоса. Но не вземайте никакви прибързани решения или прибързани действия точно сега. Мълчанието е най-мощният ви инструмент в момента.

РИБИ

Тази седмица ще ви позволи да се съсредоточите върху изследването на вътрешното ви аз. Вашата интуиция ще се засили още повече и ще ви помогне да излекувате най-дълбоките рани от вашето детство. Това, което е заровено и забравено, ще излезе на повърхността. Позволете си да се потопите в спомени и емоции от миналото, изчистете и освободете това, което е било потиснато. Това е страхотно време за енергийна работа, медитация, прочистване, регресия и водене на дневник. Очаквайте големи откровения и облекчение, които ще дойдат, когато започнете да работите върху себе си. В края на седмицата ще завършите недовършени проекти и планове. Но не забравяйте да се борите с отлагането.


loading...