Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде посветена на финансовите ви дела. Ще трябва да решите някои казуси, които отлагате от известно време. Ако се колебаете е добре да се обърнете към специалист, за да не допуснете грешка. В професионално отношение ще се занимавате с довършване на вече започнати задачи и проекти. Периодът е благоприятен за пътуване.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица ще бъде успешна за вас. В професионално отношение ще имате възможност да постигнете целите си, благодарение на екипна работа и обсъждане на идеите ви. В отношенията си с хората ще трябва да проявите разбиране и търпение. В личен план ще трябва да намерите време за семейството си, тъй като то се нуждае от подкрепа.
Хороскоп Близнаци
През предстоящата седмица няма да сте особено активни. По-скоро ще влезете в ролята на наблюдател. Добре е да се възползвате от това и да си извадите изводи от действията на околните. Във финансов план ви предстоят редица разходи, които са неизбежни, но няма да ви се отразят кой знае колко. В личен план е добре да обърнете внимание на приятелите си.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица няма да е лесна за вас. Предстоят ви много професионални ситуации, в които ще се изисква точност, бързина и категоричност. Важно е да разпределите задачите между членовете на екипа си правилно. В личен план също ще трябва да поемете инициативата и да вземете важни решения, свързани със семейството ви.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще е благоприятна за вас в профсионален план. Ще имате възможност да осъществите успешни делови срещи и преговори, които ще се отразят както на работата на целия ви екип, така и на вашето лично професионално развитие. В личен план ви предстоят някои финансови трудности, така че е добре да ограничите разходите до минимум.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица ще бъде натоварена. В професионално отношение има много задачи, които ще ви отнемат много време и енергия, но ще се увенчаят с успех. В същото време в семейството ви има напрежение, което ще ви изнерви и изтощи допълнително. Добра идея е да отделите време за хобитата си, за да си починете и разсеете от напрежението.

Хороскоп Везни
Прдстоящата седмица в профсионално отношение ще има своите пикове, но няма да липсват трудности и спадове. Ще трябва да сте пределно мобилизирани и концентрирани, за да преодолеете проблемите и да постигнете заплануваните цели. В личен план са възможни конфликти с приятелите ви, ако проявите ненужна упоритост и инат.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде благосклонна и добра за вас. Предстоят ви някои трудни решения, но сте уверени в себе си и способностите си. Възможно е да се разделите с някого от приятелското си обкръжение. В професионално отношение ви очаква интересна възможност за промяна на работата и попрището. Периодът не е подходящ за правене на дългосрочни планове.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица като цяло ще бъде добра за вас. В семейството ви предстои интересно събитие, което ще ви донесе радост и приятни моменти. В професията ви ви предстоят напргнати ситуации, но ще получите и много ценна помощ и съвети от по-опитен от вас човек. Като цяло седмицата ще е спокойна, което ще ви даде възможност да обмислите следващите си стъпки.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде напрегната за Козирозите. В личен план седмицата ще бъде наситена откъм събития. Ще имате възможност да постигнете напредък в интимните си отношения. В същото време ви предстоят разходи, които ще ви изнервят, тъй като финансовото ви състояние ще стане нестабилно. В професионален план седмицата няма да изпъкне.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще ви даде възможност да организирате съвместно пътуване, което ще ви донесе както приятни емоции, така и делови успехи. Предстои ви интересна среща с човек, който живее далеч от вас. В професионален план ще трябва да обърнете внимание на атмосферата в офиса, за да може работата да върви по начина, по който ви се иска.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица може да бъде изклчително успешна за вас, ако заложите на сигурното и познатото. Рисковете няма да ви донесат дивиденти, даже напротив. Трябва да внимавате в отношенията си с хората, защото някой ще се опита да се възползва от вас. В личен план ви предстои важно семейно събитие, което ще промени плановете ви за следващите седмици.


loading...