Хороскоп

Седмичен хороскоп за 4 – 10 декември: Овните ги чака добра седмица, а Раците ще имат много ангажименти

Седмичен хороскоп за 4 – 10 декември: Овните ги чака добра седмица, а Раците ще имат много ангажименти

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде интензивна и изпълнена с много събития за вас. В работата за успеха ще бъде много важно отношението ви към колегите и шефовете ви. Ако бъдете търпеливи и подходите с разбиране и изслушвате хората от екипа си, резултатите няма да закъснеят. В личен план е добре да обърнете внимание на отношенията си с дамите от семейството си.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица има много потенциал. Периодът е благоприятен за финансови операции, договори и сделки. В работата ще има някои трудности, които ще успеете да преодолеете, ако подходите с усърдие и логически разсъждения. Емоциите няма да са ви добър съюзник, ако искате да постигнете успех. В личен план ви очаква приятна изненада в любовен план.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде интензивна и позитивна за вас. В работата си ще имате възможност да блеснете с познанията и способностите си. Въпреки че ще бъдете натоварени и почти няма да имате свободно време, работата ще ви донесе както успехи, така и удовлетворение. В личен план е добра идея през уикенда да идете някъде със семейството си и да си починете.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица няма да е кой знае колко успешна за вас по отношение на резултатите. Не позволявайте на това да ви откаже от целите ви или да ви обезоръжи. В работата бъдете съсредоточени и не забравяйте, че резултатите невинаги могат да бъдат мигновени. В личен план ви очакват семейни ангажименти, които няма да са ви присърце, но не бива да отказвате.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица няма да бъде сред най-добрите за вас. Предстоят ви дни, изпълнени с работа. Задачите ви са трудни и ще ви отнемат повече време, отколкото сте предполагали. В същото време ще ви се наложи да решавате лични и финансови проблеми, които ще ви натоварят и изтощят допълнително. В личен план трябва да намерите начин да си починете от стреса.
Хороскоп Дева
Идната седмица за вас ще бъде благоприятна и изпълнена с възможности. В работата ви предстоят промени, които зависят изцяло от вас и желанията ви. Добре е да обмислите всичките си възможности добре, преди да вземете окончателно решение. В личен план е възможно да станете жертва на измама или манипулация, така че бъдете внимателни.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица ще ви донесе много приятни емоции, особено в личен план. Очаква ви приятно семейно събитие, което ще обсеби мислите и съзнанието ви. Затова в работата е добре да се придържате към плана и да не предприемате излишни рискове. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти, защото ще сте прекалено разсеяни.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде напрегната и натоварена за вас. Имате много работа и вече започнати задачи, които трябва да бъдат завършени. Не губете време и се заемете с по-дългите и трудните от тях в началото на седмицата, когато ще сте по-свежи и отпочинали. В края на седмицата е добре да се отдадете на любимите си занимания, за да презаредите силите си.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица ще бъде изпълнена с изненади и промени за вас. В работата ще трябва да проявите въображение и нестандартно мислене, за да се справите с неочакваните промени в ситуациите. В личен план също ви предстои промяна, която ще се отрази на дългосрочните ви планове. Периодът е добър за правене на планове за предстоящата година.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна и добра за вас. Ще имате възможност да се обогатите духовно и да разширите кръгозора си. Това ще ви позволи да направите някои интересни заключения и да преосмислите някои от контактите си. В работата ще трябва да разграничите приятелите си от недоброжелателите си. В личен план трябва да обърнете внимание на здравето си.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще бъде интересна, но и рискова за вас. Възможно е да разчетете грешно сигналите на хората от обкръжението си. Бъдете внимателни и с информацията, която получавате. В работата ще трябва да бъдете категорични в решенията си и да отстоявате позицията си. В личен план ви предстои интересно събитие, свързано с ваш приятел.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица няма да е сред най-позитивните за вас. Емоционални сте и приемате дори най-малкото лично. Това няма да се отрази добре на работния ви процес. Постарайте се да държите емоциите си под кконтрол, за да избегнете неприятни изненади и грешки. В личен план е добре да прекарате малко време насаме, за да прочистите мислите си.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Децата се много деликатни и лесно се поддават на внушения и манипулации. В света, в…
error: Съдържанието е защитено!