Седмичен хороскоп за 18 - 24 септември 2021

Седмичен хороскоп за 4 – 10 януари 2021:
Овен
Овенът има чудесна възможност да започне тази година с изключително благоприятна нота. Това е много подходящо време за духовни търсения и за възприемане на чуждата мъдрост, включително тази, която ще ви помогне да познаете щастието. Също тази седмица са възможни съдбоносни срещи и запознанства. Възможно е някой да вдъхновява Овена със своите действия.

Телец
Очаква се Телецът да има много нестабилна седмица. Звездите от време на време ще променят позицията и настроението, което може да повлияе негативно на състоянието на тези хора. При добро настроение ще бъде възможно да се увеличи производителността и да се намалят финансовите рискове. В любовната сфера седмицата от 4 до 10 ще бъде успешна. Това важи особено за тези Телеци, които вече са във връзка. Можете да изведете любовта на ново ниво

Близнаци

4 и 5 януари са най-благоприятните дни от седмицата за Близнаци. През тези два дни звездите ще им помогнат да изчистят аурата си , да развеселят, да придобият самочувствие. Голям късмет очаква всички, участващи в творческата сфера – дизайнери, писатели, музиканти, актьори. Най-доброто време за монотонна и трудна работа е петък и събота.

Неделята ще бъде ден на пълна релаксация. Звездите и планетите вече няма да оказват силно влияние върху хората, така че енергийният фон ще се успокои. Близнаците ще могат да си починат правилно и да рестартират съзнанието си, за да започнат новата седмица с положителна нотка.

Рак

Раците ще могат да променят живота си към по-добро тази седмица. Това е най-актуално в любовната сфера. Раците трябва да спазват златните правила за привличане на любов . Без тях ще бъде много трудно да се преодолее самотата. Всеки, който вече има връзка, трябва да се научи да прощава на сродната си душа. Недоволството и негативността могат да унищожат щастието.

Седмицата е напълно неподходяща за дълги пътувания. По-добре да се съсредоточите върху домакинските задължения, работата в офиса. Звездите значително ще подобрят паметта на Раците, така че можете да се посветите на изучаването на нова информация, подготовката за изпити и ученето.

Лъв

Лъвовете от 4 до 10 януари ще намерят късмет във финансовата и бизнес сферата. Това е идеалната седмица за търговия, покупки с висока стойност, размяна на стоки. Можете също така да отворите нова банкова сметка, да промените валута, да използвате други банкови услуги. Трябва само да се пазите от заеми и дългове. Сега не е най-доброто време за заемане на пари.

Дева

От 4 до 8 януари Девите ще бъдат лишени от енергийното снабдяване на звездите и планетите. Ще трябва да планират нещата много внимателно и да разпределят сили.

По-добре е да прехвърлите всички най-трудни неща в бъдещето. От 9 януари енергийната ситуация ще се подобри леко.

Важно е да правите най-простите и най-належащите неща тази седмица. Не се преуморявайте, общувайте с токсични хора. Девите ще имат достатъчно собствени съмнения и страхове. Ако някой добави масло в огъня, хората от този знак могат да загубят доверие в себе си и това е неприемливо.

Везни

Везните ще отворят всички финансови врати. Трябва да действате сега възможно най-активно – да поемаме нови задачи, да изпълняваме обещанията, дадени на шефовете или колегите. Не можете да оставите нещата да вървят сами. Полезно е и спазването на златните правила на успеха , без които не можете да постигнете успех и богатство. Цяла седмица е идеална за пазаруване от всякакъв размер.

В любовната сфера Везните също ще имат успех. Звездите и планетите ще имат много благоприятен ефект върху аурата на Везните, правейки ги по-очарователни. Хората ще им се доверят повече, по-малко ще се съмняват. Това е чудесно за създаване на добро първо впечатление. Везните трябва да носят повече бели и червени дрехи.

Скорпион

Първият ден от седмицата ще бъде неутрален, но вторник лесно може да се нарече опасен ден.

Благоприятните дни включват петък и неделя. Тези дни Скорпионите ще могат да научат нещо важно. Някой наоколо ще сподели с тях важна светска мъдрост. Не отхвърляйте ръка за помощ, подадена от любим човек. Уикендите не са добри за шумни компании и големи разходи: по-добре е да сте у дома.

Стрелец

Стрелецът ще успее в любовните връзки. Това се отнася за всички – както самотни представители на Знак, така и тези, които вече са във връзка. Духовните практики, включително медитации за привличане на любов, ще бъдат много полезни . Трябва да посветите цялата си енергия, за да намерите някой, който иска да сподели радостта си със Стрелец.

Трябва да се стремите да общувате с отворени и мили хора. Дори в бизнеса, работата и финансите това ще има много добри последици. Хубавите хора могат значително да повишат самочувствието на Стрелеца. В края на седмицата ще трябва да се страхувате от още две неща: необмислени решения и вътрешни противоречия.

Козирог

Всеки от нас има собствен източник на сила според Зодиакалния знак . Козирозите трябва да активират своите енергийни източници в периода от 4 до 7 януари, тъй като по това време те ще бъдат изправени пред сериозна рецесия. Звездите няма да са в най-доброто положение, така че Козирозите трябва да се отърват от съмненията и негативните мисли.

Благоприятното време ще започне на 8-ми, когато повечето забрани ще отшумят. Можете да харчите пари, да ходите в командировки. Също така ще бъде полезно да започнете нов бизнес и да спортувате. Астролозите съветват да прекарвате повече време на открито. Трябва да редувате работа и почивка, за да не преуморявате.

Водолей

В периода от 4 до 10 януари звездите ще помагат на Водолеите с изпълнението на техните планове. Също така подкрепата на близките няма да е излишна. Водолеите ще могат значително да увеличат доходите си, да си намерят нова работа, да получат повишение. Просто трябва да започнете да действате.

В любовта ситуацията е подобна. Ако седите и чакате да се случи чудо, това няма да се случи. Трябва да се запознаете, да флиртувате, да поемете инициативата. Всеки, който вече има връзка, трябва да прекарва цялото си свободно време с любимия човек. Тази седмица можете и дори трябва да правите нещата заедно.

Риба

Струва си да слушате интуицията си в трудни ситуации или ако по пътя се появят трудни проблеми. Шестото чувство няма да заблуди Рибите. По-добре е да заобиколите съветите на другите.

Най-трудният ден от седмицата е сряда. На този ден звездите ще влязат в силен дисонанс с планетите. Затова е по-добре да не започвате нов бизнес на 6 януари, да не давате обещания и да не рискувате. Много е добре, ако имате почивен ден на този ден. Можете да се занимавате с домакински задължения или просто да се отпуснете. На 9 и 10 е препоръчително да не седите у дома.

loading...