Хороскоп

Седмичен хороскоп за 5 – 11 февруари: Близнаците ще трябва да внимават, а Лъвовете ще имат интензивна седмица

Седмичен хороскоп за 5 – 11 февруари: Близнаците ще трябва да внимават, а Лъвовете ще имат интензивна седмица

Хороскоп Овен
Предстоящата седмица за вас ще бъде интензивна и интересна. В работата ще бъдете ангажирани с нетрадиционни задачи, които не само ще ви разнообразят, но и ще бъдат плодотворни. Ако използвате ресурсите си правилно, ще постигнете завидни успехи. В личен план ви предстои важна новина, свързана със семейството ви, която ще ви зарадва.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде успешна и благоприятна. В работата ще можете да постигнете целите, които сте си поставили, благодарение на логичното си мислене и упоритостта си. Важно е да не се претоварвате, а да разпределите работата равномерно с колегите си. В личен план ви очакват приятни емоции, свързани с ваш приятел.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица за вас ще бъде противоречива. От една страна са налице всички предпоставки за успехи на работното място. Въпреки това ще трябва да внимавате на кого се доверявате и не бива да приемате информацията наготово, без да я проверите, за да не бъдете подведени. В личен план е добре да обърнете внимание на здравословното си състояние.
Хороскоп Рак
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат емоционални и натоварени. В работата ще трябва да се справите с доста дребни проблеми, които обаче ще се натрупат и това ще ви изнерви. Важно е да не давате израз на емоциите си, а първо да разрешите проблемите. В личен план е добре да отделите време за себе си, хобитата си и личните си желания, за да се отпуснете.
Хороскоп Лъв
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат интензивни и ще са посветени предимно на общуването. В работата е добре да се фокусирате върху деловите контакти и срещи, защото ще имате завиден успех. Важно е да не се изолирате, а да общувате с колегите си, особено ако взимате важни решения. В личен план ви предстои интересно събитие, на което ще се запознаете с интригуващ човек.
Хороскоп Дева
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат интересни и изпълнени с промени. На пръв поглед промените ще бъдат дребни, почти неусетни, но ще се отразят на бъдещето ви. Важно е да съгласувате действията си с близките си, за да не се стигне до недоразумения и напрежение. В работата бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да имате успехи.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде благоприятна и плодотворна. В работата подхождате с настроение и желание дори и към рутинните си задължения, което ще ви донесе много добри резултати и дивиденти. В личен план ще присъствате на много събития и ще успеете да се сближите с нов човек. Не прибързвайте с изводите обаче, за да не останете разочаровни накрая.
Хороскоп Скорпион
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат спокойни, но не особено успешни. В работата има някои обстоятелства, които не зависят от вас, но ще ви забавят. Важно е да не се ядосвате, а да реагирате според ситуацията. Периодът не е подходящ за финансови операции и големи покупки. В личен план е възможно да влезете в конфликт с ваш близък, което ще ви натовари допълнително.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена, но ползотворна. В работата ще постигнете успехи, ако сте концентрирани и следвате целите си, независимо от трудностите, които срещате. Добре е да се фокусирате върху работата с документи, защото тя може да се окаже ключова за успеха ви. В личен план ви предстои интересна новина, свързана с ваш роднина.
Хороскоп Козирог
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат интересни и интензивни. Имате ангажименти, свързани с работата ви, които ще заемат голяма част от времето ви. Не се покривайте, а поемете отговорността и ще постигнете завидни резултати. Възможно е да получите неочаквана сума пари. В личен план пък е добре да отделите време през уикенда за почивка и забавление.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица за вас ще бъде рискова и не особено добра. В работата ще има напрежение между вас и колегите ви, което може да провали работния процес. Важно е да не навлизате в излишни спорове, а да се съсредоточите върху задачите, които сте си поставили. В личен план ви предстоят неотложни разходи, затова е добре да не харчите пари за маловажни неща.
Хороскоп Риби
Предстоящите седем дни за вас ще бъдат интересни. В работата всичко е под контрол и това ще ви осободи малко време за личните в дела. В личния ви живот периодът е подходящ за промени, свързани с дома или имоти, които притежавате. Ваш приятел ще се нуждае от помощта ви – отнесете се сериозно към проблемите му. Помислете за почивка със семейството си.

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
В медийния сектор битката за зрители и съответно рейтинг е жестока. Когато в рейтинга на…
error: Съдържанието е защитено!