Седмичен хороскоп 13 - 19 септември 2021

Седмичен хороскоп за 6 – 12 септември 2021:
ОВЕН
През седмицата от 6 – 12 септември ще имате благоприятно време за развитие на важни за вас контакти с хора от различни населени места. Целта на тези разговори или срещи ще бъдат различни семейни, професионални или обществени дела.
Това ще бъде благоприятно време за пътуване по работа или с друга важна цел.

Във финансов план трудно ще реализирате очакванията си, но все пак зависи колко реални и изпълними са вашите очаквания. Вероятно ще възникне затруднение или забавяне на пари, които ще трябва да получите чрез документ или по банков път.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с финансови споразумения, за които имате някакви съмнения, несигурност или твърде много усложнения. Вслушвайте се в собствената си интуиция.

Неприятностите в дома ви (особено от битов характер) ще имат възможност да намерят разрешение. Ситуацията, с каквото и да е свързана ще се успокои, отношенията (ако е възникнало напрежение) ще се нормализират. През седмицата ще се ангажирате със събитие или събиране свързано с човек от кръга ви роднини.

Тази седмица няма да ви донесе някакъв значим прогрес или напредък в кариерата ви, но действията ви сега ще са важна основа за бъдещи постижения или признания.
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица ще възникне забавяне или отлагане.

В любовта това ще бъде време, в което ще трябва да приемете настоящата ситуация в личния си живот, такава каквато е. Младежите и девойките ще са нетърпеливи, които ще създава напрежение в ежедневните им контакти и дела. Ще сте склонни да обвинявате другите за свои временни затруднения, а всъщност те ще са по вина на вашата нетърпеливост и самонадеяност.

Мъжете ще се окажат неподготвени за някои неочаквани събития през седмицата. Вместо да реагирате с разум и мъдрост според конкретната ситуация, вие ще сте склонни да дадете преднина на паниката и безпокойствието, преди да осъзнаете какво всъщност се случва.

Жените ще имат много интересни идеи и планове за тази седмица, както касаещи дома и семейството, така и такива, които ще са свързани с работа. Ще имате някои задачи, ангажименти или срещи свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

ТЕЛЕЦ
През седмицата от 6 – 12 септември се фокусирайте върху ангажименти свързани с хора или институции. Не отлагайте забавени дела и задачи, които в един момент могат да ви създадат по-сериозни проблеми.
През седмицата може да реализирате пътуване, което сте планирали и отложили преди време.
През тази седмица ще ви зарадва покупка за дома или лично за вас.
Ще имате възможност да подобрите нещо в имот, който притежавате или да направите подобрения в градината, в стопанството си и т.н. През тази седмица красотата и комфорта около вас ще бъдат важен фактор и цел в живота ви.
През тези седем дни избягвайте големи физически промени, защото няма да бъдете готови за тях. Вероятно и други фактори ще усложнят подобни действия от ваша страна.
Това ще бъде непредсказуема седмица за тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело.
В любовния ви живот новина или среща свързана с човек от миналото, ще ви върне към стари спомени.
През седмицата ще имате съновидения свързани с ваши родственици или любими хора, които са в Отвъдното.
Като цяло това ще бъде една успешна и продуктивна седмица за вас. Ще имате достатъчно късмет и възможности да уредите по най-добрия начин важни за вас неща.
Младежите и девойките ще имат полезни за образованието, работата или личния си живот контакти с хора от различни населени места. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, ако ви се налага такова.
Жените ще могат да постигнат важни успехи. Ще можете да се възползвате от неочаквани шансове свързани предимно с кариерата ви.
Мъжете ще преминат през някакво здравословно неразположение, необяснимо усещане за умора, безсъние и др. Здравето на жена от кръга ви близки роднини или приятели също може да бъде проблем.

БЛИЗНАЦИ
През седмицата от 6 – 12 септември някои от неотложните ви ангажименти ще бъде свързани с родственици, независимо дали живеете с тях заедно или не.
През тези седем дни може да преживеете трудни емоционални събития, които ще се развият наблизо или надалеч или раздели.
През този период ще сте склонни да живеете с миналото си, ще се ангажирате с вече започнати дела и едва ли ще възникне нещо ново, за което да нямате очакване.
Възможно е сега да потърсите начин да възстановите ваши загуби, повредени вещи, техника и др.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, особено ако очаквате пари или сте кандидатствали за кредит.
В работата си ще следите развитието на събития, които ще касаят личния или професионален живот на ваш колега, клиент или ръководител.
Възможно е да обсъждате с приятели идеи за бизнес или допълнителна работа, но засега ще имате по-скоро разговори отколкото да предприемете конкретни действия.
Това ще бъде благоприятна седмица за важни разговори или решения свързани с любовта ви.
Младежите и девойките ще имат специални очаквания за едно събиране или среща. В личен план седмицата вещае приятни събития или изненади. Неприятностите обаче ще ви приземят на земята и ще ви покажат, че не може да си позволите фриволно или наивно поведение.
Жените нека преминат през тези седем дни с прецизно и професионално изпълнение на работните си задължения. Сега ще бъде важно да бъдете забелязани, а вашата работа оценена според заслугите ви. Ще постигнете много благодарение помощта или съдействието на хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.
Мъжете ще имат по-оптимистично настроение през тази седмица. Ще използвате мъдро една идея или предложение, което ще получите от човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Тази седмица вещае неочаквано събитие свързано с момче или млад мъж, който е роден под знака на Козирог, Дева или Телец: син, племенник, братовчед и др.

РАК
През седмицата от 6 – 12 септември ще бъде добре да обмислите някои събития, които сте преживели през лятото и в началото на есента. Вие сте на прага на важни промени в личен или в професионален план и поради тази причина трябва да обмисляте нещата по-внимателно, за да избегнете евентуални рискове.
Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на допълнителни доходи.
В работата си може да преживеете седмица, в която ще имате по-малко ангажименти, по-малко продажби или клиенти.
Използвайте този период да подобрите свои знания и умения, да търсите интересни инициативи, клиенти, да подредите нещата си, за да можете да работите по-рационално за в бъдеще.
През тази седмица ще имате приятен ангажимент или ще сте част от важно събитие свързано с роднина.
През тази седмица ще направите няколко посещение в различни държавни или частни институции.
Ще се срещнете с хора, с които имате да уреждате или обсъждате различни парични дела.
Това ще бъде благоприятно време за получаване на пари, кредит, разговори за по-добро заплащане и др.
Неочакван спор или конфликт може да ви накара да се ядосате сами на себе си, за липсата на контрол върху собствените си емоции.
В любовта ще преминете през седмица на трезво обмисляне на вашата настояща връзка, кореспонденция или симпатия.
Младежите и девойките ще са много емоционални, склонни към флиртове и романтични развлечения. Любовните ви търсения вероятно ще се увенчаят с успех, но също така ще бъде важно да запазите, това което сте намерили.
Жените ще имат повече работа с документи и с различни формалности. Кореспонденцията или комуникацията ви с хора отблизо и далеч ще бъде важна за работата или за личните ви дела. През неприятните моменти и преживявания преминавайте с повишено внимание.
Мъжете ще могат да получат информация, която да им даде яснота за възможностите да реализират своя идея или план. Много плодотворни за вас ще бъдат разговори с хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. През тази седмица ще се разделите с нещо или с някого, който в повечето случаи ще бъде по-млад от вас човек.

ЛЪВ
През седмицата от 6 – 12 септември ви предстоят контакти и срещи с хора, които ще се опитат да привлекат вниманието ви със собствените си проблеми. Мнозина през тази седмица ще разчитат на вас за помощ или подкрепа: роднини, приятели и др.
През седмицата може да получите новина свързана с раждането на дете или с бъдещо майчинство.
Тези седем дни ще бъдат запомнени с важно събитие свързано с дете или с друг млад човек.
Това ще бъде благоприятна седмица за промени или подобрения в дома, за нова мебелировка, както и за подготовка на дома или семейството ви за есенния сезон.
Тези от вас, които ще пътуват по работа, ще могат да очакват успех при изпълнение на задачите, които ще са причина за това пътуване.
Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които ще започнат нова степен на образование, кариера или бизнес.
В любовта ще трябва да приемете събитията такива каквито съдбата ще ви ги поднесе. Не променяйте и не притискайте събития или любимия ви човек, защото това ще създаде хаос в предначертаната ви съдба.
Сънищата през тази седмица ще имат важно значение, дани съумеете или имате желание да си ги записвате.
Момчетата и момичетата до 20 годишна възраст нека не предизвикват неприятности с поведението или с решенията си. Нито имате нужния опит, нито имате нужните познания за да осъществите това, което искате, без помощта на други хора.
Мъжете ще имат благоприятна седмица за реализиране на задачи свързани с дете или с по-млад родственик. През седмицата може да се захванете по-сериозно с някои подобрения в дома си, да ремонтирате дребни неща, да свършите някаква занаятчийска работа, да научите нов занаят, който тепърва ще ви бъде от полза за дома или за стопанството ви (ако имате такова).
Жените ще имат незабравими преживявания с хора родени под въздушни зодиакални знаци. В работата си ще можете да покажете професионализъм или желание да научите, да използвате нови неща или техника. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за вас.

ДЕВА
През седмицата от 6 – 12 септември ще имате важни разговори в дома си или с роднини, които ще определят настоящи решения и бъдещи действия свързани с образование, работа или бизнес на човек от семейството.
Необходимостта от вземането на сериозни решения ще ви направи по-отговорни в обсъжданията, които ще възникнат по време на тези разговори.
През тази седмица са възможни събития свързани с промени от всякакво естество в семейството и в кръга ви от роднини.
През седмицата ще получите покана или ще проведете телефонен разговор с приятели или роднини, свързан с предстояща среща, събиране или пътуване.
През седмицата ще имате желание да се върнете към ваши стари, нереализирани планове или идеи. Някои от тях може да се окажат отново актуални през тези седем дни и постижими за реализация.
Вероятно ще имате свои вътрешни притеснения свързани с напрежение и неразбирателство в личните ви отношения с хора, предимно от ежедневните ви контакти.
През седмицата с лекота, с желание и добронамереност ще давате съвети, ще успокоявате хората около вас, които преживяват лична драма. Ще раздавате надежда за по-добри времена и кураж за справяне с трудностите в живота, през които преминават в момента.
През седмицата ще получите добра новина свързана с разрешаване на здравословен проблем на човек, когото познавате.
През тези седем дни наблюдавайте внимателно събития, които ще възникнат в работата ви. Те ще бъдат предвестник на някои бъдещи очаквани или неочаквани промени.
Момчетата и момичетата до 20 годишна възраст ще са склонни към романтични преживявания, флиртове, търсене взаимност от страна на симпатия, която имат към някого. Трудно ще се случат нещата по вашия начин, но по-важното е да не проявявате наивност, лековерност, да се пазите от заблуда или лъжливи обещания.
Мъжете ще се изправят пред необходимостта да вземат кардинални решения или да отстояват на всяка цена постигнати вече позиции и успехи в живота си. Трудностите ще възникнат от различия в мнения или планове с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
Жените ще са по-скоро пасивни, отколкото активни в събитията през седмицата. Ще ви липсва амбиция или кураж за рискови или нови начинания. Всъщност една неочаквана новина, събитие ще ви изненада, не само със своята същност, но и с необходимостта да правите промени при необичайни обстоятелства.

ВЕЗНИ
През седмицата от 6 – 12 септември ще ви зарадват пари или разрешаването на финансов проблем, който създава безпокойство в семейството или в бизнеса ви. Това ще бъде благоприятна седмица за изплащане на парично задължение, плащане на битови сметки, разходи за лечение или терапия и др.
През тази седмица ще имате активна, ежедневна комуникация с приятели или роднини по определени важни и за двете страни дела. Предстои ви с тях или заради тях да вземете важни решения, да реализирате малки или по-големи промени.
Повечето от вас ще създадат през седмицата нови познанства с интересни хора от други държави, култури или религии.
Ще имате желание да научите нови неща, да развивате знанията и уменията си, да правите нещата по различен начин. Ще обмисляте по какъв начин може да използвате наученото, за да подобрите своята работа, бизнес или начин на живот.
През тези седем дни ще следите развитието на важни събития в живота на близък човек. Ако трябва да помогнете ще го направите с удоволствие. Като цяло в този план могат да се очакват преди всичко положителни събития.
Седмицата ще ви зарадва с очаквани или неочаквани парични постъпления.
През тази седмица може да ви изненада новина или събитие свързано с раждането на дете.
Момичетата и момчетата ще трябва да се погрижат за здравето на близък човек. Възможно е да възникне необходимост от специална, продължителна терапия с медикаменти или физиологични процедури. През тази седмица ще възникнат важни шансове за вас в училище, или в това, с което сте ангажирани. Ще може да покажете умения на база усвоени знания или чрез представяне на ваши интересни идеи.
Мъжете ще са склонни да разпиляват времето си, да отлагат свои задачи и ангажименти, да се наслаждават основно на приятни за тях неща. Подобна леност в действията ви трябва да бъде кратка, иначе рискувате да предизвикате неприятни за вас ситуации или отношения. През тези седем дни ще може да разговаряте с приятели или с роднини относно бъдещи, реално реализуеми планове, свързани с вашето семейство, с някаква работа или бизнес и др.
Жените да бъдат внимателни и да се пазят от хорската хитрост, лицемерие или подмазвачество. Тези от вас, които имат син или внук ще разчитат на помощта на жена при развитието на една ситуация или разрешаването на един проблем. Седмицата носи малки допълнителни доходи или неочаквани пари. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на документи от финансов, данъчен или банков характер.

СКОРПИОН
През седмицата от 6 – 12 септември мнозина ще преживеят раздяла или друго емоционално събитие свързано с човек от кръга си роднини, съседи, колеги или приятели.
Използвайте благоприятно време през тези дни за възстановяване от стреса през последните седмици, който преживяхте покрай изпълнението на важни за вас задачи в семейството или в работата.
През тази седмица ще отделите повече време за разговори и обсъждания на събития, които касаят ваши родственици.
Това ще бъде благоприятно време за разрешаването на проблем, който първоначално е изглеждал неразрешим, но в момента обстоятелствата са променени към по-добро.
Голяма част от вас ще се ангажират с покупки или подаръци за дете или млад човек.
Като цяло това ще бъде една успешна седмица, в която очаквани или неочаквани шансове ще ви дадат нови възможности за развитие. Ще получите разбиране, подкрепа или важен съвет от мъж.
През тези седем дни ще можете да излезете от негативни емоционални състояния, да загърбите лоши спомени и преживявания, да погледнете с надежда към бъдещето си. Ще може дори да се зарадвате с неочакван успех, да ви погали неочакван късмет или печеливша идея.
Момичетата и момчетата ще се наложи с такт и търпение да преодолеят ситуация, предизвикана от лъжата или хитростите на човек от кръга си съученици или приятели. Любовния ви живот ще бъде интересен, но не приемайте нищо твърде сериозно. Ще присъствате на събирания по различни поводи, но подбирайте добре компанията си.
Жените ще бъде добре да отделят повече време за социален живот. Много ваши стари и нови приятели биха се радвали да се срещнат и разговарят с вас. Мнозина приемат, че са пренебрегнати от липсата на интерес от ваша страна за комуникация с тях и ще търсят някакъв скрит смисъл във вашето изолиране. През тази седмица няма да има случайни събития или хора в живота ви.
Мъжете ще имат оптимистично и позитивно настроение през по-голямата част от седмицата. Внимание обаче ще изискат ваши важни отношения с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Опитите за хитруване на момче или млад мъж ще бъдат бързо осуетени от вас, независимо дали това е ваш роднина, познат или случайно срещнат човек.

СТРЕЛЕЦ
През седмицата от 6 – 12 септември ще имате амбиция да коригирате свои грешки, да възобновите прекъснати отношения или отложение професионални планове и задължения.
През тази седмица се постарайте да запомните своите сънища свързани с хора от Отвъдното. Не се страхувайте да ги споделите с хората около вас, но всъщност по-добре ще бъде да си ги запишете някъде, тъй като те имат своите послания за вас.
Неочакван здравословен проблем на човек от семейството, ви ще създаде притеснение през седмицата. Нещата ще бъдат индивидуални за всеки един от вас, с непредсказуемо развитие.
През седмицата ще преживеете отново тъжни спомени от миналото си свързани с хора, с които сте били заедно.
Седмицата е неблагоприятна за съдебно дело, освен ако нещата не зависят от вас.
През седмицата ще получите важно писмо, известие или пощенска пратка.
Мнозина от вас ще се стремят на всяка цена да реализират планове свързани с дом или с битовата обстановка в жилището, където живеят. Това ще бъде добра идея, тъй като много обстоятелства ще ви помогнат да реализирате тези неща по най-добрия за вас начин.
През седмицата ще търсите повече яснота за неща, които са важни за бъдещето ви. Често ще ви се налага да разговаряте или да търсите помощ, съвет от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица да създадат нова база за развитие в образование или на планове, които са важни за бъдещето. Ще срещнете важни и полезни за вас хора. Ще имате шанс за изява, за показване на умения, които владеете добре.
Мъжете ще са в процес на детайлно обмисляне на различни важни теми от живота си. Ще имате сънища свързани с приятели или роднини, които вече не са в този свят. Това може да предизвика у вас различни настроения, да ви върне към минали преживявания. Бъдете внимателни с личните си вещи, за да не ги забравите или изгубите някъде.
Жените ще имат нужда от емоционални вълнения, от комплименти и ухажване, дори да са семейни. За вас ще бъде важно да се чувствате харесвани, обичани и желани. Неприятностите няма да ви смутят, защото ще имате ясна идея как да ги разрешите.

КОЗИРОГ
През седмицата от 6 – 12 септември ще бъде важно да подредите живота си и да планирате близкото си бъдеще. При необходимост бъдете по-категорични и решителни в действията си за неща, които създават напрежение в личния ви или професионален живот.
През тази седмица трябва да сте по-внимателни за собственото си здраве, затова е важно да намалите емоционалния и психически стрес в ежедневието си.
В любовния ви живот може да се появи напрежение поради липса на комуникация или поради влиянието на други хора в романтичната ви връзка.
Тези от вас, които неотдавна са преживяли една раздяла, е време да вложат енергия и надежди в нещо ново и по-перспективно в живота си.
През тази седмица не се затваряйте в себе си, а използвайте всяка възможност да се срещнете с приятели, роднини или съседи.
Вероятно чрез тях ще получите интересна информация, ще възникнат нови възможности, ще срещнете нови хора, които ще ви заредят с положителни емоции.
През седмицата внимавайте с покупки за дома или лично за себе си. Внимание могат да изискат битови проблеми или да възникне неочакван ангажимент свързан с имот, който притежавате.
Неприятности или конфликти с колеги, могат да ви натоварят с негативни емоции и гняв, поради тяхната арогантност, надменност и лицемерие.
Седмицата ще благоприятства действия свързани с организирането на среща или събиране или други важни за семейството ви събития.
Проявете предпазливост и сдържаност в професионалните си отношения с колеги или клиенти родени под земните зодиакални знаци.
Момчетата и момичетата ще са склонни към бързи влюбвания, любов от пръв поглед, закачки и вълнения свързани с нова или стара симпатия. Ще сте по-разговорливи от обикновено и това ще ви задържа по-често на телефона или пред компютъра. Вълнения ще възникнат около приятел роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Мъжете ще преминат през седем важни дни в живота си, в които ще обсъдят и вземат различни важни на този етап решения. Приятелство ви с по-млада жена ще се води от някакъв интерес (извън романтиката). Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на договорни или професионални отношения. Не са изключени срещи или неочаквани познанства.
Жените ще са склонни към емоционални реакции водени от свръхчувствителност при различни преживявания. Жена родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще бъде важна за вас през тези седем дни. Неочаквани събития ще ви провокират да вземате бързи решения, да отидете внезапно някъде или да позвъните на хора, с които не сте разговаряли отдавна.

ВОДОЛЕЙ
През седмицата от 6 – 12 септември ще преживеете неприятности по време на пътуване или ще възникнат усложнения, свързани с пътуване, което планирате в близко бъдеще.
През тази седмица ще възникнат поблеми или недоразумения с хора, които живеят в друго населено място.
През седмицата бъдете внимателни с новите си професионални или бизнес контакти.
Тази седмица ще имате да разрешавате важни проблеми от финансов характер или такива свързани с финансови документи.
Ако сте ангажирани със съдебен или юридически казус от финансов характер ще може да очаквате благоприятно развитие, но това не означава, че не трябва да проявите мъдрост и предпазливост в действията си.
Добре е тази седмица да сте внимателни в очакванията си за конкретното развитие на ваши планове свързани със семейството или с роднини.
Не са изключени затруднения или забавяния на пари, които очаквате да получите.
Ваши стари или нови познати ще успеят да ви изненадат с посещение, телефонен разговор или подарък.
През тази седмица ще ви зарадват новини свързани с близък човек или ще получите покана за събиране свързано с роднина/приятел.
През тези седем дни повечето от вас ще имат възможност да развият свои спосбности и умения и да си осигурят чрез тях някакви допълнителни доходи.
Не проявявайте несигурност в своите решения, тъй като това ще ви направи колебливи и ще постави под съмнение правилността на вашите действия.
Момчетата и момичетата ще присъстват на събитие свързано със свой връстник или приятел, най-вероятно от мъжки пол. Изненадите през тази седмица ще имат влияние и значение предимно за вашия дом, семейство и кръга ви от близки роднини. Ако имате нужда от джобни пари, сега ще имате подходящо време за търсене и започване на почасова работа или друг временен ангажимент.
Мъжете ще са обсебени от идея да си купят нещо, което на таози етап е важно за тях или за дома. Най-вероятно ще успеете, но ще бъде важно как и с кого ще споделите радостта си. Повечето домашни или битови задачи може да ви натоварят, но е важно да осъзнавате факта, че така правите хората около вас щастливи. През тази седмица се пазете от лъжливи обещания, лицемерни хора и бързи (но нечестни) действия за лесни пари.
Жените ще имат ангажимент с мъж, който може да бъде по-възрастен от тях. Като цяло седмицата ви носи важни преживявания и промени, късмет и шанс за прогрес и напредък във важни за вас дела. Тези от вас, които имат дете или внуче ще преминат през моменти на безпокойство, разочарование, тъга или други подобни емоции.

РИБИ
През седмицата от 6 – 12 септември ще получите новини, които ще са свързани с живота на дете или на човек от кръга ви приятели. Събитие в живота на такъв човек може да даде силно отражение върху вашия личен живот, дори в начина ви на мислене и съществуване.
През тази седмица на мнозина ще им се наложи да поставят началото на една промяна в живота си. Може да не е толкова кардинална, но достатъчно важна за бъдещето ви развитие.
Една такава промяна може да е свързана с преместване по местоживеене, с начало на нова работа, с покупка на нов дом (или имущество), начало на нова романтична връзка и др.
През седмицата възникването и развитието на някои неочаквани за вас събития ще ви накара да приключите с някои ваши професионални или приятелски отношения.
През седмицата ще възникне неочакван здравословен проблем, който ще касае най-вероятно човек, с когото не живеете заедно. Възможно е да възникне необходимост да посетите някого в болница или вие самите да отидете на консултация с лекар.
През тези седем дни ще възникнат временни финансови притеснения или безпокойства свързани с пари.
Ще възникнат нови ангажименти или разходи свързани с плащания или други ангажименти.
Тази седмица с някои конкретни събития, които ви предстои да преживеете, ще бъде някакво изпитание на вашия дух и воля. Това не бива да създава притеснения, защото всяка сложна или деликатна ситуация ще има разрешение.
През тази седмица ще бъде важно да се научите сами да разгадавате знаците, които съдбата ще ви дава.
Момчетата и момичетата ще търсят бързи решения на неприятности, което може само да ги усложни. Момчетата ще са по-нетърпеливи, докато момичетата ще покажат едно по-сериозно отношение към ангажиментите си като цяло, включително тези свързани с училище, работа и т.н.Всичко, което ще ви се даде през тези седем дни е важно, независимо дали е свързано с усмивки или със сълзи.
Мъжете ще са склонни да си спомнят своя стара любов или поради различни причини ще се връщат към събития от миналото си.
Ще имате различни ангажименти свързани с жени от семейството, като в някои случаи може да се наложи да пътувате по семейни причини или да се ангажирате с дела на родственик, който живее в друго населено място.
Жените ще търсят комфорта и дори лукса в дома и в ежедневието си. Някои битови или имуществени дела ще ви създадат сериозно напрежение и стрес. Конфликтите ще са вследствие на напрежение в ежедневните ви дела. Проявите на ревност ще са редки, но бурни и дори разрушаващи. Може би това е времето на важните и отговорни решения за вашата любов или брак.


loading...