Хороскоп Овен
Следващата седмица ще бъде важна за вас. Имате много работа, а това ще ви се отрази както физически, така и психически. Седмицата ще бъде тежка, но усилията ви определено ще си заслужават. През делничните дни свободното време ще бъде кът, затова е добре уикенда да го посветите на себе си и на хобитата си.
Хороскоп Телец
Идната седмица няма да протече според очакванията ви. Имате достатъчно желание, но обстоятелствата не винаги ще са ваша страна. Началото на седмицата ще бъде по-тежко и трудно, но следващите дни ще бъдат успешни. През уикенда е добре да помислите за кратко пътуване с близките ви.
Хороскоп Близнаци
Седмицата ще ви предостави добри възможности за професионално развитие. Възползвайте се от това, защото ще има завидни резултати в дългосрочен план. Ще има и дребни спънки и проблеми, които обаче лесно ще можете да разрешите, ако работите в екип с колегите си. Не проявявайте излишно инат и не бъдете твърдоглави.
Хороскоп Рак
През предстоящата седмица ще бъдете по-емоционални, отколкото разумни. В някои ситуации, това е добре, но в повечето случаи това ще наруши ритъма ви и ще ви донесе негативи. Преди да взимате решения е най-добре да се допитате до близките ви. В личен план е добре да прекарате време с приятели, с които не сте имали възможност да се видите скоро.
Хороскоп Лъв
Следващата седмица ще бъде успешна за вас. Имате възможност да направите добра инвестиция, която ще се изплати. Прекалено големите рискове обаче не са препоръчителни. Делничните дни ще са натоварени, но това няма да ви натовари. Уикендът ще ви е свободен, така че е добре да помислите за разходка извън града.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица няма да блесне с нищо особено. Последователни сте, но резултатите, които ще получите, няма да ви удовлетворят. Това ще внесе напрежение, но не бива да го пренасяте вкъщи. По-добре е да си вземете ден почивка, а след това с нови сили да подхванете задачите и ангажиментите си.

Хороскоп Везни
Седмицата ще бъде динамична и това няма да ви понесе. Имате нужда от стриктен план и яснота, но през следващите седем дни няма да ги получите. Това ще ви изнерви, но не бива да се съпротивлявате. Оставете събитията да следват естествения си ход и се възползвайте доколкото можете от ситуацията.
Хороскоп Скорпион
Седмицата, която предстои, ще бъде противоречива. От една страна ще постигнете поставените си цели, но от друга – не сте емоционално уравновесени. Напрежението ще си каже думата и ще бъдете по-резки в отношенията с останалите. Редно е да се извините, ако без да искате обидите някого. Почивните дни е добре да прекарате сами, на спокойствие.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица ви е подготвила изненади и промени. Усещате, че нещо ще се промени и това леко ви изнервя. Имайте предвид, че ще е за добро, но не бива да пришпорвате нещата. Проявете търпение и всичко ще се нареди. В личен план е добре да не взимате дългосрочни и важни решения през следващите седем дни.
Хороскоп Козирог
Предстоящият период е подходящ за равносметка и стабилизация. Ще имате възможност да отчетете свършеното до тук и да придобиете ясна представа за следващите ви стъпки. Важно е да съгласувате решенията си с половинката и семейството си. През уикенда е добре да излезете с приятели и да се разсеете.
Хороскоп Водолей
През идната седмица е добра идея да преследвате целите си, но с търпение и спокойствие. Ако нещо не се случи от първия път не се ядосвайте и изнервяйте. Просто опитайте отново. Добре е да направите ясна разлика между личния живот и професията ви. Така ще можете да отделите време и за близките си, и за професионалните си ангажименти.
Хороскоп Риби
През следващата седмица ще трябва да проявите съобразителност и да не рискувате, за да не допускате грешки. Периодът е благоприятен да обърнете внимание на приятелите си и да им посветите малко повече време. Ще се учудите от приятните мигове, които ще изживеете. В личен план е добре да бъдете прями с половинката си.


loading...