Хороскоп

Седмичен хороскоп за 9-15 октомври: Телците не трябва да рискуват, а Раците ще имат противоречива седмица

Седмичен хороскоп за 9-15 октомври: Телците не трябва да рискуват, а Раците ще имат противоречива седмица

Хороскоп Овен
Седмицата за Овните ще бъде благоприятна. Ако сте планирали пътуване, сега е подходящ момент да го реализирате. В работата ви ще има известно напрежение, свързано с различни промени, но работата в екип ще ви помогне да се справите с тях. В личен план ви предстои емоционална седмица, в която ще осмислите много от грешките си в миналото. Добре е да си извадите поуки, за да не ги повтаряте за вбъдеще.
Хороскоп Телец
През предстоящата седмица ще трябва да не предприемате рискове и да премисляте всяко голямо решение, което вземете. Не прибързвайте и преценявайте последствията от действията си, за да имате успех. В личен план ви предстои раздяла с ваш близък приятел, който ви е разочаровал. Не позволявайте на никого да се подиграва с доверието ви.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде напрегната. В работата ви ще ви се наложи да поемете отговорност. Дори това да ви плаши, трябва да бъдете твърди в позицията си и да я отстоявате. В личен план ви предстои благоприятен период за реализиране на собствените ви желания. Потърсете подкрепата на семейството си и приятелите си, за да бъдете спокойни.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица ще бъде противоречива. Финансовото ви положение е нестабилно, така че се постарайте да ограничите разходите и покупките до минимум. В професионално отношение ще имате работа с много документи, така че ще трябва да бъдете особено внимателни. Проверявайте всички факти по два пъти, за да избегнете неприятни изненади.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица в професионално отношение ще бъде спокойна. Няма да има големи трудности и работният процес ще върви по план. В същото време ще имате множество лични ангажименти, към които трябва да се отнесете отговорно. В отношенията си с хората ще трябва да проявите разбиране и търпение, за да избегнете конфликти.
Хороскоп Дева
Идната седмица ще бъде напрегната за вас. Имате много работа, която трябва да довършите и не сте особено ентусиазирани от този факт. Важно е обаче да я свършите, за да не се натрупа и да изпуснете крайните срокове, което би довело до загуби. В личен план ви предстоят търкания със семейството ви. Потърсете компромиса, който ще ви удовлетвори в най-голяма степен.

Хороскоп Везни
През предстоящата седмица голяма част от времето и енергията ви ще са ангажирани в личния ви живот. Предстоят ви редица събития, в които ще трябва да проявите характер и да установите истината. В професионално отношение ситуацията е спокойна, но не бива съвсем да изоставяте задълженията си, защото това няма да бъде добре прието от колегите ви.
Хороскоп Скорпион
Седмицата ви в личен план ще бъде емоционална, но успешна. В работата ви най-сетне ще се видят резултати, които очаквате от дълго време. В личен план ще трябва да се посветите на ваш близък приятел, който изживява труден период и се нуждае от подкрепата ви. Това ще ви натовари емоционално, затова е добра идея през уикенда да заминете някъде из природата.
Хороскоп Стрелец
Предстои ви една изключително емоционална седмица. Настроението ви ще се сменя постоянно. Това ще ви попречи да бъдете максимално ефективни в работата си, така че се постарайте да останете спокойни, колкото се може по-дълго. Добре е да намерите начин, по който да се разсейвате и да се освобождавате от натрупаните емоции и напрежение.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица ще бъде успешна за вас. Поставили сте стабилни основи в работно отношение и сега ви остава само да надградите и да оберете плодовете от труда си. Финансовото ви положение е стабилно, което ви позволява да се замислите за личните си желания и цели. Периодът е благоприятен за пътувания със семейството ви.
Хороскоп Водолей
През предстоящата седмица ви очакват редица събития, които ще ви накарат да промените плана за седмицата в движение. Затова и не е добре да правите дългосрочни планове. През следващите дни ще трябва да решавате финансови въпроси, което ще ви натовари допълнително. Добра идея е да се консултирате с финансист, за да избегнете грешките.
Хороскоп Риби
Идната седмица ще бъде натоварена както в личен, така и в професионален план. В работата ви атмосферата е напрегната. Възможни са интриги и конфликти с член на екипа. Важно е да не реагирате прекалено емоционално, а да докажете тезата си с факти. По този начин ще бъдете по-обективни и ще се покажете като професионалисти. В личен план ще трябва да помогнете на ваш близък.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Наскоро в публичното пространство се появиха обвинения по адрес на Мариана Цонева, че е измамила…
error: Съдържанието е защитено!