Хороскоп

Седмичен хороскоп 1-7 май: Везните ще имат много енергия, а Рибите ще бъдат изненадани

Седмичен хороскоп 1-7 май: Везните ще имат много енергия, а Рибите ще бъдат изненадани

Хороскоп Овен
Седмицата ще е подходяща за реализиране на плановете ви в работата. Ако положите нужните усилия, ще постигнете закономерен успех. Освен това можете да очаквате нови възможности, от които е добре да се възползвате. Предстоят ви хубави моменти. Ако имате артистично хоби, е добре да му отделите малко време.
Хороскоп Телец
Започвате месец май с положителна нагласа. Ще бъдете постоянни в действията си и това ще ви донесе дивиденти. Не подхождайте лековерно към новите запознанства. Добре е да отсявате информацията, която споделяте. В момента сте фокусирани върху материални придобивки, затова е добре да отстоявате позицията си на работното място.
Хороскоп Близнаци
Пред вас ще възникнат няколко възможности за развитие в различни сфери. Премислете кое е най-важното за вас и тогава насочете усилията си в тази посока. Можете да очаквате придобивки от предишни ваши занимания. В любовен план ви очакват красиви мигове. Отдайте се на любимите си занимания през идната седмица.
Хороскоп Рак
След празниците, все още не сте се настроили за работния график. Това ще влоши настроението ви, но е важно да не сте с прекалено високи очаквания. Добре е да разчитате предимно на себе си в следващите дни. Следвайте целта си и работете за постигането й. Ще има известни затруднения, но трябва да не ги приемате прекалено навътре.
Хороскоп Лъв
Следващата седмица ще се върти основно около отношенията ви с близките ви хора. Съществува напрежение, което полека-лека се натрупва и има риск да избухне. Не трябва да се фокусирате върху дребните неща, които ви дразнят. Хубаво е да изясните какво не ви харесва, за да се реши проблема в зародиш.
Хороскоп Дева
Ще се намери решение на проблем, който доскоро е изглеждал като безизходица. За да преодолеете пречките, трябва да запазите спокойствие и да не се поддавате на емоциите си. На работното ви място ще настъпят подобрения, които ще се отразят благоприятно на вашата работа. Не забравяйте, че за постигане на някои цели можете да използвате и вродения ви чар.

Хороскоп Везни
Предстои ви седмица, изпълнена с енергия. Добре е да канализирате тази енергия в градивна посока. За да се получат плановете ви, от вас ще се изисква да поемете инициативата. Няма да липсват затруднения, но ако подходите методично и с внимание, те ще бъдат преодоляни много бързо. Хубаво е да обмисляте действията си, а да не действате само на интуиция.
Хороскоп Скорпион
Седмицата ви определено няма да е пасивна. Проявявате нетърпение, но трябва да внимавате, защото може да се сблъскате с непредвидени проблеми. Не трябва да се поддавате на емоциите, а да обмислите ситуацията, за да намерите решение. Добре е да се консултирате с някого относно идеите, които искате да реализирате.
Хороскоп Стрелец
Седмицата ще ви поднесе редица ситуации, в които ще трябва да реагирате бързо. Организацията е нещо, на което ще трябва да наблегнете, за да не се затрупате с повече неща, отколкото можете да се справите. Очакват ви работни срещи, които ще в предложат нови възможности за развитие. Отделете им нужното внимание.
Хороскоп Козирог
Седмицата ще ви донесе разяснение по някакъв въпрос от миналото, който ви е тревожил. Освен това ще се запознаете с нов човек, който ще ви повлияе добре. Не давайте напразни обещания, за да не разочаровате околните. На работното ви място ще има известно напрежение, но ако сте спокойни и мислите трезво, ситуацията няма да ескалира.
Хороскоп Водолей
Първата седмица на май няма да бъде изцяло под вашия контрол. Ще има дребни обстоятелства и пречки, които ще объркат плановете ви, но това не значи, че няма да ги осъществите. Просто ще трябва да реагирате в по-напрегната обстановка. Не трябва да предприемате драстични мерки, а по-скоро да оставите нещата да се развият сами и да се намесвате само в краен случай.
Хороскоп Риби
Седмицата ще бъде посветена на осмисляне на мирогледа ви. Можете да очаквате изненади от близките ви. Не давайте съвети, освен ако изрично не ви ги поискат. Добре е да отделите време както за работните си задачи, така и на половинката и семейството си. Седмицата е добро време за материални придобивки.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Отслабването е едно от нещата, с които повечето жени се борят. Един от основните проблеми…
error: Съдържанието е защитено!