Хороскоп Овен
Ако ще се доверявате на шестото си чувство, то поне бъдете нащрек, когато интуицията ви показва, че ви лъжат. В действителност, вие имате изострени сетива напоследък и е възможно да се справите с някои задачи най-вече благодарение на късмета си. В същото време, деловата част на идната седмица е по-скоро оставена на заден план, защото всички интриги и лични проблеми ви се стовариха като гръм от ясно небе и в момента сте прекалено разсеяни, за да гоните служебни цели. Върховете в кариерата за някои от вас обаче са твърде наблизо, за да се правите на слепи и да подминавате удобните възможности.
Хороскоп Телец
Не се доверявайте на хора от противоположния пол в службата. Всъщност, много от обвързаните сред вас изпадат дори в рискови ситуации от изневери. Прибързаните решения на мъжете от зодиакалния знак ще ги доведе до сериозни проблеми.В същото време, дамите са по-скоро настроение за по-лежерно настроение, което ги вкарва в позицията на губещите сред все по-жестоката конкуренция на работното място. Семейството ви се нуждае от вас, а вие дори не осъзнавате колко наболели проблеми имате да разрешавате.
Хороскоп Близнаци
Благородните ви постъпки впечатляват околните, само че вие не просто не печелите нищо, но и губите ценно време от часовете, в които трябва да се доказвате. У дома също не са доволни от вашите постоянни отсъствия и сменящи се настроения. Да, имате нужда от почивка, но сега не е времето да се усамотявате. Истината е, че рискувате даже връзката си, поставяйки някакви егоистични цели на първо място, без да се замислите, че за всичко, за което сте се борили досега, е трябвало само да разчитате на добрата си интуиция.
Хороскоп Рак
Изключително важна среща ще разтърси хармоничния ви свят, в който живеете не просто напоследък, а през последните няколко години. Съществени промени в личен план могат да ви объркат и да ви накарат да си мислите, че всъщност, искате съвсем различен начин на живот. Макар че в бизнеса и в работата нещата добре ви се подреждат, трябва да внимавате и да не се поддавате на емоциите си. Много от вас ще имат и проблеми със здравето.
Хороскоп Лъв
Недоразуменията в службата сериозно ви изнервят и си мислите как е най-добре да избягвате конфликтите. Това обаче не е точно така, защото е по-важно да покажете твърдата си позиция. Сега, когато авторитетите са вперили поглед във вас и всеки очаква да бъдете креативни, вие сякаш давате назад. Не е добре да пътувате сами, както и да пропускате посещения при лекари. Звездите вещаят опасност и за духовното ви равновесие. Ако забавите темпото, ще е по-добре да подновите динамиката на ежедневието си максимално по-скоро.

Хороскоп Дева
Да сте сдържани и търпеливи в момента е най-важно. Всичко друго може и да ви се струва прекалено важно, но от особено значение в момента е само семейството ви. Ако не успеете да намерите щастието в личен план и в малките неща, рискувате да се затворите в себе си. В крайна сметка, това ще се отрази сериозно не само на отношенията ви с половинката, но и на всички наскоро постигнати цели в службата. Помнете, че вашата амбиция в работата винаги е била крепена и поддържана и от половинката. Без подкрепата вие трудно се справяте.
Хороскоп Везни
Имате чувството, че всички около вас живеят в някакъв измислен приказен свят и само вие трябва да се справяте с тежката и черна работа. Дори да е така, опитвайте се след всяка свършена задача да се възнаграждавате. Динамиката във вашето ежедневие рано или късно ще прекъсне и ще можете да си отдъхнете. Не е редно обаче да се оплаквате или да си го вадите на останалите. Пътуванията в момента не са препоръчителни за вас. Да не говорим, че и във финансово отношение не сте много добре.
Хороскоп Скорпион
Получавате случайни пари и възможност да се видите с човек, който отдавна ви е залипсвал. Дори двете да нямат общо, тези събития ви изкарват от черната дупка на еднообразие, в което се страхувахте, че сте попаднали. Ако не си дадете правилната оценка на работните постижения е възможно обаче да се впуснете по течение, което няма да ви доведе до наистина заслуженото от вас място. Не се колебайте да поискате съвет по творчески въпрос от вещо лице. Не бъдете егоисти и в романтичните си отношения. Там нещата сякаш са на кантар от доста дълго време, не мислите ли?
Хороскоп Стрелец
Колкото и да се опитвате да свършите с всички задачи, няма да успеете. Но това не е повод да не бъдете щастливи. Всъщност, вие се радвате на много късмет и на любов у дома. Освен това, на работното място ви ценят не само заради вашите служебни резултати. Вие се проявявате като медиатор в спор между колеги, а освен това имате заразително чувство за хумор напоследък и правите обстановката по-ведра. Не се чудете дали това е достатъчно за шефа ви. Факт е, че вие вече привличате вниманието му.
Хороскоп Козирог
Целият ви жизнен капацитет е фокусиран върху семейството и дома в момента. В това няма нищо лошо, но не оставяйте на заден план въпросите с имот, който отдавна ви тревожи. Дори да е на ниво служебни задължения, ще трябва да се справите с него. Ако ще пестите от свободното си време, заложете на карта пътуване, което и така не сте планували кой знае колко добре. Здравето ви най-накрая е в хармония с настроението ви. Всичко изглежда добре, но все пак, не се отпускайте и продължавайте със здравословната храна и достатъчно пълноценния сън.
Хороскоп Водолей
Имате да решите няколко финансови въпроса, както и дадете старт на проекти, които сте измислили или инициирали сами на работното място. Да, динамиката и напрежението напоследък са много, но какво пък? Вие дълго време седяхте в сянка и е време да покажете наяве какви са истинските ви възможности. Има въпроси, свързани със семейството и далечни роднини, които отлагате, но може би, е време поне да помислите как да разрешите.
Хороскоп Риби
Вие сте на ръба на нервна криза, когато изведнъж ще осъзнаете, че всички проблеми са изкуствено измислени или от вас, или от ваши недоброжелатели. Ако не го осъзнавате, втълпете си го в главата, защото при вас творческият процес тепърва ще започне да тече, така че не позволявайте на черногледството да замъгли съзнанието ви. Точно сега, шефовете ви имат нужда от артистичния ви дум, а семейството ви – от вашето добро настроение. Рано или късно ще дойде и вашият момент за щастие.


loading...