Хороскоп

Седмичен хороскоп 15-21 май: Лъвовете не трябва да са максималисти, а Близнаците трябва да се посветят на личните си цели

Седмичен хороскоп 15-21 май: Лъвовете не трябва да са максималисти, а Близнаците трябва да се посветят на личните си цели

Хороскоп Овен

Седмицата е благоприятна за развитие на работните ви дела. Обстоятелствата ще са на ваша страна и ще постигнете завидни успехи. Трябва да внимавате, защото има влиятелни личности, които може и да не харесат успеха ви. Добре е да наблегнете на работата през първите дни от седмицата. Заради тези дела, ще има известно напрежение във вас, но всичко ще завърши добре.

Хороскоп Телец

Периодът ще ви постави пред изпитание, което не зависи от вас. Може да се случат инциденти, затова не прибързвайте. Ако съумеете да определите реално възможностите и силните си страни, действията ви ще се увенчаят с успех. Краят на седмицата се очертава да е най-силен за вас. Като изключим непредвидимите ситуации, седмицата ви ще бъде приятна.

Хороскоп Близнаци

В работата нещата няма да са в най-добрия си вид. Ще бъде напрегнато и може да останете разочаровани от това как се развиват събитията. Но в личен план, седмицата ще е отлична. Ще получите нужната ви подкрепа от близък човек и ще успеете да реализирате план, който имате от известно време. Като цяло през седмицата няма да има тежки сътресения.

Хороскоп Рак

Седмицата ще ви предостави редица възможности. За да успеете да се възползвате от тях и да постигнете желаното, е много важно да подходите с честност и добри намерения. Ако се опитате да шикалкавите, нещата най-много да се обърнат срещу вас. Макар понякога хитринките да ви изглеждат по-лесния вариант, не се поддавайте на подобни мисли.

Хороскоп Лъв

Седмицата няма да се отличи с някакви значими събития. Късметът и обстоятелствата са на ваша страна, но не очаквайте някакви забележителни постижения. Дори и да ви се струва, че посоката, в която са усилията ви, е безплодна, до края на месеца ще получите потвърждение на противното. Не се отчайвайте и не се поддавайте на натрупаното напрежение.

Хороскоп Дева

Следващите седем дни за представителите на Девите ще бъдат бурни. Ще имате трудности и проблеми, но това не бива да ви спира. Макар и резултатите да са по-малки, отколкото сте очаквали, все пак ще постигнете желаното. Просто ще се изисква повече труд. Като цяло ви предстои период, който ще положи началото на редица промени в живота ви.

Хороскоп Везни

Седмицата ще е подчинена на финансови дела. Трябва да подходите към тази тема внимателно и без излишни емоции. Гледайте рационално на нещата, за да не претърпите загуби. Ако успеете да бъдете умерени в действията си, финансовите казуси ще се разрешат почти от самосебе си. Това все пак ще ви напрегне, но ще откриете, че не работите никак зле под напрежение.

Хороскоп Скорпион

Седмицата ще бъде доста тежка от гледна точка на общуването ви с хората около вас. Ще бъдете в центъра на множество противопоставяния на мнения. Трябва обаче да обмислите добре позицията си и по възможност да не се намесвате в много спорове, защото може да се окаже, че не успявате да изтъкнете убедителни аргументи, в подкрепа на тезата ви. Като изключим тези моменти, седмицата ви ще бъде приятна.

Хороскоп Стрелец

На работното ви място, нещата няма да са розови. Няма да сте съгласни с мнението на колегите си, но не бива да предизвиквате скандали. Голяма част от напрежението е породена от неизяснени финансови въпроси. В личен план, седмицата ще бъде много приятна и ще чувствате подкрепата на близките си. Съсредоточете се върху хубавите неща, а не върху проблемите.

Хороскоп Козирог

Периодът ще бъде чудесен, ако съумеете да не се ядосвате прекалено за неща, които са извън вашите възможности. Ще има известно напрежение в работата ви, но то е само временно и е добре да запазите спокойствие, за да не влошите нещата. Късметът е на ваша страна и ще извършите действия, които ще ви доближат значително до крайната цел.

Хороскоп Водолей

Седмицата ще ви предостави възможност да реализирате плановете си в повече от едно отношение. Както в работата, така и в личния ви живот ще можете да осъществите заплануваните дейности. През следващите дни ще се чувствате влюбени и можете да помислите за романтично пътуване. Не се очертава да имате кой знае какви трудности, освен ако не си ги създадете сами.

Хороскоп Риби

Седмицата ви ще е посветена на личните ви желания и идеи. Ще се посветите на половинката си, но не бива да изоставяте съвсем служебните си ангажименти. Не позволявайте да се натрупат много задачи, за да успеете да ги свършите добре. Намерете баланса между любовта и работата и така ще можете да се представите добре и на двата фронта.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Хороскоп Овен През днешния ден е добре да обърнете внимание на вредните си навици. Обстановката…
error: Съдържанието е защитено!