Седмичен хороскоп 3 – 9 август 2020:

Седмичен хороскоп 16 – 22 декември 2019:
ОВЕН

Тази седмица трябва да утолиш жаждата си за комуникация – от разговори с минувачите до глобални спорове относно законите на Вселената. Ограничаването на желанието да споделяш с някого, може да доведе до големи скандали с близки и роднини (в случай на пълна липса на разбиране).

ТЕЛЕЦ
Подходящо време да се харесаш на всички, защото енергията просто ще извира от теб. Активен, бурен на емоции живот. Всеки ден ще започва и завършва по различен начин и в този ритъм на живот понякога може дори да забравиш да се нахраниш нормално. Нещата ще се развиват невероятно добре, по начина по който искаш.

БЛИЗНАЦИ
Началото на седмицата е изпълнено с неприятни моменти, възможни са дребни конфликти и изразходване на сили и енергия напразно за незначителни неща. Поради това, делата трудно ще се придвижват напред, а силите ще те напускат много бързо. Към средата на седмицата се увеличава твоята емоционалност и възможност да управляваш чувствата си, което ще ти позволи да поемеш в правилната посока. Но чувства и разум не винаги съжителстват добре. Така че, ще трябва да избираш: да се довериш на разума си и да действаш пресметливо или да се отдадеш на волята на чувствата, пък да става каквото ще.

РАК
Седмицата за теб е много благоприятна в тези области, където се изисква активно участие. Събитията не вещаят пряка печалба или успех в любовта, но повишената енергия и способността да постигаш поставените цели, може да доведе и до едното, и до другото. В този период, трябва да действаш нестандартно, да се вслушваш в себе си и да не се страхуваш да експериментираш!

ЛЪВ
Ситуацията изглежда доста нестабилна. Ще ти бъде трудно да взимаш решения, да правиш избор, да определиш пътя, по който да поемеш. На първо място, това се отнася до въпроси, свързани с финанси. В теб може да възникнат няколко идеи, позволяващи да постигнеш успех, но да избереш една от тях няма да е лесно. Ако смяташ, че не знаеш, как да постъпиш по-нататък – вземи си почивка, постой в уединение и ще откриеш верния път.

ДЕВА
Седмица за преобразяване и промяна. Не само себе си, но и света наоколо. Сега всичко е подвластно на Девата. Като представител на знака Дева, любител на всевъзможни начинания (от нов живот до експериментална диета) трябва да знаеш, че даденият период ще ти помага да реализираш мечтите си!

ВЕЗНИ
За теб тази седмица ще бъде успешна във всяко начинание. Увеличава се значително твоята издръжливост, както и влиянието ти върху другите хора. Това ще ти позволи да постигнеш желания резултат в работата, както и в общуването с околните. Средата на седмица предвещава благоприятна атмосфера и добре прекарано време с приятели. Това е не само възможност за чудесна почивка, но и възможност да получиш нужна информация, както и да потърсиш подкрепа за своите предстоящи действия. Седмицата ще бъде активна, но по-голямата част от работата ще свършиш с чужда помощ.

СКОРПИОН
Сега е нужно да се вслушаш състоянието на своя организъм. Може да опиташ да промениш начина си на живот – да се заемеш с упражнения, да посетиш салон за масаж, да подходиш философски към собствената си работа. Трябва да се обърнеш към своята светла страна и да се заемеш с корекция на своето тялото. Колкото по-бързо, толкова по-добре!

СТРЕЛЕЦ
Тази седмица може да изработиш редица необходими умения, които впоследствие ще ти позволят да устоиш на всяка ситуация и несгода. Но този процес може да ти отнеме много енергия и макар че резултатът ще бъде положителен, пред теб ще се разкрият всички несъвършенствата на света. Поради това, може да изпаднеш в състояние на депресия. Разбирането на мотивите на хората, истинските причини за техните действия и постъпки ще се окаже болезнено за теб. В края на седмицата може да се появят нови идеи и интересни перспективи.

КОЗИРОГ
Твоята сила през тази седмица е в откритостта и доброжелателността, тогава и нервите ти ще са непокътнати и нещата ще вървят гладко. Възможни са положителни промени в много области. Необходимо е обаче, да пазиш своите планове и намерения в тайна, за се осъществят успешно. В понеделник, се вслушай в интуицията си, в този ден тя ще ти подскаже пътя за разрешаване на много проблеми. В сряда е възможно да разкриеш отправена към теб интрига и да промениш своите действия, заради тайни врагове и завистници. В четвъртък, ситуацията ще се промени в твоя полза, но не си заслужава да кроиш планове за отмъщение. През уикенда почивай и релаксирай – има толкова много приятни емоции и трепети …

ВОДОЛЕЙ
Седмицата ти дава възможност за избор. Ако се държиш разумно, дните ще минават без някакви значими събития и седмицата няма да се запомни с нищо особено. Но ако мислиш само за удоволствия, а не за последствията от тях, може да се сблъскаш с неприятни ситуации в началото и в края на периода. В понеделник и вторник може да възникнат спорове с някого, когото обичаш. Преди да тръгнеш да го правиш се помисли дали спорните въпроси имат практическа стойност? Най-вероятно те ще се окажат теоретични и тяхното обсъждане може да бъде отложено за по-подходящо време.

РИБИ
Нервната ти система е малко поразклатена и би било добре да посветиш тази седмица за възстановяването на своето душевно равновесие. Ще ти помогне здравия сън, пълноценното хранене, ежедневните упражнения и разходки на свеж въздух. Опитай се да се откажеш от дейности, които те дразнят, не общувай с неприятни хора. Може дори да напуснеш града, ако успееш да си уредиш отпуск или работа от разстояние. Сред природата ще ти бъде много добре.

loading...