Седмичен хороскоп за 6-12 април 2020

Седмичен хороскоп 16 – 22 март:

Овен

Условно бихте могли да разделите предстоящата седмица на два периода: до и след навлизане на Слънцето във вашия знак. В началото ще се наложи да се справите с поредица затруднения и ще успеете, ако сте достатъчно настоятелни.

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно, въздържайте се от разправии на публични места и от дребнави спорове с любимия човек.

Финансовото ви състояние е в пряка зависимост от умението ви да реагирате гъвкаво и да се възползвате от създалите се условия такива, каквито са. В края на седмицата не е изключено да получите допълнителни приходи.Това са избраните: 6-те зодии, на които ще им се сбъдне най-голямото желаниеИмате късмет. Всичко, което ще се случва през второто тримесечие на 2020 г. е заслужено щастие. Това…Mar 5 2020skafeto.com

Телец

Контактите ще са интензивни през тази седмица. В началото с приоритет ще са деловите, а след тях – романтичните.

Настроението ви ще е не просто положително, а дори и заразително и ще въздействате окуражаващо на околните.

Разпределете свободното време така, че да не лишавате близките от вниманието си. Ако желаете да промените по някакъв начин обстановката около себе си, ще разполагате с възможност да го направите.

Служебните командировки може да са уморителни, но ще са и полезни. Ще разширите влиянието си и ще натрупате допълнителни знания и опит.

Близнаци

Работещата тактика е да не се съмнявате в собствените си възможности. Събитията ще са предсказуеми и крайните резултати няма да ви разочароват, ако довършвате започнатото и следвате своите принципи, а не чуждите препоръки.

Ако колегите, шефът или близките не одобрят идеите ви, не бързайте да се отказвате от тях. Може би начинът, по който им ги представяте не е достатъчно убедителен, опитайте пак.

Въздържайте се от рискови финансови операции и не се увличайте по „изгодни“ оферти и „последни“ намаления. Сравнявайте цените на стоките, които се каните да купите. Не е изключено да установите, че на местата, където не са намалени ги продават по-евтино, отколкото на т.нар. промоции.Дами, бягайте от тези две зодии!Зодиите са изключително показателни за характера на хората. Жените трябва внимателно да избират парт…Mar 6 2020skafeto.com

Рак

Почти непрекъснато или поне много често събитията ще се разминават с предположенията ви. Няма място за паника, просто анализирайте задълбочено фактите и търсете причините, пораждащи противоречия.

Ако усетите, че околните се държат враждебно, не се стремете да разберете защо, всеки има своите лоши моменти. Отношението им съвсем скоро ще се промени без излишни сътресения и обяснения.

Опитайте се да посрещнете непредвидените разходи с наличните си средства, не прибягвайте до запасите и спестяванията. Не е желателно да давате пари назаем. Ако някой от близките ви се нуждае от помощ по-добре е да им я предоставите в натура. Така поне със сигурност ще знаете, че няма да ви върнат парите, но няма и да се надявате да ги получите.

Лъв

Подгответе се психически за факта, че може да сте по-заети от обикновено. Работата ще изисква повече време и повече сили и точно затова не е желателно да бързате. Разпределяйте заетостта си равномерно. Ако се наложи да усвоявате нови знания систематизирайте материала на малки части, за да не натоварвате паметта си прекалено. В случай, че водите някакви съдебни дела, то те ще приключат във ваша полза.

Един от факторите за стабилизиране на материалното ви положение е да избягвате конфликтите. Търсете компромисни решения, чрез които бихте намалили разходите и укрепили позициите си.

Дева

През първите няколко дни от седмицата ще сте по-заети от обикновено и ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. Мобилизирайте се максимално. Действайте последователно и внимателно. Целта не е да свършите работата по-бързо, а да не допуснете сериозни грешки.

Опонентите ви, колкото и пасивни да изглеждат, няма да се поколебаят да ви навредят. Отстоявайте мнението си без излишни емоции и без да „дърпате чергата към себе си“. Оставете резултатите да говорят за вас.

Вдъхновението и творческият ви потенциал са силни. Ще намерите нестандартни решения на съвсем обикновени казуси. Развивайки талантите си ще се спасите от скуката, но и ще получите допълнителни приходи.Вижте двете зодии, които си отмъщават най-жестокоДа се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забие…Mar 11 2020skafeto.com

Везни

Енергетиката ви през тази седмица ще се променя леко синусоидално. Ако в началото на седмицата се чувствате по-работоспособни, то в средата ще спадне, а после пак ще се повиши или обратно. През първите дни ориентирайте вниманието си към текущите професионални занимания. Домашните дела оставете за накрая. Не бързайте с новите занимания, ако интуицията ви подсказва, че условията все още не са подходящи за стартирането им.

Въздържайте се от експерименти, рутинната работа ще е стабилният ви източник на доходи. Бъдете последователни, ако искате да спестите и време, и средства. Не се надявайте на допълнителни приходи, дори да имате твърдото уверение, че ще ги получите.

Някаква изненада от материален характер, обаче, в края на седмицата със сигурност ще има.

Скорпион

Колкото по-сложни са задачите, които ви поставят и условията, в които трябва да ги изпълните, толкова ще сте по-мотивирани. Това не означава вие сами да си поставяте твърде амбициозни цели, а да следвате логиката на събитията и да правите онова, което се изисква от вас, а не онова, което самостоятелно сте си наумили.

Редуцирайте контактите. Ориентирайте се към онези, които имат отношение към професионалното и интелектуалното ви израстване. Другите ще са само губене на време.

Съществува едно твърдение, че на който му върви в работата не му върви в любовта, но при вас тази седмица няма да е така. Може да се каже, че успехите ви ще са поливалентни и балансирани. Обръщайте внимание на детайлите и ще се спасите както от лични конфликти, така и финансови проблеми.

Стрелец

За ваш късмет, количеството работа и енергетиката ви през тази седмица ще са в синхрон. Може да имате допълнителни натоварвания, но силите ще ви стигнат, за да се справите.

Въображението ви също така ще е услужливо и ще ви подсказва нестандартни варианти за намиране на изход от трудните моменти.

Независимо от всичко, не е желателно да се преуморявате. Осигурявайте си пълноценна почивка и достатъчно сън. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да възстановите стара, отдавна прекъсната връзка. Ако раздялата преди време е била свързана с конфликт, не се страхувайте да подадете ръка за помирение.

Не е изключено успешно да приключите сделка, свързана с имот или да уредите делово споразумение с положителен ефект върху финансите ви.

Козирог

Ще постигнете целите си по-лесно, ако ги наричате с истинските им имена. Разпределяйте ежедневните задачи равномерно, за да избегнете свръхнатоварванията. Не е нужно да разкривате намеренията си, но не е и желателно да прибягвате до прекалена тайнственост и двусмислие.

Подхождайте искрено към хората от обичайното ви обкръжение. Ако не одобрявате нещо, кажете им го по начин, който няма да ги оскърби. Със сигурност ще постигнете разбиране и ще си спестите енергоемки спорове.

Не бягайте от промените, колкото и странни да ви изглеждат. Най-нестандартните ще ви дадат най-големи възможности да покажете знанията и уменията си.

В края на седмицата не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления.

Водолей

Сатурн ще навлезе във вашия знак тази седмица. Не се занимавайте с перспективните си планове. Напротив, заемете се с отложените към момента задачи. Ще намерите начин да се справите с повечето от тях и ще се почувствате доволни и пълноценни. Работете самостоятелно и без да очаквате одобрение. Да развиете уменията си е по-важно, отколкото да ви похвалят.

Амбицията ви да се справите с вредните навици ще е похвална, но резултатът сигурно ще си остане само на ниво обсъждане и добри намерения.

Намалете разходите и не давайте пари назаем. Въздържайте се от инвестиции за развлечения и от „ранни записвания“ за каквото и да било. Трудно ще възстановите разклатения финансов баланс.

Риби

Меркурий ще навлезе във вашия знак през тази седмица, а Слънцето ще го напусне. Ще сте достатъчно продуктивни и ефективни, ако не позволявате на мързела да ви плени и демотивира.

Не се задоволявайте с постигнатото, бъдете сигурни, че можете още. Използвайте времето за работа и почивка по предназначение, без да ги смесвате. Както леността, така и преумората ще са еднакво вредни. Следете стриктно за здравословното си състояние и реагирайте незабавно при първите симптоми на неразположение.

Съчетайте полезното с приятното и почивката със самообучение по теми, различни от професионалните ви интереси. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако не го обсъждате и не демонстрирате благополучие пред непознати. Не вярвайте на схеми за бързо забогатяване.Това са трите зодии, които ядосани вдигат най-грандиозните скандалиЧесто всички изпускаме нервите си, но има три зодии, на които е по-добре да не се мяркаме пред очите…Mar 13 2020skafeto.com

loading...