Хороскоп

Седмичен хороскоп 17-23 април: На Овните им предстои интересно предложение, Лъвовете ще се преборят за нова позиция

Седмичен хороскоп 17-23 април: На Овните им предстои интересно предложение, Лъвовете ще се преборят за нова позиция

Хороскоп Овен
Тази седмица в професионалното ви развитие може да настъпи промяна. Но преди да приемете предложение, трябва хубаво да премислите дали всичко е изрядно. В емоционално отношение седмицата ще е наситена както с хубави, така и с не толков хубави емоции. Трябва да се абстрахирате от хората, които ви натоварват и да обърнете внимание на близките си.
Хороскоп Телец
През тази седмица е добре да не навлизате в излишни спорове със семейството си. Ако съумеете да го направите, проблемите ще се разрешат от самосебе си. На работното ви място ще трябва да мотивирате колегите си, въпреки че нещата няма да изглеждат розови. Добре е да обърнете внимание на здравословното си състояние, за да се избегнат затруднения.
Хороскоп Близнаци
В професията ви, седмицата ще ви поднесе предизвикателства, с които трябва да се справите. Ако подходите концентрирано, няма да има проблеми. Не е хубаво да сваляте гарда, за да не се усложнят нещата. Седмицата ще протече в размисъл. Ще се вълнувате по въпроси, които не можете да разрешите. Добре е да поискате съвет от някого, на когото имате доверие.
Хороскоп Рак
Трябва да проявите упорство и постоянство, за да изпълните задачите, които сте си поставили. Хубаво е да прегледате всички планове, за да се уверите, че всичко върви както трябва. Добре е при калебания, да потърсите мнението на по-опитните в областта. През седмицата ще се чувствате по-уморени от обикновено, но в края й ще имате възможност да си отдъхнете.
Хороскоп Лъв
За вас ще бъде от голямо значение как ще ви възприемат околните. Ще съумеете да оставите страхотно впечатление най-вече заради деловия ви вид и факта, че не се страхувате от поемането на отговорност. В личния ви живот ще има напрегнати моменти, но ще можете да ги изгладите, ако говорите открито за тях.

Хороскоп Дева
Налегнала ви е следпразнична умора, но трябва да се съсредоточите на работното си място, за да не губите инерцията, която сте набрали. Възможно е да се разочаровате от изненадващи проблеми, но не трябва да го показвате. Трудът и усилията ви ще бъдат възнаградени с нови възможности за развитие.
Хороскоп Везни
В семейно отношение, е имате някои разногласия с останалите, но трябва да постигнете консенсус. Ще има неясноти и в професията ви. Трябва да изясните какво е важно за вас, за да можете да изградите стратегия и да се справите с проблемите. Важно е да не забравяте, че възможностите могат да са пред очите ви, но да не ги забележите.
Хороскоп Скорпион
Седмицата за вас ще бъде напрегната, но ще се увенчае с успехи. Не трябва да се поддавате на емоциите си, а трябва да разсъждавате трезво, за да вземете най-удачното решение. Ще успеете да затвърдите позицията си на работното място и ще ви бъде засвидетелствано уважение. Ако обаче се поддадете на неприятните емоции, няма да успеете да се насладите на хубавите моменти, които ви предстоят.
Хороскоп Стрелец
Седмицата ще ви поднесе изненади. Ще погледнете по нов начин на неща, които досега са ви изглеждали стабилни. Ще имате възможност да се съсредоточите върху бъдещите ви планове, а това ще ви позволи да преосмислите приоритетите си. В семейството ви може да има напрегнати мигове, но трябва да проявите търпение и спокойствие.
Хороскоп Козирог
Тази седмица ще бъде посветена най-вече на личните ви отношения. Може да очаквате изненада. Очакват ви трепети, които ще ви разсеят от всичко останало, което сте планирали. Хубаво е да отделите малко време и за близките си. Ако има някакъв проблем, е добре да се проведе разговор, с който да изясните ситуацията.
Хороскоп Водолей
През тази седмица е добре да не правите неразумни покупки или харчове. Добре е да проявите инициатива на работното място. Ако подходите аналитично, най-вероятно ще постигнете приходи. Що се отнася до личния ви живот, трябва да намерите баланса между чувства и разум. Трябва да внимавате за простуди и грипове.
Хороскоп Риби
Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с идеи и възможности, които ще ви дадат възможност да проявите артистичната си страна. Ще придобиете увереност, която ще се отрази благоприятно на работната ви позиция. Може да има неблагоприятно влияние от чужд човек, но не трябва да го позволявате.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Доматът е колкото вкусен и обичан, толкова и полезен. В България си го числим към…
error: Съдържанието е защитено!