Хороскоп

Седмичен хороскоп 17-23 юли: Рибите ще трябва да бъдат деликатни, а Водолеите е добре да отидат…

Седмичен хороскоп 17-23 юли: Рибите ще трябва да бъдат деликатни, а Водолеите е добре да отидат…

Хороскоп Овен
През седмицата ви очакват множество събития, свързани с личния ви живот. Възможно е да ви поканят на сватба или друго голямо семейно събиране. Периодът е благоприятен да заздравите личните си взаимоотношения с хората около вас. В работата ви ситуацията е спокойна, няма да има големи сътресения, но няма да има и забележителни резултати.
Хороскоп Телец
Следващата седмица ще бъде посветена на работата ви. Очакват ви благоприятни делови срещи, в които ще блеснете с възможностите и талантите си. Усилията ви ще бъдат оценени подобаващо и това ще се отрази много добре и на самочувствието ви. В личен план през уикенда ви очаква интересна новина.
Хороскоп Близнаци
Следващата седмица ще мине под знака на парите за вас. Важно е да не прибързвате с решенията в тази сфера, за да се възползвате максимално от ситуацията и обстоятелствата. Възможно е да имате здравословни проблеми, затова е важно да следите състоянието си и да реагирате навреме.
Хороскоп Рак
През предстоящата седмица ще има поводи за празнуване, но и ще има моменти на напрежение в личните ви отношения. В момента се намирате във важен етап от живота си и трябва да вземете решение как да продължите определни отношения за вбъдеще. В работата ви всичко се развива по план и това ви носи удовлетворение и спокойствие.
Хороскоп Лъв
През следващата седмица ви предстоят сериозни разговори с някой ваш близък приятел. В момента той е в трудна ситуация и ще ви помоли за помощ. Добре е да му обърнете внимание, дори и да нямате много време за това. Важно е да внимавате, ако някой ви отправи предложение за финансови взаимоотношения.
Хороскоп Дева
През седмицата е възможно да отидете на делово пътуване, което ще бъде успешно и ще постигне целите си. Във финансовата сфера не ви предстоят неприятности, нито непредвидени разходи. Възможно е да бъдете приятно изненадани от ваш близък. В любовно отношение преди да взимате кардинални решения ги съгласувайте с партньора си.

Хороскоп Везни
За следващата седмица е много важно да направите строен план за действията си предварително, защото ще имате много задачи. Ако разпределите времето си правилно, ще успеете да се справите с всичко. Възможно е да имате неочаквани приходи, които обаче е добре да разпределите внимателно.
Хороскоп Скорпион
Идната седмица ще бъде наситена откъм събития. От една страна ще имате интересни и ползотворни срещи с хора, които ще ви предоставят различна гледна точка към ситуацията. От друга страна ще получите интересна информация за определени събития, която ще промени настройката ви спрямо конкретния проблем.
Хороскоп Стрелец
Седмицата ще бъде благоприятна от финансова гледна точка. Ако се занимавате с недвижими имоти, най-вероятно ще имате успех. Периодът ще бъде посветен на размисъл и решения по отношение на бъдещето ви. Не прибързвайте с изводите, докато не получите цялата информация, която можете да добиете.
Хороскоп Козирог
Прдстоящата седмица е период, в който ще общувате с хора, които ще ви дадат интересни идеи. Добре е да се възползвате от това и да решите кои от тях ще успеете да реализирате. Важно е обаче да не се размечтавате прекалено, а да гледате трезво на нещата. Емоционалността ви в конкретния период няма да е най-добрият ви съюзник.
Хороскоп Водолей
Седмицата ще започне спокойно, но през втората й половина събитията ще зачестят. Това ще ви изнерви и изтощи, но пък от друга страна ще получите завидни резултати. Добра идея е през уикенда да се отдадете на някакво кратко пътуване в природата, което да ви отпусне и зареди за предстоящите дни.
Хороскоп Риби
Иска ви се да напреднете в професията. В това няма нищо лошо, но няма да имате успех, ако се опитате да прибегнете до хитрости или манипулация. Важно е да разчитате на собствените си сили и възможности. Предстои ви изненадваща новина, която ще ви зарадва. В отношенията ви с хората ще бъде важно да бъдете деликатни и да проявите разбиране.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Един от най-популярните телевизионни водещи в България – Костадин Филипов, разкри в профила си че…
error: Съдържанието е защитено!