Седмичен хороскоп 16 – 22 май

Седмичен хороскоп 17 – 23 януари:

Овен

За Овена седмицата ще се проведе под мотото „действай, иначе ще загубиш“. Важно е да сте активни във всички области на живота. Това е идеално време за работа, любов, спорт, пътуване. Дори и да няма ясен план, можете да действате въз основа на предчувствие и вдъхновение. Звездите и планетите ще простят на Овен риска. Силата на мисълта ще помогне на Овена да превърне една мечта в реалност . Важно е да вярвате в положителния резултат и да избягвате хора, които постоянно се съмняват в нещо, дърпат към дъното с неприятните си мисли, безпочвени преживявания.

Телец

Влиянието на пространството в периода от 17 до 23 януари ще бъде много благоприятно за домакински задължения и грижи, така че Телецът ще може правилно да почисти къщата, да подреди работното място и да се отърве от ненужните неща, които блокират положителната енергия. Астролозите съветват Телците да почиват в строго определено време и да не отлагат за пореден път. Също така, по време на работа, не трябва да влизате в социалните мрежи, не се разсейвайте от второстепенни задачи.

Близнаци

Докато Уран е силен в началото на правилния си път, Близнаците трябва да възприемат добри навици, които увеличават енергията. Това е тяхното време, тяхната възможност да излязат на сцената и да диктуват своите правила на играта на всеки. Много е важно да не падате духом и да не се страхувате да поемете отговорност за бъдещето си. Амбициозните представители на този въздушен знак ще напреднат и ще могат да спечелят повече пари от обикновено. Близнаците трябва да се пазят от болести и прекомерна умора. Това са единствените им врагове, които могат да нарушат всички планове.

Рак

Раците трябва да са по-малко склонни да слушат съветите на непознати и тези, на които нямат доверие. Могат да се приемат препоръки на роднини и половинката си. Интуицията ще помогне на хората от този знак да определят кой съвет е най-полезен. Слушането на сърцето се препоръчва и в сферата на любовта. Ще ви каже най-краткия път към хармонията. Ако седмицата е трудна, през уикенда можете да използвате практиката да изчистите негативизма . Влиянието на другите върху Раците ще бъде силно, но в крайна сметка всичко ще се окаже към по-добро.

Лъв

През втората половина на седмицата е възможно началото на период на лош късмет. Астролозите смятат, че от 17 до 23 януари Лъвовете ще трябва да се откажат от някои от принципите си. Представителите на този огнен знак ще трябва да станат по-дисциплинирани, точни. Това ще бъде полезно както в любовната, така и в бизнес сферата. Важно е да спазвате обещанията си и да се борите с импулсивността си. Това ще бъде отличен инструмент за решаване на проблеми и изграждане на правилни взаимоотношения с другите.

Дева

Мислите имат мощна енергия, особено когато идват от самото сърце и когато човек не се съмнява в тях. За самоуверените Деви тази седмица обещава много приятни изненади – срещи, събития. Астролозите препоръчват да се съсредоточите основно върху въпроси, които изискват спешно приключване. Едва след това можете да се забавлявате и да отделяте време за релакс, вашите хобита. Седмицата обещава да бъде изключително продуктивна.

Везни

В началото на седмицата могат да възникнат тревожни мисли. Те ще се превърнат в основен катализатор за проблеми във всички сфери на живота. Уран, като се отърве от ретроградността, ще помогне на Везните, но тревожността и леката апатия ще бъдат странични ефекти от такова влияние. През първата половина на седмицата Везните трябва да се възползват от съвети как да привлекат късмет в живота си. Около сряда всичко ще върви като по часовник, но в неделя настроението отново може да се развали, но от негативния аспект на Слънцето и Меркурий.

Скорпион

Хората от този знак в периода от 17-ти до 23-ти могат бързо да се изчерпят. Тази седмица ще бъде полезно да мислите за перспективите, за бъдещето, за нови планове, пазаруване, пътувания. Можете да покажете малко егоизъм, като отделите повече време за себе си. Разбира се, могат да възникнат ситуации, когато близките наистина се нуждаят от подкрепа. В този случай е важно да не стоите настрана.

Стрелец

Тази седмица Уран ще се отърве от ретроградността, което ще се отрази положително на живота на Стрелците. Планетата ще им помогне да изчистят кармата.
Най-важното е да не се тествате за сила. За Стрелците е по-добре да останат вкъщи, да се отърват от рисковете и да провокират хората около себе си към негативни емоции възможно най-малко. Можете да попаднете на някой отмъстителен и безкомпромисен. Също така хората от този знак може да се нуждаят от разбиране и топлина. Те трябва да общуват по-често с тези, които са им скъпи.

Козирог

Хората от този знак ще излязат напред в работата и бизнеса. Очаква ги една много продуктивна седмица, в която спокойно можете да се заемете с творчески дела и задачи. На тази основа Козирозите може да имат много нови недоброжелатели, защото много хора завиждат. Струва си повече време да общувате с тези, които са лишени от завист и негативни емоции. Те ще могат обективно да оценят работата на Козирозите и дори да им помогнат да постигнат целите си. Също така е важно да използвате амулети от злите очи, така че злите хора да не оставят негативната си следа върху съдбата на Козирозите. В понеделник астролозите съветват да изчистите къщата от боклук. Това ще подобри енергията и здравето.

Водолей

Очаква се Водолеите да имат динамична и интересна, както и продуктивна седмица. Може да се наложи да отделите много време на общуване, да работите заедно с хора. Възможни са нови познанства в делови и любовни сфери. В такива условия ще бъде полезно да се научим да разбираме хората . Основната уязвимост на Водолеите е тяхната импулсивност. В периода от 17 до 23 януари трябва да обмислите нещата възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате. По-добре е да избягвате натрапчивото мнение на околните, както и всякакви опити да се намесите във финансови или други авантюри.

Риби

За Рибите най-важното условие за щастие ще бъде емоционалното здраве. Рибите трябва да залагат на бързо развитие, бързина и повишена отдаденост. Колкото повече работят тези хора, толкова повече лаври ще получат. Всякакви негативни промени в живота те могат да обърнат в своя полза. В това ще им помогнат звездите и планетите, особено Уран. Като цяло седмицата ще бъде много ярка и запомняща се.

Виж още:Сватба чака 6 зодии през 2022 годинаПредстоящата 2022 г. според астролозите ще е наистина богата за изненади за много зодиакални знаци. …Dec 30 2021skafeto.com

Зодиите, които винаги прехвърлят вината върху другитеВсеки човек прави грешки в живота си. Те са част от ежедневието ни, но когато се случат, трябва да м…Dec 15 2021skafeto.com


loading...