Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Седмичен хороскоп 18 – 24 юли:

Овен
Тази седмица ще бъдете много по-решителни и напълно убедени да предприемете стъпки напред. Ще работите здраво, но с търпение и упоритост ще постигнете това, което сте искали. Някои колеги ще ви подкрепят силно. Първите дни ще имате затруднения с финансите, но постепенно ситуацията ще се стабилизира. Ще намерите ключа към успеха. Здравето ще бъде отлично. За сърдечните въпроси нещата няма да се получат по най-добрия начин. Могат да се появят съмнения към партньора ви.

Телец
Обикновена седмица, без сериозни проблеми. Няма да ви остава много време за романтика, защото ще бъдете заети с други неща. Не трябва да правите нищо, което партньорът ви не харесва, защото може да имате сериозни проблеми с него/нея. Приемайте нещата спокойно. Няма да имате проблеми с бюджета, ако харчите пестеливо и разумно. Ако сте безразсъдни, ситуацията ще тръгне надолу. За здравето трябва да се грижи повече от всякога. Могат да се появят някои здравословни проблеми.

Близнаци
Това ще бъде положителна седмица за вас. Позитивността ще ви помогне да решите всички професионални и лични проблеми. Във финансов план определено трябва да разрешите някои неотложни ситуации и проблеми, защото ако ги пренебрегнете сега, ситуацията може да стане още по-сложна. Здравето понякога може да създаде незначителни проблеми, които ще дойдат в резултат на силна умора. Отделяйте достатъчно време за почивка и възстановяване.

Рак
Всичко ще върви чудесно за вас тази седмица. Планетите и близките хора ще увеличат вашата радост и усмивка. В емоционалната сфера обаче ви очакват приятни изненади, нежни щуротии, малко разсейване. Когато работите на бързи обороти, непременно има място за някои грешки, така че не приемайте лекомислено това, което правите, и проверявайте по два пъти. Вашите организационни умения, обмисленост, практичност и рационалност, позитивен подход към колегите сега излизат на преден план и няма да останат незабелязани.

Лъв
Не всеки ще бъде мил и приятелски настроен към вас; може би и защото приемате всичко за даденост и твърде директно. Ще спечелите повече уважение с доброто си отношение. Разрешавайте домашните недоразумения очарователно, използвайте авторитет в семейството. Не се оставяйте да ви вкарат в празни спорове. Мислете със сърцето си. Вашият партньор има своите планове, вие имате свои и единственото, което можете да направите сега, е да намерите средно решение.

Дева
Това ще бъде много добра седмица за всички. Оставете егото си настрана и се опитайте да правите нещата възможно най-добре. Ще бъдете търпеливи и упорити в работата. Може да се изморите малко, но в крайна сметка ще стигнете там, където сте планирали. Ще се опитате да намерите решение за всеки проблем. Някои ще се почувстват обременени от самотата и това може да ви подтикне да правите грешни неща. Ще управлявате финансите си с голямо внимание и предпазливост, така че ситуацията ще остане добра през цялото време.

Везни
Ако не сте толерантни и търпеливи, тази седмица може да бъде много трудна. Няма да ви върви с финансите. Ще харчите без да мислите и ще поемате прекомерни рискове. За тези, които са във връзка това ще бъде малко мрачен период. Може да се каже, че ще бъде „студена война“ и вие ще страдате. Оставете гордостта си и направете първата стъпка, за да оправите нещата. Внимавайте с действията, които предприемате. В здравословен план са възможни проблеми със съня. Вземете необходимите предпазни мерки, но не прекалявайте с лекарствата.

Скорпион
Една добра седмица. Ще бъдете практични и оптимисти. Няма да проявявате голям ентусиазъм в различните дейности. Опитайте се да изпълнявате задълженията си навреме, така ще намерите вътрешен баланс и благополучие. Ще оставите проблемите от миналото зад гърба си веднъж завинаги. Финансовият сектор няма да създаде никакъв проблем. В любовта не трябва да си играете с огъня. Животът ви в романтичен план ще бъде много бурен. Понякога ще трябва да проявите повече търпение и постоянство.

Стрелец
Очаква ви много натоварващ период, подгответе се за усилия. Организацията ще бъде проблем за вас тази седмица, особено след като сте в период, когато работата изисква вашето внимание в много области и вие сте в хаос. Не се забърквайте в неправилни неща с грешните хора. И най-здраво затворените порти се отварят с усмивка, трябва да се възползвате и от нея. Емоционалните въпроси ще се развият в добра посока, можете да направите живота с любим човек по-приятен с добра програма. Отдайте се на любовта, именно в емоционалната сфера ще имате хубави преживявания.

Козирог
За ваше щастие през тази седмица всичко ще се стабилизира. Ще бъдете много концентрирани в работата и ще постигнете всички цели, които сте си поставили. В някои моменти ще сте нервни и стресирани. Опитайте се да се отпускате от време на време. В работата, ако решите да започнете нов проект, ще успеете. Общувайте, изразявайте чувствата и мислите си и нещата ще вървят още по-добре за вас. Във връзката си, ще търсите спокоен и хармоничен живот и ще дадете всичко от себе си, за да го постигнете.

Водолей
Ще ви е приятно да работите, след като обобщите всичките си задължения в логична последователност. Придържайте се към коловозите, за да избегнете други проблеми. Ще почувствате дълбоко удовлетворение и радост от изпълнението на задачите. Отделете малко време, за да се отпуснете от нормалните проблеми, да се социализирате или да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие, някое хоби. В емоционалната сфера ви очакват много изненади, приключения или предложения, благодарение на които определено няма да скучаете. Някои запознанства ще се случат неочаквано.

Риби
Следвайте собствения си разум и ще спечелите надмощие над много неуместни аргументи или на вашата половинка, или на околните. И да има проблеми, те няма да са сериозни. Няма да може да се говори за прояви на голяма любов, защото ще я давате на грешното място. В края на седмицата може да се появи умора. Не мислете винаги за работа. Вие също трябва да си починете. Разрешете дисбаланса с медитация или други духовни упражнения, като например специална дихателна техника.

Виж още:Дамите от 4 зодии държат мъжа изкъсоВсеки човек има характер, който до голяма степен определя поведението и отношенията му с останалите …May 7 2022skafeto.com


loading...